- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Öğretmen konusu olsaydı, nick muallemeli birşey olurdu, konu sahibi bildiğimiz memur gibi duruyor.kalıbımı basarım bir öğretmen konusu daha
anlamıyosa anlamasın anlatmayın siz de
İlla bir kişide duracaksa sende dursun onun maaş kartı... Bana sorarsan o seninle değil maaş kartınla evlenmiş.... Sevgi falan hikaye artık erkekler araba modeli yükseltip ev almak için kendine bir sponsor arıyor. Bu konular hep konuşuluyor bizim kurumda da herkes memur maaşı olan ama sırtına vurup maaş kartına el koyabileceği minnoş bir gelin adayı arıyorHerkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Töbe yarabbim.Bunu isteyen kocaya da ne denilir bilmiyorum.Ne modeller var yarabbim.Bendeki de anneciydi,erkekten soguduk yeminlenHerkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Daha önce de aynı konudan muallime isimli üye de açmıştıÖğretmen konusu olsaydı, nick muallemeli birşey olurdu, konu sahibi bildiğimiz memur gibi duruyor.
Evet artık bu bir sektor gibi olduİlla bir kişide duracaksa sende dursun onun maaş kartı... Bana sorarsan o seninle değil maaş kartınla evlenmiş.... Sevgi falan hikaye artık erkekler araba modeli yükseltip ev almak için kendine bir sponsor arıyor. Bu konular hep konuşuluyor bizim kurumda da herkes memur maaşı olan ama sırtına vurup maaş kartına el koyabileceği minnoş bir gelin adayı arıyor
Ev arkadasi mi olunuyormus maas kartlari bi kiside durmayinca?
O zaman o size versin kabul ediyor mu bunu?
Asla vermem. Esimin de boyle bir talebi olmadi. Olacagini da sanmam çünkü cevabini saglam alir benden.
Hayır vermedim o konusunu açmadı bende açmadım söylediği zaman ortak hesap açmayı teklif edicemBence kart çoktan verildi konuyu yazan bile unuttu gitti
Ayin 15ine tam 1 hafta varHayır vermedim o konusunu açmadı bende açmadım söylediği zaman ortak hesap açmayı teklif edicem
Ayın 14- 15 inde yapacak yapacağı konuşmayı hazırlıklı ol..Sinirlerin çelik gibi olsun şimdiden .Seni manipüle etmek için söyleyeceği şey "maddiyatcisin" tarzında olacak sakın dikkate alma! Sen de diyeceksin ki ;" evet maddiyatciyim.Maas kartımı almaya çalışırken gösterdiğin çabaya bakılırsa sen benden çok maddiyatcisin !" Meraketme kimse karısını tüm maaşını elinden alamadı diye bosayamaz.Hem rezil olan o olur ..yakisigi var mı maaş kartını elinden alamadı diye karısını bosamanin?! Sen sabırlı ve sakin olHayır vermedim o konusunu açmadı bende açmadım söylediği zaman ortak hesap açmayı teklif edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?