Eşimle küstük. Bütün başından geçenlere bir sorum var.

Bu kadar basit bir sebepten tartışma çıkarıp şımarıkça hareket eden birine sizin tavrınız böyle olmamalıydı, üstteki üyenin dediği gibi ani bir patlama yaşayın adamın aklını başına getirin ağırlığınızı koyun. Kimse sizden daha kıymetli değil.

Eşinle diyaloğu sıfıra indirme. Seni üzen bu bence. Hoşgeldin de, çocukla ilgili bir durum olursa konuş ama samimi olma. Fiziksel teması kes. Asla küfür vs. ile karşılık verme, o zaman sana aynısını yapmayı kendine daha çok hak görür. Sen uzak dur, önü sonu gelecek. Ama dediğim gibi sıfırlama o zaman zorlanmazsın. Uzak dur.

Kufurlerden hakaretlerden sonra on gunde olsa adim atmazdim.

Tespitiniz saçma bence. Yani kadının susması böyle açıklanamaz. Dün aynı şeyleri bende yaşadım sayılır. O bağırıp çağırırken sustum cvp vermedim. Çünkü ben onun yaptığını yapsam kızımız ne hale gelirdi kim bilir. O kızımı düşünmeyip bağırıyor die bende bağırsam kızım ne kadar korkardı. Benim ses çıkarmamama rağmen korktu
Birisi susuyorsa haksız olduğu için değildir.

Bence biri karşımda hakaret edip küfrediyorsa, ben ne o an ne sonrasında gidip laflarını ona yedirmiyorsam haksız oldugumdandir.

Bana göre böyle.

Yorumum saçma geldiyse geçer gidersiniz. Yorum yapmak zorunda değilsiniz.

Kusura bakma canim ama bence esini bu hale getiren senin tavirlarin olmus. Bak ne diyosun onceden beni simartirdi ben onu ne guzel anlasirmissiniz hakli bile olsam kus oldugunda ben giderdim demissin artk adam alismissin senin kus duramadigini biliyo sakin o adimi da sen atma. Su sekilde dusun varipta bu sebepten bosancak degilsinizz sen tavrini net bi sekilde koy asik mutsuz suratla gormesin seni cunki sabrinin bittigini yapamadigini anlamis oluyo esin eve geldiginde ara arkadaslarini aileye gul eglen knus mutlu davran. O dusunsun hopp nluyo bu boyle degildi acaba soguyomu artk benden diye kaybetme korkusu olussun. Kizinla vakit gecir onunla ilgilen o nasil sen yokmusun gibi davraniyosa sende davran vee emin ol nasil gelcek seyret.

Kendimizi gordum resmen bı ara yazında gözlerim doldu

Evliliğin ilk zamanları onun lafına laf ekleyip daha fazlasını söylüyordum tartışma küçücük Ken daha da büyüyordu

Erkekler sanırım karisilarinda cvp veren biri öldükça lafların şiddetini daha da arttırıyorlar

Alttan almak değildi ama sustukca cvp vermedikçe ..
Benimkinin pişmanlığı artıyordu çoğu kavgamizda ilk adımı atan eşim olurdu ama bende ...naz yapmam ne yalan söyleyeyim

Şuan sizin yeni doğum yaptığınız için hormonları istekler şartlar herşey değişti hayatınızda kadınların daha çok ilgi istediği şu zamanda

Erkekler farketmiyor onları bende yaşadım bunları hemde tam 3 kere

İnsan kırılıyor üzülüyor destek ariyor yaşadim bilirim

Sen sessiz sakin kalmaya devam et bence

İçinden geldiğinde ağla rahatla adım atmayı öğrensin eşin

Eğer ki adım atmaz sa onu suçlayarak değil üzüldüğün tarafları nasıl kırıldığını anlat eminim elinden geleni yapacaktır

Benden kiskanmadim değil çocuğunuza olan sevgisini

İlk iki çocuğumdq değil son çocuğumda farkettim ..erkekler kızlarına düşkün oluyorlar sen bunu ilk çocukta yaşamışsun

Allah bebeğine sağlıklı güzel ömür şizede güzel geçim ve huzur versin ins

Bu kadar kucuk olay onun bahanesi olmus. Zaten bahane ariyormus, kendi bahane yaratmis. Wsinin hayatinda biri olabilir mi? Genelde oyle oldugunda kavga ve kusluk icin bahane yaratirlar cunku.
Esin seni ezip pistirmaya calisiyor. Cocuk da var nasilsa gidemez kafasinda. Seni sindirmede sanirim biraz da basarili olmus. Cunku o kadar hakaret ve kufur yiyip bir de onun gelip seni opmesini beklemen sindiginin gostergesi bence. Baska biri yapsa tavrin daha baska olurdu eminim.
Esin de olsa sen inun kolesi degilsin. Insan oldugunu unutma. Kuserse de kussun. Totosu yeterince kalmis bence. Totosunu daha fazla kaldirma bence. Kusluk de cozum degil. Tavrini net belli etmelisun bence. Bu tavirlarin hosuma gitmiyor bir daha bana boyle davranmana musade etmem de bence.

Filmi internetten izleyebileceğini bilmiyor anlaşılan bunun için bağırılır mı?Bence o gün gergindi.Ben olsam sarılır öperdim bi film yüzünden günlerce küs kalamam ki.Ben küs olunca sinirlerim tepemde geziyor ona sarılınca tüm dertlerimden sıyrılmış gibi olurum.Onun için değil ama kendin için gece sarıl uyu hiiç konuşmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…