- Konu Sahibi Muallimee1
-
Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Sakın kabul etme bir kere o kartı verirsen onun egemenliğine girmiş olursun.Bizim öğretmen bir komşumuz vardı.Maaş kartı hep kocasında dururdu,evin tapusu kocasının üstüneydi sonra Adamla bir boşandılar.Ev Adamda kaldı, Adam para falan biriktirmiş.Bizim komşu kirada şimdi bir birikimide yok.Para yönetimi tamamen erkeğin eline bırakılmaz sen nereden bileceksin o paranın bir kısmını eşine dostuna yedirmeyeceğini ? O yüzden kartı kaptırma sonra üzülürsünHerkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Aldım canım.5 yıl oldu boşanalı. Evli olsam rüyamda bile yaşayamayacağım şeyleri yaşadım. çok şükür.Çok iyi yapmışsınız helal olsun.giden paralarınizi da alsaydiniz nafakayla tazminatla filan
Kart için mi evlenmiş noolur ev arkadaşı olalım de.Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Madem kari koca boyle olunmuyor onun maas karti da sizde dursun. Kari kocalik maas kartiyla mi oluyormus. Sakin maas kartini verme. Evin gereksinimlerini aranizda paylasin. Mesela faturalar, kira birinizde olsun, digerinde mutfak masraflari. O karti verdiginde kolelige imza atmis oluyorsun haberin olsun.Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Bence izin verme herkesin kartı kendinde olsun küs kalHerkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Madem öyle sen bana ver ben bakayım bu işlere de. Allah Allah. Sende durunca ev arkadaşlığı, adamda durunca evlilik... akla bakHerkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?