Eşimle küseli 3 gün oldu

Konu sahibi madem kiymetli bi oyuncak madem cok para verdin, o zaman her yere taşımayacaksın. Oyuncağı cocuk olan bir eve göndermişsin o cocukda merak eder oynar, yengem 100 TL verdi dokunmayayım demesini beklemiyorsun herhalde. Kocanin da fazla uzerine gitmişsin bu konuda. Adamda kızmış ben olsam bende ayni tepkiyi verirdim. Bir oyuncak bu kadar sakinilmaz. Hele o "herkes oyuncagini bilsin" düşüncen komik ve saçma. Alt tarafi oyuncak kırılabilir kaybolabilir.

Canavar kötü kalpli bir kadın imajı çizilmiş.. neden bu kadar üstüne gidildi analmadım doğrusu. Her insan eşit sartlarda çalışmıyor ve parada kolay kazanilmiyor.. sizin durumunuz iyidir kolay para harcarsijiz bu kişide zor şartlarda evladına pahalı bir oyuncak almış olabilir..ben olsam bende alır ve arkasinada duserdim.. bunda anormal bişi yok..tek kötü şey eşiniz ile ksülük olmus

Canım rahatsız olmanı anlıyorum ama eşini geri gönderip aldırmak biraz fazla olmuş sanki hem kv den demiş kaldıracağım diye bundan sonra bu kadar rahatsızsan her gittiğin yerde kapıdan çıkmadan unuttuğum bişey var mı diye kontrol et

Ben özellikle kızımın oyuncaklarını babaannesine götürüm bunlar burda dursun geldiğinde oynasın diye. Gelen çocuklarda oynar. Pahalıysa ve orda kaldıysa saklar bozulmasın diye kayınvalidem zaten . Bence eşiniz sizden özür bekliyor. O yüzden günlerce böyle küs.

Hala ısrarla merak ediyorum,bu oyuncağın cinsi cibiliyeti nedir
100 liralik oyuncakmis, acikcasi daha pahali bir sey bekliyordum bunca kavga gurultuye sebep oldugu icin.
Kiytirik bir barbie alsan zaten 50-60 lira bugun.
Yaninda ufak da hir aksesuari varsa 100 lirayi bulur

E iyi o zaman zaten küsmeye alışmışsınız 10 gün 1 ay artık nereye kadar gidiyorsa...

alım gücü zorlaştıkça bu tip sorunlar artacak ne yazık ki...

kimse 100 liralık oyuncak mı olur diye sormuyor da...

evet alt tarafı oyuncak kırılmaktan sağlıktan sıhhatten önemli değil.

sevginizden hele hiç.

Teşekkür ederim size
Zaten gereksiz olan yorumlara cevap yazmıyorum
Benim de tek üzüldüğüm taraf eşimle aramın kötü olması
Ve hala küsüz

Yani annesine gitti oyuncağı kız istiyor ağlıyor dedi
Biz dışarıdaydık
Geldi oyuncağı sokağın ortasına bıraktı
Eşiniz çok iyi yapmış. Ben olsam çok daha beterini yapardım. Adam haklı . Oyuncak ya bu sonuçta. Çocuk ellese ne olur. Bozsa ne olur.

Teşekkür ederim size
Zaten gereksiz olan yorumlara cevap yazmıyorum
Benim de tek üzüldüğüm taraf eşimle aramın kötü olması
Ve hala küsüz
eşinle sen konuş.
özür dilerim böyle davranmamam lazımdı. haklısın diyebilirsin.
sen benim kusuruma bakma . o an neden öyle davrandım bilemiyorum . demelisin diye düşünüyorum.

Ben olsaydım kv kendim arar anne oyuncağı kaldır bozulur falan kizim sonra üzülur epey de para verdim ben bile üzülürüm bi ara almaya gelirim derdim bu kadar.

Bence çok cimri bir insansınız. Oyuncak konusunda bir nebze haklı olabileceğinizi düşündüğüm anda 5 liralık pastel boyayla 2 liralık boyama defterinin konusunu yapmanız falan sizin cimrilikte level atladığınız izlenimi yarattı. Kocanız çok haklı yılların birikimi demekki. Hergün birşeyleri kısıp, 2 kurusun lafını edip bıktırmıssınız adamı. Oyuncak bahanesi olmuş.

Sen bişeyler alınca sana söylendiği için bilenmişsin. Anladım ben seni. Maksat oyuncak değil, sen onlara sinir oluyorsun ve kocanın para konusundaki tutumuna... Haklısın Ama en nihayetinde oyuncak be salla gitsin

Ya kızın o pahalı oyuncağı kırarsa ? demek ki tepkiniz çocuğa karşı sert olacak.

İyide oynama ihtimali olanda çocuk.
Oldu ki bozdu adı üstünde oyuncak.
Aileler size yardım etmek zorunda değil ki.
Yardım etmediler diye ne bu kin öfke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…