- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Bu olaylar ne zaman başladı ki 8 gün önce ilişki olmuş 7 gün desek 7 günde boşanma kararı mı aldınız bir engelli numara yüzünden kanıt yok düşünme zamanı yok karar süreci yok gerçekten ben de blöf yaptığınızı dusunuyorum
Bu olaylar ne zaman başladı ki 8 gün önce ilişki olmuş 7 gün desek 7 günde boşanma kararı mı aldınız bir engelli numara yüzünden kanıt yok düşünme zamanı yok karar süreci yok gerçekten ben de blöf yaptığınızı dusunuyo
Ya belki yoktur sonuçta kürtaj oldum ondan kaynaklı olabilr mi sizce ne yapmalıyımAa ne tesadüf yarın da hamile çıkar konu açarsınızpembe dizi
Ne alakaYemedim, bosanmayacaksiniz zaten. Bosuna burda alan isgal etmeyin
Kadının istediği numara sizinki, adamın verdiği numara kendininki, sebep kadının yaşıEtmem diyor işte güya ben hastanedeym ya o gün gelecekmiş ha gerçekten geldi ama benim numaramı değil kendinkini vermiş ne mana dedim kaç yaşında kadın benim aklıma öyle bir şey gelmedi diyor
40-45 yaşında kadın yaşlı mı?Kadın 40 45 yaşında falan ben o manada vermedim kaç yaşında diyor verdiği gün gelip bana söyledi istedi diye hatta ondan numarayı alıp ben kadını aradım bu da mı oyundur
Nasıl görülsün anlaşılmaz ki WhatsApp'dan engelini kaldırır sonra sohbeti sil yapar engeli kaldırdınız yazısı o şekilde gidiyor sonra tekrar engeller basit şeyler bunlarEvet WhatsApp ta görünüyor o
Erkek kardeşi var-mışHayır ben 29 eşim 32 yaşında.. Kadın 45 ya da 40 falan. Yani yadırgamam da kilolu kapalı yani öyle biri değil teyze abla gibi normal bakımı falan yok ama ben gene de gğnenmç
13 aylık telefon görüşmesi çıktı arama yok WhatsApp da engel kalkmamış ben ne bulayım ki bilmiyorum kadının evine mi gitsek saçma mı olur kardeşi falan varmış erkek
Yaaa oldu mu şimdi bunu yarın konu açıp söylemeniz gerekiyorduBaşka bir şey yok ailesi var o da eşim benden taraf görüşmüyorum onun dışında iyiyiz eşim evde iyidir ama bunlar canımı çok sıktı artık nasıl verdin dedim ben versem ne olurdu dedim ben o manada düşünmedim diyor ama belki de düşündü fırsat bekledi nerden bileyim bana ilk gün söyledi bende şüphe duymadım ama o kadın aramış engelli de ben 2 hafta sonra gördüm eşim görmemiş burda dediler alda
Şaka gibi 27 gün önce düşük yaptım sadece 1 defa ilşki oldu 8 gün önce şuan akıntım arttı tekrar hamile olabilir miyim çok korkuyorum ne yapıcm
Tabiki 7 günde boşanma kararı almadı saçmalamayınBu olaylar ne zaman başladı ki 8 gün önce ilişki olmuş 7 gün desek 7 günde boşanma kararı mı aldınız bir engelli numara yüzünden kanıt yok düşünme zamanı yok karar süreci yok gerçekten ben de blöf yaptığınızı dusunuyorum
Merve bu gidişle çişim geldi ne yapayım diye de bize soracaksınYa belki yoktur sonuçta kürtaj oldum ondan kaynaklı olabilr mi sizce ne yapmalıyım
Şöyle gördüm 27 mayısta engelledim sonra engeli kaldırdım hala 27 mayıs görünüyordu silinmemiş yaniNasıl görülsün anlaşılmaz ki WhatsApp'dan engelini kaldırır sonra sohbeti sil yapar engeli kaldırdınız yazısı o şekilde gidiyor sonra tekrar engeller basit şeyler bunlar
Bosayacagin varsa boşa yoksa sus otur. Adamı yaptığı onca şeye rağmen bosamadin sucsuzken mi bosayacaksin.Kızlar eşimle anlaşmalı mahkemeye gittik dilekçe yazdım götürecektik kapıda alıp yırttı ağladı orada şimdi seni seviyorum diye bugün bunları yapıyorsun yarın sana olan sevgim bitince ne olack dedi. İftira atıyorsun dedi numarayı verdiği gün sana söyledim dedi neyse WhatsApp tan son 8 aydır engele kalkmamış baktm arama kaydı son 13 ayı aldık müşteri hizmetlerinden araması yok ben şimdi ne yapacam hatta diyor kadının evine gidelim annesi erkek kardeşi gelsin en ufak şey varsa söylesin gerekirse mahkemeye verecem diyor sizce ne yapmalıyım
Siz bu komsum kocama telefon numarasi verdi diye konu acan uye misiniz?
Sirf o olay bazinda konusuyorum, o konuda neden o kadar gaza geldiniz anlayabilmis degilim. Telefonumda onlarca erkegin numarasi kayitli hic biriyle asna fisne yapmiyorum yani. Komsu da telefon numarasini istemis olabilir, adam ne yapsaydi host kopek benim basim bagli diye bagirip oradan kacsa miydi yani? Ne garip beklentiler. Kadin da telefon no istemis olabilir, illahi kocanizda gozu var demek degil yani... kotu niyeti varsa esiniz hayir der, olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?