Eşimle küseli 3 gün oldu

Aldı zaten fakat sokağın ortasında bıraktı surat yapıyor
Annesini biliyor
Kardeşinin çocuğunun ne kadar yaramaz olduğunu biliyor
Kızımın doğumgününde geldiler kızımın boyama kitabını pastel boyalarını mahfetti
Ama birşey demedim o kadar da değil
Başka oyuncakta olsa birşey demem ama o oyuncağı eşim geri getirir diye izin verdim

Zaten paylaşmayı öğretiyorum
Gerekli olduğu kadar
Herşeyi de heryerden bırakmasını istemem
Verilecek oyuncak var verilmicek oyuncak var
Ben eşimin tavrını anlamıyorum

benim anlamadığım kredi çekmişsiniz borcunuz var, niye oyuncağa çok para veriyosunuz. çokmu acil ihtiyaç.başkası bozmasa, senin çocuğun bozar. çocuk bu çok pahalı dikkatli oynayayım demez ya. çocuk istedi diye aldıysanız, her istediğide alınmazki.

eltimin kızının bizim evde kırdığı oyuncakları saysam her birininde hatırası vardı kimisini isterim dedi tutturdu evinde kırmış peluş olanların içini çıkarmış..ama hep engem verdi bunları derdi gelir öperdi beni aman dedim canı saolsun oyuncak nihayetinde maddeye bu kadar anlam yüklemeyineşinizle aranızı bozduğunuzla kalırsınız gidin eşinizden özür dileyin incir çekirdeğini doldurmayacak derler ya sizinki de o hesap

Kızım oyuncağı beğenmişti
Fiyatını bilmiyordum
1aydır bekliyordu maaşı almamızı
Bizde aldık aldıktan sonra fiyatı öğrendik

Arkadaşların çogu eleştirmiş ama birde şu açıdan bakalım herkes bizim kadar özenli olmaya biliyor eşyalar konusunda,belki damla hanım kendi ihtiyaçlarından kısıp aldı o oyuncağı çocuğu oynasın diye neden kırılsın belki damla hanım çok tutumlu ve eşyalarını güzel kullanan biri belki millettin çocuğu için değil kendi evladı için fedakarlık yapmak istiyor eleştirmek çok kolayda birde farklı açıdan bakın
kimin haklı olduğu bakış açısına göre degişir

Evet işte duygularıma tercüman olan birisi
Teşekkür ederim aynen dediğin gibi

Tabii ki isteyebilirsiniz ama ısrarınız kötü. Eşinizi küçük düşürmüşsünüz, adam aramış tamam kaldırcam demişler e bi daha ne apar topar yolluyorsunuz git illa al diye

ben olsam ben de kızardım o oyuncağı almasını isterdim
çünkü daha giderlerken oyuncağı geri getirmesini unutmamasını söylemişsin
sonra oyuncağı bırakıyor ve "annem kaldıracak" diyor
böyle söz dinlemeyen, insanın sözünü havada bırakan erkeklerden nefret ediyorum.
kadın bir şey diyorsa hele de böyle çok önemsiz küçük bir şeyse erkekler yapmalı bunu yaa.

Reactions: anu
Alttan alma, erkeklerin bu kendini dev aynasinda snmasi durumu en sinir oldgum sey, halbuki o esin olacak adam sanki hergun gidip.o oyuncaktan alacak durumda da sen o oyuncaga takmissin gibi. erkegin cebini dusunmeyeceksin. alistrmayacaksin hic bir sey ostememeye dusundgun zaman suclu oluyosun. hic konusma sen gayet normal davran. tartismamissiniz gibi. o icten ice sinir olsun kendiliginden gelir konusr,

Nedense bende konu sahibini biraz haklı buldum. Ne konuda derseniz, borçları varmış ve ayın sonunu zor getiriyorlarmış.
Sırf çocukları için de kendilerinden fedakarlık ederek, bütçelerini zorlayarak bir oyuncak almışlar..
Kaynının çocuğunun huyunu bildiği için, orada bırakmak istememiş..

Ama konu sahibinin şartları daha farklı olsaydı. Borcu olmasaydı ve refah seviyesi iyi olsaydı. Hiç umursamazdı bile...
Bence eşinize küsmeyin.. Akşam çocuk uyuduktan sonra, bir kahve yapın ve karşılıklı konuşun.. Neden bu tavrı sergilediğinizi ve neden küstüğünüzü anlatın.. Karşılıklı konuşmak size iyi gelecektir.

Ve bence bütçenizi bu kadar zorlayarak da çocuğunuza oyuncak almayın. Alın ama bütçenize uygun alın. Yarın oyuncak kırıldığın da üzülmeyin..

Valla haklisin o zaman.kv dikkat edecek biri değilse bir geri getirecek yani ne olmuş.tamam bir oyuncak belki ama çocuğun için de önemlidir kirilsa belki bir daha almayacaksiniz ondan da mahrum olacak

oyuncak alt tarafı diğer çocuk da oynasın ne var. konu etmenize değmez.
zaten ben yaramaz bir oğlan çocuğu annesi olarak kırılmayan oyuncak bulamadım.
nasılsa kırılacak. çok değerli şeyler almayın durumunuz müsait değilse.
kendi çocuğunuz da onu kırabilirdi.
kızacak mısınız kırarsa?

diğer taraftan benim için çok önemli bir eşyası (örneği hergün kullanmak zorunda olduğu ilacı, nebülazatörü,ayrılamadığı uyku arkadaşı gibi) kalmışsa oğlumun çıkar kendim alırdım, adamlar böyle şeyleri anlamaz.

Bence sizinki emri vaki olduğu için eşiniz bu kadar tepki göstermiş. Bana kalırsa tepkisinde haklı. Çocuğa o kadar pahalı hediye almayın borcunuz varsa. Çocuk anlamaz ki oyuncak der oynar, kırar. Çocuk bu canı sağ olsun diyip başka yavruların da oynamasına izin vermelisiniz.

Sadece bu sebepten biktim senin cenenden demez bi erkek demekki her konuda boylesiniz siz.. o an almak istememistir siz gidip alsaydiniz bi oyuncak pesine dusmus derler adama yani onun ailesinin evinde kalmis cekinmistir belki sonucta ordaki cocukta esinizin yigeni oyuncak soz konusu bile olmamali ikisinin arasinda cok fazla buyutmussunuz esininz hakli bikmis..

Evet emri vaki oldu
Ama bende huylarını biliyorum
annem saklıca dedi daha neyi uzatıyorsun diye kızdı

Evet öyleyim çoğu konuda Ama eşimin gamsızlığı yüzünden
Gamsızlık = çene
O böyle olunca bende söylüyorum ne yapayım
Sıkıldım bende onun bu huylarından

Zaten aldığıma pişman oldum birdaha bu kadar pahalı almam
Eşimin günlerdir benimle konuşmamasını anlamıyorum
Gündüz hiç telefonla aramıyor
Akşam evde hiç konuşmuyor
Konuşsada hiç birşey yokmuş gibi davranıyor

Bir oyuncak için bu kadar yüz göz olmaya değmez.Çocuğunuzun oyuncağı için siz birbirinizi hayattan bezdiriyorsunuz ama böyle.Benim Bebegim olsun başkasının bebeği olsun kıyamam çocuklara.Üzülmemek için çok pahalı şeyler almayabilirsiniz sonuçta sizin çocuğunuz da kırabilir.Dünya malı için bu kadar kırıcı olmaya değmez ne siz için ne eşiniz için ne de bizler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…