Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

Eşiniz de sizin hesabınızı inceliyor mu? Suan çalışıyorum demişsiniz Sizin maaşı da esiniz kuruş kuruş takip ediyor mu
Etmiyor
Çünkü ben kızacağını bilsem bile aldığım kıyafetleri eşyaları gösteririm
Bilir ve bana güvenir
Ama o benim güvenimi sarstı
Keşke güvenimi sarsmasaydı

Bence de farklı sıkıntılarınız var. bu iş 24 tl lik harcama değil.
yapmayın. eşinizi de kendinizi de zora sokuyorsunuz. bakın bir kişi bile size hak vermedi. bakış açınızı genişletmeye çalışıyoruz ama kabullenmiyorsunuz

Başkalarının hayatıyla kendinizinkini kıyaslamayı acilen bırakmalısınız.Sevgiyi seçtim parayı değil deyip sürekli paradan bahsedince o seçiminiz çöp oluyor kusura bakmayın.Tercih sizindi.
Kocam bana yemek yemek için para sakladım çünkü sen harcamama kızıyordun dese,bırakın kızmayı hüngür hüngür ağlarım adamı düşürdüğüm duruma.Yemek yemiş üstelik sizden korkusuna gizli yapmış.Ne acı.

Benim yaptığım hata ne anlayamadım
Yalan söyleyen eşim
Eşin o yalanı yıllar önce söylemiş ve anladığım kadarıyla yine sen çok sıkıyorsun diye söylemiş. Elbette bu yalanın bahanesi olamaz ama ya o zaman affetmeyecektin ve boşayacaktın ya da unutacaksın. Hesap didiklemem, çocuk gibi kontrol etmek, 24 tl nin hesabını sormak nedir. Sebep ne olursa olsun bana bunu yapacak insanın yanında iki saniye durmam. Bence bir doktora git. Bütün samimiyetimle söylüyorum. Ya iyileş ya boşan. Böyle hayat sana zor ona cehennem. Arada çocuğa yazık olacak. Evliliği böyle bir şey zannederek yetişecek. Hiç sanma ki onun yanında tartışmayınca anlamıyor. Çocuklar her şeyi anlıyorlar istediğiniz kadar numara yapın.

Kontrol delisi misiniz?
24tl için mi bu kadar tantana? Bir de geçen sene. Şaka gibi.
Bir marketten 3 5 bir şey alınca bile en az 50tl gidiyor. Eşim de ben de çalışıyoruz maaş bordromuza kendimiz bile bakmıyoruz.
Acıdım valla adama. Takip takip takip.. bir gün cinnet geçirmesin de mazallah.

Konu sahibi hastasınız bence bunun başka açıklaması olamaz.
İddia oynamıştır güveninizi sarsmıştır evet kontrol etmenizi anlarım
Ailesine yüklü miktarda para göndermiştir siz zor durumda kalmışsınızdır
evet yine anlayabilirim.
Ama yok 50 tl çekti, yok 24 lira çekilmiş bana söylemedi.
Bu ne?
O adam yine iyi çekiyor seni.
Eşim şunları yapsa elimin tersiyle çakarım ağzına, ya o beni boğar ya ben onu boğarım
tüm sorun kendiliğinden çözülür.

Bana burda kızıcaklar belki ama
Casus programı yüklemiştim
Öyle gördüm maaşından 50 tl para çekmişti
Zaten güvenmiyormuşsunuz ki.
O günden beri şüphe var demeyin bence.
O yalan olmasaydı bile 24 lirayı yine soracaktınız.
Hesap dökümlerini yine kurcalayacaktınız.
Böyle hayat zor değil mi, hem adama hem size yazık.
Devamlı kontrol kontrol, nereye kadar?

sakladığı parayı sadece yemek için mi saklamış?

Sizin ki 'sıkıntı çektim' durumu değil. Bir sene önceki hesapları karıştıran insan bariz CİMRİDİR. Hastalık sizinki...
Evde eşinizin yediği bile batar size.

Biz de iki kişi çalışıyoruz evde bir çocuk var, her ay eksiye düştüğümüz de oluyor. Sizin gibi bu para nerede, bunu nereye verdin diye hesaba çekmiyoruz birbirimizi.

Eşiniz az bile demiş. Adam eşek gibi çalışacak üstüne başına almayacak, bir yerde oturup yemek yemeyecek sonra size hesap verecek. Çocuk mu karşısındaki?
Adamı yalan söylemek zorunda bırakmışsınız dilediğince kenara para koyabilmek için. Çok tuhafsınız çok..

Kazanmadığı paranın hesabını sorunlardan ilet oluyorum bu erkek olsun kadın olsun baba olsun anne olsun farketmez eşek gibi çalış kazandığın paranın cetelesini ver eşin iyiymiş şükret

yazık adamın psikolojisi nasıl bozulmuşsa bir de uzun uzun açıklama yapıyor

Size tedavi öneriyorum, bu kadar küçük şeylere takılırsanız sonunuz iyi olmaz. Bende çalışıyorum ama kocamın hesabını tutamadım evlendiğim günden beri, aramızda gizli saklı olmadığına göre eşimden de şüphe etmediğime göre böyle bir şeye lüzum yok. Şaşılası bir durum, konu gerçekten 24 TL. Başka bişey olsa yazardınız !

ay bir de casus program mı yükledin takip etmek için? valla dua et o bardak yerde kırılmış, ben o kadar sabırlı olmazdım.. allah adama yardım etsin ne diyim..

Bana burda kızıcaklar belki ama
Casus programı yüklemiştim
Öyle gördüm maaşından 50 tl para çekmişti
Sizden 50 lira para sakladı diye mi güveniniz gitti? O yüzden mi kredi kartı ekstresi, maaş bordrosunu her ay takip ediyorsunuz? Ooovvv neler varmış hayatta.

İyi de henüz para açığı yokken neden casus program kurdunuz onu anlamadım. Bence çok ciddi sorunlarınız var. Aynanın karşısına geçip ''ben ne yapıyorum?'' Deyin.

İkiniz de çalışıyorsunuz; en az 2 asgari ücret girse eve insan 20-30 liranın hesabını bu kadar yapmaz. Oturup geçen senenin 24 liralık harcamasının hesabını mı soruyorsunuz? Amaaan hiç çekilmez. Nasıl kendinizde hak görüyorsunuz bu kadar baskı yapmayı? Kıt kanaat mı geçimiyorsunuz şu an? Eşinizden her ay belli bir miktar ev giderlerine para ayırmasını isteyin 200-300 de şahsi harcamalarına kalsın yahu. Köle mi bu adam?

Ay lütfen eski konular ne alaka denilmesin de şimdi
ister istemez elim kaydı baktım, hatırladım seni

Eşin ile ilgili açtığın konuların bana verdiği hissiyata dayanarak

Evet ya trolsün yada hasta diyorum.

ay tamam bu o, son banımın mimarı

sakladığı parayı sadece yemek için mi saklamış?

Arkadaşım 24 lira nedir ya ? Oturup yemek yemiştir,ne yapabilir 24 lirayla allasen?
Hadi orada yüklü bir harcama görseniz ,bütçenizi yaralayan,sizi zora sokan,amenna sorun ama geçen sene 24 lirayı nereye harcadın demek inanın akıl karı değil. Eşinizin para saklaması yanlış ama sizde cidden abartmışsınız.
Madem başkaları arabalarda geziyor,sizden daha iyi imkanları var diye dertlenecektiniz ne demeye evlendiniz eşinizle? İki lafınızın biri millette millet.
Bakın ben kızım doğduğundan beri çalışmıyorum,kredi kartıda kullanıyorum,eşim bir kez sormamıştır bunu nereye harcadın,fazla harcıyorsun vs diye. Güzel güzel ödüyor. Bana demez asla bende ona demem yani ,çalışırkende böyleydi. Eşinizi öyle bir psikolojiye sokmuşsunuz ki,adam kendi parasıyla yemek yerken cekiniyor. Evlilik bu değil. Böyle ufak hesaplar peşinde koşmayın. Güvenmiyorsunuz,kendinizce haklı sebepleriniz var fakat inanın bir sene önce harcanmış öyle küçük bir meblanın hesabını sormak ve hatırlamasını beklemek çok rahatsız edici. Büyük meblağ olsa neyse ama bu kadarı evliliğinize zarar verir. Yazık çocuğunuzda görmüş babasını cinnet anında. Ne gerek vardı,değdimi evladınızı üzdüğünüze?

işte anlamıyorsunuz
bu kadar hesap soracağınıza sıkmasaydınız keşke kendinizi
madem o zamanlar sıktınız şimdi sıkmayın demek isteniyor

sizin anlatımınız yanlış ben sizi anladım mesela
24 tl diye yazınca çok abes duruyor

tahammülünüz azalmış 10 tl bile alışveriş yapsa yalan söylediği için gözünüze batacak
bunlar hep fazla fedakarlıktan
yapmayın bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…