Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

Adama nefes bile aldırmadim o da yalana basvurdu derim. Çok baskı altinda kalan insan yalan söyler gizler. Şimdi diğer konularına baktim hatırladım seni, ağır saplantılı bir kisiliksin, destek alman lazım.

güvenmiyorsan ayrıl.

Vala varsaymaya gerek yok bizatihi o durumu su an yaşıyorum az harcama derdindeyiz mesela. Ama bir kere hesabına bakmıslıgım yok. Para yok dese tamam der geçerim. Ne olacak şimdi?
Geliriniz iyiyse bakmazsın tabi
Ben olsam ben de bakmam
Ya evin ihtiyaçlarına zor para ayırdığınız bir dönemde kendin bile istediğini alıp yiyemediğin zaman
Nasıl olucak

para kısmından modern evliliğe gelmişsiniz. size tuhaf geliyormuş falan da eşini bu kadar sık boğaz etmek ne geleneksel evlilikle ne de modern evlilikle ilgili. biri elma biri armut.

Evet ağlıyorum bardak için
İnsanların mutsuz olup açtığı konuyla dalga geçiyorsunuz
Sen mutsuz olmak icin carba harcerken biz agliyalimmi? Bak adamin maas bodrsunu ogrenmek ne ya? Sorarsin adama 200tl bitti gitti. Evinde yemegini temizligini yapacak malz. Var mi! Var. Ee arkadaslarinla disariya hic cikmadinmi?? Yada eve missfir gelecek fazladan bisey almadin mi? Cok dert ediyorsun. Adam sonuna kadar hakli. Bence boyle kotu yorumlara cevap yazacaginiza oturun bi adam akilli dusunun!

Evin herşeyi bende
Faturalar ödemeler
Gelir gider herşey ben de
Mesela su faturasının son günü geçti şu an hiç sesimi çıkarmıyorum
Yakın zaman da mesaj gördüm
Kredi kartı başvurunuz onaylandı diye
Bu ne dedim
Çok ısrar etti bankadakiler prim alıyormuş
Açtır sonra kapatırsın demişler
Açtırmış
Zaten güvenim yoktu
İyice sinir olmuştum
Hayır açsa bile gelir belli beyke ödenecek

Bu ay sonunu getiremedik, durumlar sıkışık. Ama gülüyoruz, şakalaşıyoruz, kimse kimseyi suçlamıyor.. Geçmiş konularınıza baktım ev almışsınız.. Öyle karın tokluğuna yaşayan insanlar da değilsiniz belli ki.. Hadi yarın bir gün araba da aldınız, peki huzur ? Huzurunuz olmadıktan sonra malı mülkü ne yapacaksınız ?

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-27-11-21-43.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 106
para kısmından modern evliliğe gelmişsiniz. size tuhaf geliyormuş falan da eşini bu kadar sık boğaz etmek ne geleneksel evlilikle ne de modern evlilikle ilgili. biri elma biri armut.
Hayır gayrette bağlantılı
Eşinin gelirine bakmamak bilmemek bana göre modern bir davranış
Geniş bir durum
Eşim benim maaşım yatınca ne kadar yattı diye sorar
Maaş kartımj alır günlerce kalır ses çıkarmam
Bu ona hakta
Ben sorunca mı suç oluyor
Size göre benim yaptığım geri kafalılık

Ben olsam ben de bakmam
Ya evin ihtiyaçlarına zor para ayırdığınız bir dönemde kendin bile istediğini alıp yiyemediğin zaman
Nasıl olucak

siz bir tek kendinizi sıkıntı çekiyor sanıyorsunuz herhalde. kim güllük gülistanlık evlendi bu forumda acaba? bir elin parmağını geçmez. biz para yok diye misafir almazdık, misafirliğe gitmezdik. elimizde alacağımız bir pasta bile fazla gelirdi. ekmek almak için bozukları biriktirirdik. çorba içtik sadece yeri geldi. yiyemedik gezemedik içemedik. ama eşimizden böye hesap sormadık. o da bizden. ben para biriktiririm. eşim sorar var mı diye yok der bi yandan da sırıtırım belli bu ay bütçe yine iyi der güler geçer. o benden daha çok sıkar kendini ben her ay illa maaşımdan kendime kıyafet ve kitap parası ayırırım o faturaların derdine düşer. ama bir gün bana hesap sormadı ben sıkıntı çektim sen gittin pantolon kitap aldın deme valla ya

Şu an değiliz çok şükür
9 senelik evliyiz bir kaç senedir iyi durumdayız
Çok sıkıntı çektik önceden
Ben de kredi ödüyorum
Bir kefe yüzüne söylemem
Herşeyi kendi başınmıza yapıyoruz
Ama huzurum yok
Güvenim yok

eee eşinizde çalışıyor fatura vs destek olmuyor mu
hesaplarını kontrol ettiğinizde sadece 24 tl lik kısmını bilmiyorsunuz
o zaman hesap sadece sizde değil
ayrıca bende çalışıyorum eşime evime destek olabilmek için
sıkıntı diyorsanız hepimiz alasını yaşamışızdır..
bence siz boş yere kuruntu yapıp kendinizi üzmeye yer arıyorsunuz
yada gerçekten mutsuzluktan huzursuzluktan zevk alıyorsunuz
adamı bu kadar sıkmaya gerek yok
yada bu kadar güveniniz yoksa boşanın dünyadaki ilk boşanan çift siz değilsiniz ne yazıkki

Esinizin maas bordrosunu istemeniz hic normal degil.
Yaptigi harcamayi sormanizda normal degil.
Adam calisiyor kendi istediği birseyi yemesi yada almasi dogal olan birsey.
Siz surekli esinizi mi denetliyorsunuz.bu sekilde cok mutsuz takintili biri olursunuz

O zaman boşanacaksınız

Ben olsam ben de bakmam
Nasıl olucak
Gelirimin iyi olduğunu nereden çıkardınız? Evime giren paradan haberiniz mi var hayırdır? Durumu yetmeyen herkes siz gibi eşini sıkıştırıp evi cehenneme çevirmiyor diye bundan da mı şüphe duyuyorsunuz. Valla ayın sonunu anca getiriyorum bacım o kadar diyeyim. Rahat olun rahat dünya imtihan yeri bugün kötü yarın iyi, bugün iyi yarın kötüsün. Sevdiğim yanımda sağlığım yerinde. Ben de onun arabasında bunun parasında değilim güya aynı hayat bakış acısına sahibiz ama bak nasil da farkli oluyo.

Ağla diye açmadım zaten
Dalga geç diye de açmadım
İşim içinden çıkamadığım
Tuhaf bir evliliğim var
Ayrılsam böyle sebepten ayrılanıyorum
Ayrılmasam sürekli tartışma çıkıyor
Çözüm yolu bulmak için açtım
Belki beni haklı gören olur diye
Yada paranoyak bir durum mu diye

+1

kesinlikle paranoyak bir durum

Ben olsam ben de bakmam
Nasıl olucak
Yahu kredi çekip ev almışsınız okuyanda açlık sınırında yaşıyorsunuz sanacak. Ben kazandığım parayla bir yemek bile yiyemeyeceksem neden çalışayım?

ne olursa olsun bir gram haklılığınız yok. adamı sıktıkça sıkmışsınız o da bir şeyler gizleme ihtiyacı hissetmiş. 24 tl.ye kadar karışıyorsanız yazık adama. burda hiçbirimiz maddi imkanı olan koca diye delirmiyoruz herkes sıkıntı çekiyor herkes maddi güçlükle boğuşuyor. hepimiz huzur peşindeyiz ama çoğumuz eşlerimizin hesaplarını kuruşu kuruşuna incelemiyor.
fazla sıkma yalana iter. suçun çoğu sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…