Eşimle küstük. Bütün başından geçenlere bir sorum var.

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
hanımlar merhaba .

Eşimle çok saçma ve basit bir mevzudan dolayı küstük.
Belki de birikmiş bişeylerin patlamasıydı onunki. Bağırıp çağırdı hakaretler küfürler...

İlk zamanlar bende sesimi çıkarırdım ama bıraktım. Tartışırken o bağırıp çağırmaya başladığı zaman susuyorum.

Kalbini de kırmadığım için haksız olmam çoğu kez. Ama bilirsiniz her seferinde kalbimden birşeyler söküp götürüyor.

Şimdi günlerdir küsüs. Çok gerekmedikçe konuşmuyoruz.

Çünkü çok kırgınım. Önceden bu kadar uzamazdı. Oda şu anda bana soğuk soğuk bakıyor. Ve her defasında gözlerim dolarak bazende ağlayarak geçiriyorum günlerimi. Artık ağlamamın da bir önemi YÖK artık onun İçin.

Dün kandil diye kutlayacaktım sarılacaktım ama geldiği gibi kızımıza sarıldı öptü ve yanımdan geçip gitti. Ben bişeyleri çözmeye çabaladıkça iyi aferin dedi sadece. Akıllı ol yola gel gibi. Günlerdir ona kırgın olduğumu göre göre Hale’n Adım atmıyor.
Şimdi sorum size :

Kavga ettiğiniz de ilk adımı kim atmalı. ?

Tabi ki insanın oturup düşünüp ben bu konuda haksızım deyip haksız olduğu kısımda özür dilemesi lazım. Ama eşimde bu yok.
Günler geçti kırgınlığıma rağmen Adım atmak zoruma gidiyor . Bağırıp çağıran o küfreden o.

Zaten saçma bir şekilde kızımızla ilgilenmesini kıskanıyorum . Evet çok saçma biliyorum. Ama gözünün sadece onu görmesi artık benim gözden düşmem benimle doğru düzgün ilgilenmemesi ağrıma gidiyor. Çünkü önceden şımartırdı beni. Ben de onu tabi. Resmen kardeşi olmuş çocuk kafasında kıskanıyorum ya belki de yeni doğum yaptıgım İçin. Bebeğim daha iki aylık çünkü.
Sizce geçer mi bu gerginlikler?
Ben ne yapmalıyım. ?

Adım atmak istemiyorum parça parça kırıldım her yerimden....

Güncelleme :

Eşimle kavga sebebim ; dışarı çıktık izlediği diziye geç kaldığımız İçin gerildi annemgile uğramıştık çünkü. Giderken markete uğrayalım demiştim. Dönüşte sordu bende geç kalmayalım daha fazla gerilmesin diye gidelim eve diyelim. Sinirlenerek ne alınacak falan diye sordu ya gerek YÖK dedim güya tatlı yapacaktım ona. Artık ne biriktirdiyse içinde patladı bağırdı çağırdı hakaret etti. Konu bu . Hala küsüs. Bugun 3 gün olacak.

Son düzenleme:
Bu davranışlarının sebebini sordunuz mu hiç? Bazı babalar ilk zamanlar eşiyle bir bağ kurmakta problem yaşıyorlar kendilerini saçma sebeplerden dolayı soyutluyorlar

Neden tartıştınız sebebini yazmamışsınız?
Kavgadan sonra oturup muhasebesini yapmadınız mı kim hatalı?
Misal "evet ben şunu şunu yaparak hata ettim ama senin hakaretlerin o sözlerin yenilir yutulur şeyler değil bunu bilesin." Diyip o yokmuş gibi devam edecektin. Yani onun "iyi aferin" diye tepki verdiği şeyler ne naptın ki?

Bazen haksız da olsam adım atarım küs kalamam ben.ama hep ben atarsam olmaz eşim de yapar.eğer gerçekten haklıysam ve ben çok kırıldıysam adım atmam.hele ki hah şöyle yola gel edasıyla davranan bi adama.
Sizin konu neydi peki

Bence de haklısın.
Zamanında çok simarttigi için seni şuan zoruna gidiyor.

Bana hakaret edip küfreden adama barışmak için adım atmam.

Haa niye benimle ilgilenmiyor cocukla ilgileniyor diye de kıskanmam.

Belli ki düzgün bi baba da, sana küsünce kızına da küsmüyor. Bu gözler onu da gördü çünkü.

Adam o kadar bağır çağır hakaret ederken haklıysan eğer niye sustun onu anlamadim. Bence haksız olduğunu bildiğinden sustun ve şuan kızgınlığın ona değil kendine

kavgada ciddi ciddi hakaret küfür???
akıllı ol, yola gel???
hayatta adım atmam
doğru düzgün karşıma geçip özür dileyene kadar da değil kandilini kutlamak, tek kelime konuşmam

Öncelikle hatam yoksa asla özür dilemem,burnunuzu sürtmeye çalışmış,bence siz onunkini sürtün..bu arada çocuğunuzu bile kıskanmak gerçekten ironi olmuş,bununla ilgili bir psikolog desteği alın..bu kadar mı sevilmeye açsınız? Ya da siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz da olay bu kadar patolojik olabiliyor? Bunları irdeleyin.

eger ki kesinlikle hakli bensem 3 gun boyunca bana tavir aldi yenilerde ve tamamen haksizdi umrumda olmaz kiyameti kopardim geri adim atti tabi ki sunu soyliyim bagirip cagirip kufur edemez bana bu kirmizi cizgim ben nasilki kufur hakaret etmiyorsam esim de asla edemez ga etti diyelim kapinin onune koyarım cok ciddiyim bu konuda adimda atmam asla tamam bebeginiz cok kucuk uyum sureci zor olabilir ama kufur etmek akilli ol demek hic hoş değil orta yolu esin bulmasi gerek

Küfür ve hakaret var ve sonrasında "yola gel" gibi saçmalıklar. Adama iyi bir ayar lazım.

Küfür çok fena ya. Kolay unutulmaz.
Vicdanını dinle, eğer gerçekten haklıysan hiç gidip özür falan dileme.

Acaba sürekli siz adım attınız da adamı öyle mi alıştırdınız? Zira küfür eden bir adama bile adım atmak istiyorsunuz, hatasını ne diye anlasın ki

Bak canim o alismis bu böyle artik gider. Cok gicik bir tip ayni benimkiside yapiyordu. Ne bicim konusma o öyle.
Artik ne yemek yap sende ne camasir. Onun sana deger verdigi kadar deger ver bakalim. Belki haftalar sürer ama ne kadar
dayanabilirki? Eger sen müdahale etmessen hep böyle mutsuz olursun. Sende konusma yüzüne bakma, mutluymusun gibi yap. O sana adim atsin. Anlatabildimmi? Sen daha yeni dogum yapmissin daha dikkatli olmalari gereken zamanlarda ne oluyor bu adamlara anlamiyorum.

O kadar evlenmek için uğraş dur şimdi nazını çek yani oluyor mu?
Biz kavga ettiğimizde pek küsmeyiz. Yani mutfakta tartışırız oturma odasında normal konuşuruz. Çünkü kalp kıracak hakaret vari konuşmalar olmaz aramızda. En fazla sen dedin ben dedim olayı ağız dalaşı o kadar.
Bence hatalı olan taraf adım atmalı.

Alistirmissin galiba oda iyce havaya girmis hic geri adim atma anlasin hatasini

Siz bekarken size ne demistim hatirliyor musunuz? Hic bir erkek ailenizden iyi olmaz,bu adami da yeterince tanimiyorsunuz,kosa kosa gozunuz kapali gidiyorsunuz evlenmeye demistim

Hem de sadece konularinizdan sizi taniyarak soylemistim bunlari

Hakli ciktim. Hakaretler bagirmalar ve kufurler diyorsunuz,degdi mi peki ailenize bu adami kabullendirmek icin onca cabaladiginiza?

Ve finali soyleyeyim. Duzelmez. Asla duzelmez. Gittikce artar siddetin dozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…