- 25 Mart 2020
- 152
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi Muallimee1
-
O zaman o versin karı koca olmak bunu gerektiriyorsa onun kartı sizde dursunHerkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Hakkı yok almayaHerkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Evlilikten anlayışı bu muymuş beyfendinin? Madem öyle kendisi versin kartını. Eline her hafta 100 tl harçlık verirsiniz.Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
ay evlenmeden önce bu karakterini belli etti mi size? resmen eşinin parasında gözü olan zavallı bir koca parçası.. boşanılır net!Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Uyaniga bak. O kartını size versin o zaman. Kendi paranızın hesabını yapmayacaksaniz calismanizin anlamı ne? Ev arkadaşı olurmusmus bırakın olsun kendi kaybeder. Böyle göz mü korkutulur ne kadar çocukçaHerkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Çok iyi yapmışsınız helal olsun.giden paralarınizi da alsaydiniz nafakayla tazminatla filanBen en son maaş kartımı istediğimde boşanmıştık. Ben de demiştim sende dursun biz bir aileyiz vs. Adam ben aldım, ben yaptım, eşime araba alacam, eşime tablet aldım vs demeye başlayınca, ben işe dolmuşla ve sadece dolmuş parasıyla giderken o ortak aldığımız sıfır arabayı bırakın bana vermeyi, binerken dahi bahane bulunca ver kartımı hesabımı ayırıyorum dedim. Kendime araba aldım. Sonra adam kaldıramadı. Boşandık. Umarım sizde böyle olmaz. Kolaylıklar dilerim. ( tabi boşanmamızın tek nedeni bu değildi gözünüz korkmasın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?