- 25 Mart 2020
- 152
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Neden bu kadar acımasızca yorum yapıyorsunuz ? Ben ay canım kocam ayaklarinida yikarim maaş kartimida veririm demiyorum ki evet boşanmak bir çözüm ama bazı arkadaşlar inanmasada bundan başka ciddi bir sorunumuz yok sadece bu konu için boşanmayı düşünmek istemiyorumSuprız sekilde olmadı heralde?
Evde oturuyordun okumamıstın kpss in ne oldugunu bilmiyor durumda olmadıgını dusunuyorum.
Ver kartını kardesım kocana. Bırıcıgıne.... benlik Bı durum yok. Savunma ama lutfen.
Konuna on yorum yaptım, cevap vere vere buna verdin ilginc :)))
Sorunları yokmus ki.Halamlar gibi yalnız kalmayayım diye yalandan ilişki mi sürecekmiş ömür boyu?
Acımasız Birtane bile kelimem yok, memur olacagini bilmiyor gıbı 'evlenirken memur degıldım' dedın.Neden bu kadar acımasızca yorum yapıyorsunuz ? Ben ay canım kocam ayaklarinida yikarim maaş kartimida veririm demiyorum ki evet boşanmak bir çözüm ama bazı arkadaşlar inanmasada bundan başka ciddi bir sorunumuz yok sadece bu konu için boşanmayı düşünmek istemiyorum
Neden bu kadar acımasızca yorum yapıyorsunuz ? Ben ay canım kocam ayaklarinida yikarim maaş kartimida veririm demiyorum ki evet boşanmak bir çözüm ama bazı arkadaşlar inanmasada bundan başka ciddi bir sorunumuz yok sadece bu konu için boşanmayı düşünmek istemiyorum
Atanacagimin bir garantisi yoktu ama bu ülkede 90 alıpta atanamayanlar varAcımasız Birtane bile kelimem yok, memur olacagini bilmiyor gıbı 'evlenirken memur degıldım' dedın.
Bende suprız olmadı heralde dedım?
Tamam ıyı aksamlarAtanacagimin bir garantisi yoktu ama bu ülkede 90 alıpta atanamayanlar var
Adamın yaptıgı sey yanlıs ama kimse atanacagının garantisini bu ülke de veremez. Mülakatı var yanlıs tercihi var, kadro acılmaması var. 90 puanla boşta kalan arkadaslarım var. Normalde 70le atanılırken 85le su an atanamayan tanıdıklarımda. Yani hiçbir şeyin garantisi yok.Suprız sekilde olmadı heralde?
Evde oturuyordun okumamıstın kpss in ne oldugunu bilmiyor durumda olmadıgını dusunuyorum.
Ver kartını kardesım kocana. Bırıcıgıne.... benlik Bı durum yok. Savunma ama lutfen.
Konuna on yorum yaptım, cevap vere vere buna verdin ilginc :)))
Tamam ben ikna oldum ıyı aksamlar diledim, bana bisey anlatmazsanız sevinirim.Adamın yaptıgı sey yanlıs ama kimse atanacagının garantisini bu ülke de veremez. Mülakatı var yanlıs tercihi var, kadro acılmaması var. 90 puanla boşta kalan arkadaslarım var. Normalde 70le atanılırken 85le su an atanamayan tanıdıklarımda. Yani hiçbir şeyin garantisi yok.
Boşanmayı düşünün demiyoruz, sizin olaylar büyümesin tavrınıza, kendinizden ödün verecek olmanıza, gereken tepkiyi koyamamanıza kızıyoruz.Neden bu kadar acımasızca yorum yapıyorsunuz ? Ben ay canım kocam ayaklarinida yikarim maaş kartimida veririm demiyorum ki evet boşanmak bir çözüm ama bazı arkadaşlar inanmasada bundan başka ciddi bir sorunumuz yok sadece bu konu için boşanmayı düşünmek istemiyorum
Haklisiniz burda çoğu zaman okuyoruz evliliğinde küçük bir sorun olsa bile hemen herkes boşan yazıyor bu sayfaya bakılırsa ülkede evli insan kalmaz zaten. Restimi çekeceğim bakalım ne olacak boşanmaya giderse de gitsin ne yapayım ailelerimiz ayni köyden ve boşanma gibi bir durumu olursa çok sorun yaşarım bunun gibi bir çok korktuğum şey var ama kocasizlktan korkmuyorum hakanları örnek vermemin sebebi de yalnız kimsesiz ölmek istemiyorum diyeydi.Boşanmayı illa ki düşünün demiyo kimse size. Eşim inadım inat bı adam diyosunuz, huzurumuz kaçmasın diyosunuz. Yani eşiniz ikna olmaz ve siz de kartınızı vermezseniz olayı boşanmaya götürecek kişi eşiniz aslında. Aman huzurum kaçmasın diye kendinize sayginizdan ödün vermeye hazır olduğunuz için veriyoruz bu kadar tepkiyi.
Haklisiniz burda çoğu zaman okuyoruz evliliğinde küçük bir sorun olsa bile hemen herkes boşan yazıyor bu sayfaya bakılırsa ülkede evli insan kalmaz zaten. Restimi çekeceğim bakalım ne olacak boşanmaya giderse de gitsin ne yapayım ailelerimiz ayni köyden ve boşanma gibi bir durumu olursa çok sorun yaşarım bunun gibi bir çok korktuğum şey var ama kocasizlktan korkmuyorum hakanları örnek vermemin sebebi de yalnız kimsesiz ölmek istemiyorum diyeydi.
Küçük bir soruna boşan yazıldığını şahsen hiç görmedim. Genelde sürmemesi gereken ilişkilere boşan yazılıyor. Burayla ilgili görüşünüz böyleyse niye bize sordunuz ki? Boşuna sayfalarca yazmışız yine...Haklisiniz burda çoğu zaman okuyoruz evliliğinde küçük bir sorun olsa bile hemen herkes boşan yazıyor bu sayfaya bakılırsa ülkede evli insan kalmaz zaten.
Ben fikir almak için yazdım. Burayla ilgili görüşüm her konuda böyle değil ama herkes kendi yaşantısına göre yorum yapıyor maalesef herkesin şartları aynı degilKüçük bir soruna boşan yazıldığını şahsen hiç görmedim. Genelde sürmemesi gereken ilişkilere boşan yazılıyor. Burayla ilgili görüşünüz böyleyse niye bize sordunuz ki? Boşuna sayfalarca yazmışız yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?