- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Ne yapayım şüphe ile de yaşanmıyor gerçekten öncr yok dedi sonra gidip sorduk dilekçe yazın dedi sonra yazdık eşimle imzaladık sonra o saatlerce ağladı götürdük kapıda alıp yırttı ağladı çok emek verdim seviyorum diye çekişmeli mi açayımadam sinyal verdi ama buna da dikkat et
Evet izin aldım gittikNe hızlı yaşıyorsunuz hepsi bir gün içinde oldu vay be
Tinder indirdi demedim indirmemşti sadece play store tıklanmıştı. Ben ayrılmak istiyorum zatenEzgi'nin Günlüğü gibi sürekli konu mu açacaksınız? Sizin ayrılmaya niyetiniz yok işte bizi yemeyin. Kocanız tinder indirir yanlışlıkla bastım der,ağlar inanırsınız. Komşu kadının telefon numarasını alır,araba muhabbeti yaparlar,kocanız ağlar yine inanırsınız. Sazan çok olunca olta atan çok oluyor
8 aydır engel kesintisiz kalkmadogindan emin misin ? Eminsen affetKızlar eşimle anlaşmalı mahkemeye gittik dilekçe yazdım götürecektik kapıda alıp yırttı ağladı orada şimdi seni seviyorum diye bugün bunları yapıyorsun yarın sana olan sevgim bitince ne olack dedi. İftira atıyorsun dedi numarayı verdiği gün sana söyledim dedi neyse WhatsApp tan son 8 aydır engele kalkmamış baktm arama kaydı son 13 ayı aldık müşteri hizmetlerinden araması yok ben şimdi ne yapacam hatta diyor kadının evine gidelim annesi erkek kardeşi gelsin en ufak şey varsa söylesin gerekirse mahkemeye verecem diyor sizce ne yapmalıyım
Ayrılmak istiyorum diyorsunuz da adam ağlayınca dayanamıyorum diyorsunuzTinder indirdi demedim indirmemşti sadece play store tıklanmıştı. Ben ayrılmak istiyorum zaten
Evet WhatsApp ta görünüyor o8 aydır engel kesintisiz kalkmadogindan emin misin ? Eminsen affet
Dayanamadım demedim timsah gözyaşlarını bırak dedim aldı kağıdı yırttı herkes bize baktı ben ne yapayım o arada zaten gözüme uyku girmemiş zor ayakta duruyorumAyrılmak istiyorum diyorsunuz da adam ağlayınca dayanamıyorum diyorsunuz
İnsan duygularından emin olmali boşanmak için. Ne oldu kapıdan eve geri mi döndünüz son durum nedir? Adliye kapısında bu konuyu acmadiniz değil mi?Evet WhatsApp ta görünüyor o
Dayanamadım demedim timsah gözyaşlarıaldı kağıdı yırttı herkes bize baktı ben ne yapayım o arada zaten gözüme uyku girmemiş zor ayakta duruyorumAyrılmak istiyorum diyorsunuz da adam ağlayınca dayanamıyorum diyorsunuz
Valla doğru ya adliyeye girdik başvuru yapmak için kadın dilekçe yazın dedi çizgisz kağıt aldık yazdım imzaladı götürürken alıp yırttı kapıda ağladı herkes vardı ben de geri döndümBu hanımın konuları ciddi mi ya? Her saniye faklı bir olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?