Eşimle küseli 3 gün oldu

ben bir star wars kılıcı sormuştum da adam 1000 dolar demişti konu sahibi ne oyuncağı bu?

100tl icin mi bu kadar tantana, pahalı pahali diyip duruyorsunuz. Kendime o fiyata bisey alsam esimde soyleyip dururdu diyorsunuz. 100TL yahu 100tl hic mi 100TL verip bisey almadiniz gercekten? En basitinden markete girip abur cubur ve bikac parca bisey alsan 50-100 ödüyorsun surekli.

Eşinizin maddiyatcı ozellıgınden dem vurup aynı seyı ona yapmak?! Siz neden dogru bulmadıgınız seyı yapıyorsunuz _?

Çok abartmışsınız maddi açıdan çok zorluk çekiyorsanız daha uygun fiyatlı oyuncak alabilirsiniz bu şekilde davranarak çocuğunuzu kıskanç ve paylaşımı bilmeyen bir birey olarak yetiştirirsiniz bence itici buldum tavrınızı

Bir oyuncak yahu siz daha paylaşamıyorsunuz Çocuğunuz ileride paylaşmayı nasıl oğrenecek bencil cimri biri olmaz mı?

Altı üstü bir oyuncak kardeşim..
Eşini üzmeye değermi oynasın kırsın ne olurki bir çocuk sevinsin ötesi varmı!!
Kredi çekip almışsınız kaç lira anlamadım ama o kadar kıymetli bir oyuncaksa evinizden çıkarmasaydınız sonuçta o çocuk kırmasa başka çocukların dikkatini çeker....
Ayrıca paylaşmak güzeldir.....

Ben brz hak verdim konu sahibine ama eşine karşı tutumu yanlış yakınsa kendi gidip alsaymış keske.Sonuçta sık sık çocuğuna oyuncak alacak değil kaliteli bişeydir demek ki, niye başka bir çocuk gelip kırsın ki
Ayrıca çocuğa diğer çocukların yanında al oyuncağını verme derse evet paylaşmayı öğrenemez, bu farklı bir durum

Çok düşkün değiliz
Normalde kıskanç değilim ama
Ne kızımın başkasından almasını isterim nede bırakmasını
o da ne demek . siz istediğiniz kadar böyle yetiştirin. anasınıfına kreşe başladığında en zorlu çocuklar bunlar oluyor . öğretmenleri paylaşmanın ne demek olduğunu öğretene kadar canları çıkıyor . anneleri vermemeyi öğretiyor çünkü.
ah ah .

eşinin hareketleri normal .
git al diye emrivaki konuşmuşsunuz . siz dışarıda beklemişsiniz . asker gibi komut verip de istediğinizi yaptırdıktan sonra eşininiz de tepkisi yola oyuncağı bırakmak olmuş .
tepkisini göstermiş .
haksız da değil .
kendiniz neden girip almadınız da çocuk gibi eşinizi yolladınız . gidip anne kızın oyuncağı burada kalmış . şimdi gece gece tutturursa oyuncak diye ben alayım şimdiden diyebilirdiniz .
eşiniz susuyor ise bence saygısından . sizi üzmemek için . kalbinizi kırmamak için.

Bir oyuncak yahu!
Bu kadar kıymetli mi?
Kavga konusu olmuş.
Valla çok merak ettim nasıl bir oyuncakmış..

Saygılı bir şekilde beni eleştiren yada beni haklı bulanlara teşekkür ederim yorumlarınız için
Dalga geçenlere dicek birşeyim yok
Siz kendinizi eğlendirin
100 tl benim için önemli bir para
Zaten yorumlarımda yazdım
İsteyen istediğini düşünsün

Madem maddi sıkıntınız var 100 tl sizin için çok büyük para ne diye öyle oyuncak alır da çocuğu pahalı hediyelere alıştırırsınız diye sorarlar adama?
Oyuncağın sonu belli zaten ya kırılacak ya da hevesi gidecek cocuğun . Eşinizle 3 gündür konuşmuyorsunuz boş şeyler yüzünden.

Hanımefendi,
Madem 100 lira önemli bir para sizin için,bunu almak zorunda değildiniz..
Daha makul fiata bir oyuncak alınabilirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…