Eşimle küseli 3 gün oldu

Yani annesine gitti oyuncağı kız istiyor ağlıyor dedi
Biz dışarıdaydık
Geldi oyuncağı sokağın ortasına bıraktı
adam çileden çıkmış .
oyuncak için yaptığınıza bak . koca adamı yollamışsınız . oyuncağımızı almaya geldik der gibi
unutması hata olmuş olabilir . çok pahalı almış olabilirsiniz . o zaman oyuncağınızı evden çıkarmayacçaksınız . unutmuş ise de başka torun kırar . o zarar verir diye davranmayacaksınız .
bu şekilde davranış hiç bir yerde kabul görmez .
altı üstü oyuncak yahu . ne kadar pahalı olursa olsun. bırakın oynasın oradaki torun da. kıskanıyor gibisiniz çocuktan oyuncağı ,

Kızım var aynı yaşta görümcemin kızı var. 3.5 yıldır kızım için kullandığım hiç birşeyi ondan sakınmadım. Açıkcası insanlardan sakınacağım bi kıyafete,oyuncağa yada başka bişeye çok para da vermem. Hele ki çocuğuma paylaşmayı,bölüşmeyi öğretirken.
Hadi çok sakındın diyelim senin için o oyuncak bulunmaz hint kumaşı diyelim adam annem kaldıracak demiş daha ne ısrarı Yani. Aynı durumu eşim bana yapsa lanet olsun oyuncağına al cam fanusta sakla derim.

nasıl çocuğunuzun bir çocuktan oyuncak almasını ne istersiniz ne de veririsiniz anlıyamadım tam çocuğu bencil ytiştireceksiniz böyle yaparak... ona paylaşmayı öğretmeniz gerekir!!! oyuncak yani ne var başka çocuk oynasa mutlu olsa ve siz de bu durumdan mutlu olsanız. bu kadar düşünüyorsunuz madem pahallı oyuncaklar almayın kırmasın diye oynatmazsınız da bence eşiniz kızmakta haklı ailesine bile itimadınız yok onun ailesi kırsa ne olacak allah aşkına

Benim eltim evine gittiğimizde asla kızıma oyuncak çıkarmaz. Bize geldiklerinde ise bütün oyuncaklar ortaya dökülür ve çocuğu birini götürmek isterse hayır alma demez. Bende içten içe sinir oluyorum bu duruma ama devlet meselesi halinede getirmedim. Eşimle tartışsam ne olacak ki. Kızımın oyuncaklarını götürmeyin diyemez sonuçta. Tamamen eltimin düşüncesizliği.

Amannn oyuncağını kırma,aman düzgün oyna kırmadan oyna diye diye çocukların motor gelişimini bile engelliyoruz.Kırılsın yahu.Oyuncak.El becerisini geliştirmek için kıracak icabında.Keşfedecek.Çocuğa kıymeti öğretmenin yolu oyuncağını korumaktan geçmiyor.

Sizin meselenize de gelince,çok sıkışıksanız pahalı oyuncak almamalıydınız diyeceğim ama had neyse alınmış.Bu kadar sıkışıklıkta alınmış bir oyuncak bu kadar kıymetliyse,kuzeninin oynamasından daha değerliyse götürülmeyecekti.Hadi götürüldü.Ararsın kayınvalideni.Anne oyuncağı çocuk çok seviyor pahalıya da aldık sen bi yere kaldır biz daha sonra alırız demek çokta zor olmamalı.

ben annem kaldıracak zaten cümlesine takıldım

yani unutmamışlar ki

özellikle bırakmış annesi de kaldıracakmış

ben bu durumda belki eşime demezdim bir şey ama çocuğa neden bıraktığını sorardım ilk anda galiba

yeni ve pahalı oyuncağını normal şartlarda çocuk bırakmaz ki

bu arada da ne var 3 gün küs iseniz

yani tartışmışsınız ikiniz de kızmışsınız 3 gün kısa süre

bence hiç birbiriniz ile muhatap olmayın bir süre, sadece çocuğun yanında basit şeyler ile ilgili konuşun

yani olay büyümüş 3 gün buna küsülecek ne var denilecek durum değil zira adam gidip almış ve çok sinirlenmiş ki yol ortasına atmış

Yaptığınız hareket çok itici geldi bana... Bu şekilde devam ederseniz, çocuğunuz paylaşımcı değil, bencil olur. Hoş bişey mi bı yani?

kyv kayın elti görümce bilmemne sevilmiyor diye oların şocğundan bi oyuncağı kıskanmak nedir? alt tarafı bi oyuncak. ayrıca çocuğa pahalı oyuncak almak da sama, 3 güne unutacak yani.

Bence çok abartmışsınız.altı üstü oyuncak yani ne kadar pahalı olabilirki milyarlar vermediniz heralde.he madem o kadar değerli sadece evinizde oynasın çocuğunuz başka bi yere götürmeyin.madem götürdünüz bi zahmet unutmayın.oyuncak bu sonuçta öyle yada böyle kırılcak sonuçta.kusura bakmayın eşinizi haklı buldum.

Aslında siz git de oyuncağı al deseniz o da gidip alsa şunlar olmaz.niye büyütüyor ki,ya da sen esin şimdi alamam annem kaldıracak deyince sen de ararsın kv yi anne oyuncağı iyi bir yere kaldır kirilirsa çok ağlar çok seviyor oyuncağını dersin.yine büyümez.inatlasmanin gereği yok hiç yoktan huzursuzluk çıkmış

Nasıl bir oyuncak, ne kadara alındı? bi bunları merak ettim.

Kızımı ben götürmedim
Eşim götürdü eşim getirdi
Oyuncağı almayacağını bilseydim götürmesine izin vermezdim
Hadi oynasın eve getirir dedim
Unutacağını nereden bilebilirim
Para veripte aldığım oyuncağı geri istemenin neyi kötü anlamadım

Tamam belki oyuncağı kirarsa diye endiselenmis olabilirsiniz ama esinizi bunun için bunaltmak çok yersiz. Sonra görüyoruz burda eşler evden uzaklasiyor böyle şeyler için kırmaya kırılmaya değmez.

hangi oyuncak bu öyle merak ettim ki artık

ne paraymış ne oyuncakmış vay arkadaş

valla arkadaşım sen haklısın..ben de sevmiyorum ucuz pahalı fark etmez bırakmayacaksın eşyanı kıyafetini mal kıymeti bilmeyi öğrensin çocuğun bugün oyuncağını bırakır yarın okul çantasını öbür gün montunu.. verdiğin tepki gayet yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…