eşimle para yüzünden tartistik ..

Cocuklarimin biri 7, biri 5 kucugude bir bucuk yasinda kime birakipta nereye calismaya gideyim. Annelik en kutsal en zor gorev ztn. Ayrica butun yazilanlari okumamissin anlasilan. Ilk cocugum isteyerek oldu, ikimcisi dogum kontrol hapa ragmen, ucuncude hap guvenli degil spirale taktiriyim dedim. Oda ona ragmen oldu. Napsaydim hepsini aldirsamiydim?? Insaf

Ben konu sahibiyle muhattap oldum ok!
Oray'a göz kırpma işareti koyduğun için laf soktuğunumu zannediyorsun. Çok gülünç gerçekten.

Ne hikmetse ikisi de kaza olmuş hapa, spirale rağmen. Ben anlamıyorum neden maddi açıdan ferah içinde olanlar tek çocukla yetinirken durumu kötü olanların nasıl üçer dörder çocuğu oluyor ?
Size yalan borcum mu var?? Allah ol der olu verir. Cocugu ben kendim mi icime soktum ben mi yarattim yani?? Allah isterse nelere kadirdir. Benim cocuklarim onlar. Bu dunyada yiyecek ekmekleri varsa bu dunyaya gelirler

Vallahi çok çocuğu olan para sıkıntısı çeker , bu yeni birşey değil ki

Bu özellikle Fransa'da da var, tek bir ülkeyi kastetmiyorum. Tabii ki cahildir parası için yapan. Bilmeden değil görerek yorum yapıyorum, hiç bilmediğim bir kıta olsa neyse diyeceğim de...
İyi geceler..
Kıta yı biliyorsunuz diye herkesin içini düşüncesini biliyorsunuz anlamına gelmez. Herkesin kendi sorunu yargılamak biZlere düşmez iyi geceler

Cok haklisin tamamen demek istediklerimi dedin, coook ufak bir koyde oturuyorum. Is imkani sifir ustunde, alisverislik yerlere arabayla gidilmesi sart. Kucuk.bir firinimiz var onun disinda pek bise yok. Kres konusundada aynen oyle oluyor, yazdirisorsun acaba alincak mi alinmicak mi bilemiyorsun.

Size yalan borcum mu var?? Allah ol der olu verir. Cocugu ben kendim mi icime soktum ben mi yarattim yani?? Allah isterse nelere kadirdir. Benim cocuklarim onlar. Bu dunyada yiyecek ekmekleri varsa bu dunyaya gelirler
Bosver arkadasim kimseye kendini ispatlamak zorunda degilsin. :)))

Pardonda, cocuk yapip yapmama kararini biz veremiyoz, Allah veriyor oluyor.

Cok tsk ederim

Benim oturdugum koyde yasaydiniz hak verirsiniz. Merak etmeyin ben 6 kalkmiyom 7 kalkiyom ama 7 den once 3-4 kez daha kalkmis oluyom. Ben evde cocuklarima calisiyom. Onlarin ilerde birer iyi insan olmalarina caba sarfediyom.

Yok ikimizde sigara icmiyoruz.

Bence dilemelisin. Eskiyi açarak hata etmişsin. Eğer ucu ucuna yeten bir bütçe varsa bişey alırken eşler birbiri ne sormalı. Eşin de kötü bişey dememiş. Benceözür dile fevri davranmışsın.

Kusura bakma da ben de yurtdışındayım,biliyorum burdaki düzeni insanları...bizim türkiyeden gelen kadınlar ha bire doğurur,ne dil öğrenir ne de çalışır...erkekler ise gece gündüz heryerde,tüm zor ve pis işlerde çalışır ev geçindirmek için...
Bebeğini kreşe ver git çalış ama eminimki sen daha dil bile bilmiyorsundur...
Ha ayrıca sağlıkçıyım hapı düzenli kullansaydın yüzde 99,9 korurdu o...
Neyse yazacak çok ama anlayan yok...
Eşine acıdım

Madem bilerzik cart curt siz dd calismasaydiniz cocugunuzun yaninda kalsaydiniz

Bn de isterdim çocuğum ynnda olsun bnm yanımda büyüsün ama şartlar el vermedi iste.hem ben kitap parasi için calismadim 4 senedir.sen evladından ayrı kalmak nasıl bi duygu biliyomsn.bilsen zaten bana böyle bi yorum yapmazdın

Ben de çıldırıcam burda kıza yüklendikçe insanlar. Belli ki kocası bildiğimiz öküz kitabı saçma harcama görüyor ama benm için yemek su gibidir. Öncelikli ihtiyaçtır. 1000 euro asgari ücret kazanılan ülkede 24 euro sanki ne ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…