Eşimle mahkemeye gittik.

Dayanamadım demedim timsah gözyaşlarını bırak dedim aldı kağıdı yırttı herkes bize baktı ben ne yapayım o arada zaten gözüme uyku girmemiş zor ayakta duruyorum
Eşiniz de tam wattpad boy Durup durup adliye önünde mi dilekçeyi yırttı? Oldu olacak elinizden tutup eve de götürseydi
Merve sende boşansa bile pişman olup "Kadınlar Kulübündeki kadınlar yüzünden yuvam bozuldu" diyecek tip var. Boşanıp pişman olup bizi suçlayarak konu açarsan şaşırmam. Uykunu al,sakin kafayla düşünüp kararını ver,bizi karıştırma

O kadar yalan ki şu yazdığın. Bir kere anlaşmalı boşanma dilekçesi ayaküstü yazabilecegin bir şey değil

O kadar yalan ki şu yazdığın. Bir kere anlaşmalı boşanma dilekçesi ayaküstü yazabilecegin bir şey değil
Valla gerçek kadın bize yazın dedi örnek var mı dedim yok dedi netten bakıp yazdım zaten çok bir şey yoktu ondan sonra götürürken öyle yaptı yırttı ağladı

Valla gerçek kadın bize yazın dedi örnek var mı dedim yok dedi netten bakıp yazdım zaten çok bir şey yoktu ondan sonra gmtirğrlen
Evet ağlıyor burdan taşınalım numaramı değişeyim yapmadım diyip duruyor

Ne çok ağlayan erkek seviyorsunuz ya. Midem kalkıyor ağlayan erkek görünce, kesin bi p.k yemiştir diyorum.
Seviyorum diyen yok kim bunu yaşamak ister ağlama diyorum yeter diyorum emek verdim diyor seviyorum diyor yapmadım etmedim ilk günden söyledim aramadım şu bu

Eşine sor bakalım, karşıdaki bekar komşun kocana bir şey soracağım telefonunu ver dese versen sohbet etsen affeder miydi? Cevabı everse barış tabii
Etmem diyor işte güya ben hastanedeym ya o gün gelecekmiş ha gerçekten geldi ama benim numaramı değil kendinkini vermiş ne mana dedim kaç yaşında kadın benim aklıma öyle bir şey gelmedi diyor

Seviyorum diyen yok kim bunu yaşamak ister ağlama diyorum yeter diyorum emek verdim diyor seviyorum diyor yapmadım etmedim ilk günden söyledim aramadım şu bu
Yine başka bir konuda kadının kocası her şeye ağlıyormuş böyle, adamın bir gün boşanası gelmiş çekmiş boşamış kadını.

Etmem diyor işte güya ben hastanedeym ya o gün gelecekmiş ha gerçekten geldi ama benim numaramı değil kendinkini vermiş ne mana dedim kaç yaşında kadın benim aklıma öyle bir şey gelmedi diyor
Valla benim kocam vermezdi numarasını elin kadınına. Aklı başında aranmayan kimse de vermez. Kocanın gözü göz değil. Gitsin köşede ağlasın niyeti bozduktan sonra ağlasa kaç yazar

Valla benim kocam vermezdi numarasını elin kadınına. Aklı başında aranmayan kimse de vermez. Kocanın gözü göz değil. Gitsin köşede ağlasın niyeti bozduktan sonra ağlasa kaç yazar
Kadın 40 45 yaşında falan ben o manada vermedim kaç yaşında diyor verdiği gün gelip bana söyledi istedi diye hatta ondan numarayı alıp ben kadını aradım bu da mı oyundur

Kadın 40 45 yaşında falan ben o manada vermedim kaç yaşında diyor verdiği gün gelip bana söyledi istedi diye hatta ondan numarayı alıp ben kadını aradım bu da mı oyundur
Milf fantezisi var demek ki.
Yaş abazalar için bir kriter değil. Bu kafada aranan adam 60 yaşında olsa yüz veren kadına gider. Bu şaşma bahanesine inanıyorsanız da inanın yani

Milf fantezisi var demek ki.
Yaş abazalar için bir kriter değil. Bu kafada aranan adam 60 yaşında olsa yüz veren kadına gider. Bu şaşma bahanesine inanıyorsanız da inanın yani
Bilmiyorum belki de öyledir haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…