Eşimle maaş kartı sorunu

Eşimde benden maaş kartımı istedi.
Bende durcak dedi.
Topladım pılımı pırtımı anamın evine gittim.
Ben maaşımı bile kendim çekemiceksem,niye çalışcam acaba...
Lütfen resti çekin.yoksa her ayın yorgunluğunu bitiren,matikten maaş çekme keyfini sonsuza kadar unutun.
He çok istiyosa o kartını size versin ,siz ona harçlık verin :)

Asla vermeyin. Ne ayıp bir şey bunu söylemek bile. Yıllarca anneniz babanız okuttu sizi. Siz emek verdiniz kartı ona vermek için mi evliliği yanlış anlamış insanlar gerçekten sinir bozucu. Ben de eşimde memuru bir kere böyle bir konu geçmedi. Seni beni mi var herşey evlenince bir zaten ama kartın onda durması ne alaka Allah akıl versin

Benim kartım da eşimde dururdu çünkü benim maaş aldığım atm uzaktı ve eşim çeker gelirdi bir gün kartımı kaybetti o günden sonra para çekip gelse de hemen verir ben istemesem bile
Erkeklerin bu saçma düşünceleri beni öldürecek

Bankanızdan ek hesap açıp banka kartı çıkartın maaş yattığı an mobilden maaşınızı ek hesaba aktarın. Bomboş maaş kartını da kocanız bozdur bozdur harcasın kerizleyin onu

İlla bir kişide duracaksa sende dursun onun maaş kartı... Bana sorarsan o seninle değil maaş kartınla evlenmiş.... Sevgi falan hikaye artık erkekler araba modeli yükseltip ev almak için kendine bir sponsor arıyor. Bu konular hep konuşuluyor bizim kurumda da herkes memur maaşı olan ama sırtına vurup maaş kartına el koyabileceği minnoş bir gelin adayı arıyor

Töbe yarabbim.Bunu isteyen kocaya da ne denilir bilmiyorum.Ne modeller var yarabbim.Bendeki de anneciydi,erkekten soguduk yeminlen

Bunca kadın bunu yaziyorsa vardır bi bildikleri.Eşiniz de köylü kurnazı ciktı.Siz siz olun kanmayın.Insanin kendi parasini baskasindan harclik diye almasi ne kadar sacma

ortak hesabımız olsun oraya ikimizde bir miktarını gönderelim de. ordan harcama yapalım de. çalışaçak kadar akıllıyımda parayı sana gönderecek kadar akıllı degil miyim de. kart sorunu genelde oluyor çalışan eşler arasında. dik dur. kartını veripte dolmuş parasına muhtaç olan arkadaşlarımı gördüm ben. gerçekten benim param diyerek harcama yapıyordu eşi. tmm para ortak harcanabilir.ama kart kişiye özeldir.

Öğretmen konusu olsaydı, nick muallemeli birşey olurdu, konu sahibi bildiğimiz memur gibi duruyor.
Daha önce de aynı konudan muallime isimli üye de açmıştı
Kk kadinlari olarak hafizalar müthiş
Evet artık bu bir sektor gibi oldu
Erkeklerin beklentileri bu yönde...
Hatta benim tanistiklarim icinde ben calisan es istemem diyen de vardi ama memur olduğumu duyunca kiviriyorlar "ee tabii emek verip atanmissin" seklinde ki zaten ben diyordum bunca sene bosuna mi okudum kpss calistim diye.
Ezik ama kendini maço goren erkeklerde bu var, kadın maasi olunca soz sahibi olur benim otoritem sarsilir.korkusu.
Ayni konu sahibinin eşi gibi baskiyla dediğini yaptirir ama saygi bunun neresinde, o nasil bir evlilik olur orasi tartışılır

Hayır vermedim o konusunu açmadı bende açmadım söylediği zaman ortak hesap açmayı teklif edicem
Ayın 14- 15 inde yapacak yapacağı konuşmayı hazırlıklı ol..Sinirlerin çelik gibi olsun şimdiden .Seni manipüle etmek için söyleyeceği şey "maddiyatcisin" tarzında olacak sakın dikkate alma! Sen de diyeceksin ki ;" evet maddiyatciyim.Maas kartımı almaya çalışırken gösterdiğin çabaya bakılırsa sen benden çok maddiyatcisin !" Meraketme kimse karısını tüm maaşını elinden alamadı diye bosayamaz.Hem rezil olan o olur ..yakisigi var mı maaş kartını elinden alamadı diye karısını bosamanin?! Sen sabırlı ve sakin ol

11 yıllık evliyim. Hesaplarımız şeffaf, zaten borcumuz vs derken kalan para belli.
Kimin kartının kimde durduğu fark etmez. Geçen hafta ben aldım eşimin kartını, bir hafta durdu fark etmedi bile. Unutmuş bende olduğunu.
İlla bende duracak egosunu anlayamıyorum, bu şekilde davranan adama asla ama asla kartımı vermem. İstiyorsa gidip kartını verecek biriyle evlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…