- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Birşeyi çok merak ediyorum
Burda şöyle yaparım böyle yaparım diyenler
Çok sıkıntılı olduğunuz zamanda kendinizden de herşeyden ödün verdiğinizde eşinize çok harcamayalım demez misiniz
Harcayıp bir de üstüne yalan söyleyince kızmaz mısınız
Nasıl birşeydir bu ya
Yalan bu yalan
Demek ki eşim her sıkıştığında yalan söylüyor diye düşünürüm ben
güvenmiyorsan ayrıl.Birşeyi çok merak ediyorum
Çok sıkıntılı olduğunuz zamanda kendinizden de herşeyden ödün verdiğinizde eşinize çok harcamayalım demez misiniz
Nasıl birşeydir bu ya
Yalan bu yalan
Evet ağlıyorum bardak içinKonu sahibi kirilan bardaga da uzuluyordur simdi
Geliriniz iyiyse bakmazsın tabiVala varsaymaya gerek yok bizatihi o durumu su an yaşıyorum az harcama derdindeyiz mesela. Ama bir kere hesabına bakmıslıgım yok. Para yok dese tamam der geçerim. Ne olacak şimdi?
Bütün yorumları okudum çoğunluk beni suçlu görmüş
Fakat ben böyle olmaya meraklı değilim
Başkasının arabasını görüp niye bizim yok demedim hiç bir zaman yüzüne
Sadece etrafındakiler maddiyata bakarken ben sevdim zaten 22 yaşımda evlendim
Sonsuz güveniyordum
Ne maaşını sorguladım ne birşey
Para saklayacağı aklımın ucundan geçmedi
Yalan söylediği için güven sarsması normal mi
Bana eşim alma dese harcama dese harcamam
Ben orda 5 tl bin hesabını yaparken onun 50 tl ve başka paralar kenara atması normal mi
Çok fedakarlığım var bu evliliğe
Ben sıkıntı çekiyorsam oda çekmeli
Ben rahat ediyorsam oda etmeli
Bazı evlilikler bana çok geniş geliyor
Modern evlilik
Nasıl başarıyorlar anlamıyorum
İsterdim öyle olmayı
Ama eşime güvenim yok
Sen mutsuz olmak icin carba harcerken biz agliyalimmi? Bak adamin maas bodrsunu ogrenmek ne ya? Sorarsin adama 200tl bitti gitti. Evinde yemegini temizligini yapacak malz. Var mi! Var. Ee arkadaslarinla disariya hic cikmadinmi?? Yada eve missfir gelecek fazladan bisey almadin mi? Cok dert ediyorsun. Adam sonuna kadar hakli. Bence boyle kotu yorumlara cevap yazacaginiza oturun bi adam akilli dusunun!Evet ağlıyorum bardak için
İnsanların mutsuz olup açtığı konuyla dalga geçiyorsunuz
Bu ay sonunu getiremedik, durumlar sıkışık. Ama gülüyoruz, şakalaşıyoruz, kimse kimseyi suçlamıyor.. Geçmiş konularınıza baktım ev almışsınız.. Öyle karın tokluğuna yaşayan insanlar da değilsiniz belli ki.. Hadi yarın bir gün araba da aldınız, peki huzur ? Huzurunuz olmadıktan sonra malı mülkü ne yapacaksınız ?Birşeyi çok merak ediyorum
Nasıl birşeydir bu ya
Yalan bu yalan
Hayır gayrette bağlantılıpara kısmından modern evliliğe gelmişsiniz. size tuhaf geliyormuş falan da eşini bu kadar sık boğaz etmek ne geleneksel evlilikle ne de modern evlilikle ilgili. biri elma biri armut.
Geliriniz iyiyse bakmazsın tabi
Ben olsam ben de bakmam
Ya evin ihtiyaçlarına zor para ayırdığınız bir dönemde kendin bile istediğini alıp yiyemediğin zaman
Nasıl olucak
Şu an değiliz çok şükürBu ay sonunu getiremedik, durumlar sıkışık. Ama gülüyoruz, şakalaşıyoruz, kimse kimseyi suçlamıyor.. Geçmiş konularınıza baktım ev almışsınız.. Öyle karın tokluğuna yaşayan insanlar da değilsiniz belli ki.. Hadi yarın bir gün araba da aldınız, peki huzur ? Huzurunuz olmadıktan sonra malı mülkü ne yapacaksınız ?
eee eşinizde çalışıyor fatura vs destek olmuyor muEvin herşeyi bende
Faturalar ödemeler
Gelir gider herşey ben de
Mesela su faturasının son günü geçti şu an hiç sesimi çıkarmıyorum
Yakın zaman da mesaj gördüm
Kredi kartı başvurunuz onaylandı diye
Bu ne dedim
Çok ısrar etti bankadakiler prim alıyormuş
Açtır sonra kapatırsın demişler
Açtırmış
Zaten güvenim yoktu
İyice sinir olmuştum
Hayır açsa bile gelir belli beyke ödenecek
O zaman boşanacaksınızBütün yorumları okudum çoğunluk beni suçlu görmüş
Fakat ben böyle olmaya meraklı değilim
Başkasının arabasını görüp niye bizim yok demedim hiç bir zaman yüzüne
Sadece etrafındakiler maddiyata bakarken ben sevdim zaten 22 yaşımda evlendim
Sonsuz güveniyordum
Ne maaşını sorguladım ne birşey
Para saklayacağı aklımın ucundan geçmedi
Yalan söylediği için güven sarsması normal mi
Bana eşim alma dese harcama dese harcamam
Ben orda 5 tl bin hesabını yaparken onun 50 tl ve başka paralar kenara atması normal mi
Çok fedakarlığım var bu evliliğe
Ben sıkıntı çekiyorsam oda çekmeli
Ben rahat ediyorsam oda etmeli
Bazı evlilikler bana çok geniş geliyor
Modern evlilik
Nasıl başarıyorlar anlamıyorum
İsterdim öyle olmayı
Ama eşime güvenim yok
Gelirimin iyi olduğunu nereden çıkardınız? Evime giren paradan haberiniz mi var hayırdır? Durumu yetmeyen herkes siz gibi eşini sıkıştırıp evi cehenneme çevirmiyor diye bundan da mı şüphe duyuyorsunuz. Valla ayın sonunu anca getiriyorum bacım o kadar diyeyim. Rahat olun rahat dünya imtihan yeri bugün kötü yarın iyi, bugün iyi yarın kötüsün. Sevdiğim yanımda sağlığım yerinde. Ben de onun arabasında bunun parasında değilim güya aynı hayat bakış acısına sahibiz ama bak nasil da farkli oluyo.Geliriniz iyiyse bakmazsın tabi
Ben olsam ben de bakmam
Ya evin ihtiyaçlarına zor para ayırdığınız bir dönemde kendin bile istediğini alıp yiyemediğin zaman
Nasıl olucak
Ağla diye açmadım zatenSen mutsuz olmak icin carba harcerken biz agliyalimmi? Bak adamin maas bodrsunu ogrenmek ne ya? Sorarsin adama 200tl bitti gitti. Evinde yemegini temizligini yapacak malz. Var mi! Var. Ee arkadaslarinla disariya hic cikmadinmi?? Yada eve missfir gelecek fazladan bisey almadin mi? Cok dert ediyorsun. Adam sonuna kadar hakli. Bence boyle kotu yorumlara cevap yazacaginiza oturun bi adam akilli dusunun!
+124 tl mi dogru mu okudum?
Esinizi neden boyle sıkıstırıyorsunuz anlamadim ama adam kendi calistiginin parasini bile yiyemiyor yani. Siz yokken bir simit bile almasin mi? Vallahi kadinlardan da korkulur adami esir etmissiniz.
Siz de istediginizi aldirin,verin alisveris listesini esinize.
Gecinemiyorsaniz da ise girin. Yattiginiz yerden esinizin parasinin hesabini sormayin bence
kesinlikle paranoyak bir durumAğla diye açmadım zaten
Dalga geç diye de açmadım
İşim içinden çıkamadığım
Tuhaf bir evliliğim var
Ayrılsam böyle sebepten ayrılanıyorum
Ayrılmasam sürekli tartışma çıkıyor
Çözüm yolu bulmak için açtım
Belki beni haklı gören olur diye
Yada paranoyak bir durum mu diye
Yahu kredi çekip ev almışsınız okuyanda açlık sınırında yaşıyorsunuz sanacak. Ben kazandığım parayla bir yemek bile yiyemeyeceksem neden çalışayım?Geliriniz iyiyse bakmazsın tabi
Ben olsam ben de bakmam
Nasıl olucak
Şu an çalışıyorum zaten hanım efendi
Ben bir kaç yıl öncesi sakladı dedim
Ben de o zamanlar sıkıntı çektim
Millet maddi durumu iyi olan koca bulurdu
Ben hiç birşeyine bakmadım
Huzurum olsun dedim
Ama yalan söyledi
Ve ben unutamıyorum
Konu 24 tl filan değil
Konu en ufak birşey de para sakladığı aklıma gelmesi
Ve hala saklıyor gibi şüpheye düşmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?