Eşimle küseli 3 gün oldu

yok haha :)

kredi çekmişler borçları varmış ama pahalı oyuncak almışlar

benim de küçük yeğenim var. bol bol oyuncak da aldım ama hep ucuz aldım. niye? çünkü akşamına unutuyor kız oyuncağı. servet de döksen taş çatlasın 1 hafta oynar. nedir yani pahalı oyuncak almanın mantığı. sonra çocuktan çok ana baba düşüyor o oyuncağın peşine.

Kaç para uleyn bir flüt? Ay, oyuncak...
Ne dert ettiniz ya, adam konuşmasın kafası rahat kalır daha iyi. Bu kadar maddiyatçı olmayın, dünya malı dünyada kalır. Yarın öbürgün kendi çocuğun ikiye bölerse ne olur acaba?

Pf aman pahalı da pahalı, yok oyuncağı bozarmış kaynının çocuğu.
E güzelim kaynının ki çocuk da seninki ne?

Çocuk bu yahu, seninki bozmayacak mı oyuncağı? Bir iki oynayacak atacak sonra bir yere.
Geçen abimin kızına halam basma arabanın üstüne dedim, inat olsun diye gitti bastı kırdı oyuncağı.

Adam haklı, ay adamın beynini yemişsin.

suan konustugumuz konu üzerinden konusalım bence bosa satasma

İnsanlarla iletişiminde bi problem var bence, konu detaylarına girmeden eski konularına baktım iş arkadaşların esin ailen...hepsiyle sorunlusun, başkasının konusuymus gibi gir tekrar bi oku bence

Evet öyleyim çoğu konuda Ama eşimin gamsızlığı yüzünden
Gamsızlık = çene
O böyle olunca bende söylüyorum ne yapayım
Sıkıldım bende onun bu huylarından
Oyuncaga bi zarar gelse esinin yigeni tarafindan esin sana kizarmiydi kizmasindan korktugun icin mi bu sekilde tepki verdiniz

Ee şimdi bu çok önemli oyuncağı bu karda kışta niye sokağa bıraktınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…