- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güncelleme yaptım canımKavga sebebinin neydi peki
Teşekkür ederim canım.Eşinin yaptığını yapmalısın.Taktik değiştirmen gerekiyor ve ne yapıyorsan artık onu yapmaman gerekiyor.
Yaklaşık 2 yıl önce eşimle olan her tartışmada bir sonuca varsın diye ben eşimin peşinde koşardım,gel konuşalım halledelim diye...O hiç dinlemez kaçardı bende sinirden aglardım.Ben ağladıkça daha hoşuna giderdi,aynı ilgisizliği devam ettirirdi.
Birgün bir not defteri buldum.Askeri okuldayken notlar almış.Notlardan biri,çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye:))) 2. De kadınların timsah gözyaşlarına kanma diye.
Tabiki ben bunları okuduğumu söylemedim ve o taktikleri uyguladım.Ben kaçtım cevap vermedim geldi o yalvardı,yapma böyle konuş,beni insan yerine koy nolur diye.Ne Zaman dik durdum Aglamayı da kestim o gün bugündür tam tersi oluyor.Şu an hassas dönemdesin ama aynısını yap ve değişimi gör sen de.Hiç kendine dert etme bence bunu.Geçici bir durum.
Konuşuyorum ama ailesi de böyle . Yaptığı yanlışın farkına varmıyorŞu küfür hakaret diyosunuz ya ne bilim kaldırması zor şeyler. Böyle bir durumda insan nasıl adım atsın,nasıl içinden gelsin bilemedim. Bence bu huyunu bir an önce değiştirmesi için konuşun
Ama kalbim çok kırık . İnsan onu seçen bir evlat veren kadına böyle yapar mı . Ayıp günah şükürsüzlük buBizde kavga ediyoruz . hemde ot bk yüzünden. Hamile olmama ragmen adam çatır çatır konuşuyor valla. Altta kalmıyorum tabi ama sonra geçiyor ya. Hani kızgınlık bitince sanki dun biz değildik birbirini yiyen :) ne olduğunu anlamadan triple actigim telefonu *bende seni seviyorum bitanem* diyerek kapatıyorum :)
Inat ediyorsunuz ikinizde. Esin seni cezalandırıyor aklinca. Sende gurur yapıyorsun haklı olarak :)
Konu ne bilmiyorum ama bazen alttan almak tek çözümdür. Belkide esinizde sizden adım bekliyor. Sinir olun diye gıcık cevap veriyor.
Bence gece yatarken battaniye yorganı komple üstünden çekip ayaklarinizla poposundan ittirin.
Bende cok ise yaramisti![]()
Zaten içimden gelmiyor ki o kadar kırgınım. Anlayanaaynı durumu yaşadım günlerce küstük.. ilk günler çok zoruma gitti adım attım baktım oralı degil hiç konuşmadım.. yüzüne dahi bakmadım.. sonra geldi konuştu özür diledi.. birde bana senin gelip konuşcanı düşündüm dedi.. konuşma gerekirse 1 ay konuşma sende kızınla ilgilen mutsuz durma.. kendi keyfine bak.. gelir konuşur merak etme..
Kendi bilir . Ne zorluklarla aldı beni . Bir evlat verdim resmen şükürsüzlükKüfür ve hakaret var ve sonrasında "yola gel" gibi saçmalıklar. Adama iyi bir ayar lazım.![]()
Abla yapma ya İnan’ın iyi sözlere ihtiyacım var .Siz bekarken size ne demistim hatirliyor musunuz? Hic bir erkek ailenizden iyi olmaz,bu adami da yeterince tanimiyorsunuz,kosa kosa gozunuz kapali gidiyorsunuz evlenmeye demistim
Hem de sadece konularinizdan sizi taniyarak soylemistim bunlari
Hakli ciktim. Hakaretler bagirmalar ve kufurler diyorsunuz,degdi mi peki ailenize bu adami kabullendirmek icin onca cabaladiginiza?
Ve finali soyleyeyim. Duzelmez. Asla duzelmez. Gittikce artar siddetin dozu
Yapamam normal de gururlu bir insan değilim ama kırdı beniinadı bra adım at buseferde at.kendi mutlulugun için
Benim çabaladığımı görüyor ama nankörlük ediyor biliyor ki aslında yanında bir tek ben varımAlistirmissin galiba oda iyce havaya girmis hic geri adim atma anlasin hatasini
Keşke öyle olsa . Ben küs kalamam normal de bu da onu biliyor resmen bunu kullanıyorO kadar evlenmek için uğraş dur şimdi nazını çek yani oluyor mu?
Biz kavga ettiğimizde pek küsmeyiz. Yani mutfakta tartışırız oturma odasında normal konuşuruz. Çünkü kalp kıracak hakaret vari konuşmalar olmaz aramızda. En fazla sen dedin ben dedim olayı ağız dalaşı o kadar.
Bence hatalı olan taraf adım atmalı.
Canım bu dediklerini yapamam. İleriki tartışmalar da işler iyice İnan’da biner biliyorum.Bak canim o alismis bu böyle artik gider. Cok gicik bir tip ayni benimkiside yapiyordu. Ne bicim konusma o öyle.
Artik ne yemek yap sende ne camasir. Onun sana deger verdigi kadar deger ver bakalim. Belki haftalar sürer ama ne kadar
dayanabilirki? Eger sen müdahale etmessen hep böyle mutsuz olursun. Sende konusma yüzüne bakma, mutluymusun gibi yap. O sana adim atsin. Anlatabildimmi? Sen daha yeni dogum yapmissin daha dikkatli olmalari gereken zamanlarda ne oluyor bu adamlara anlamiyorum.
Evet canım ben alıştırdım hep özür diledim aramız kötü olmasın diye. Ama değerimi anlamadı ne deyim.Acaba sürekli siz adım attınız da adamı öyle mi alıştırdınız? Zira küfür eden bir adama bile adım atmak istiyorsunuz, hatasını ne diye anlasın ki
Ama kalbim çok kırık . İnsan onu seçen bir evlat veren kadına böyle yapar mı . Ayıp günah şükürsüzlük bu
Valla elimde değil. Beni çocuk gibi severdi hep onun yüzündenKizini kiskanmak mi :) sacmalama Allasen
Hayır bu konuyu sormadım. Ama üzüldüğümü görünce seni de seviyorum diyor bütün ilgisini kızına çevirdiBu davranışlarının sebebini sordunuz mu hiç? Bazı babalar ilk zamanlar eşiyle bir bağ kurmakta problem yaşıyorlar kendilerini saçma sebeplerden dolayı soyutluyorlar