Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

Tedavi ol

Eşinizin adına gerçekten üzüldüm, adam evlilik yapmamış bildiğin birinin yanına köle olarak satılmış sanki. Yalnız sabırlı adammış imrendim sabrına ben olsam şimdiye çoktan sizi hayatımdan çıkarmıştım.

Adam sanki parayı sakladı da gitti kumarda yada gece kulüplerinde filan yedi. Eşinizi öyle bir noktaya getirmişsiniz ki karnını doyurduğu parayı bile saklamış sizden, yazık gerçekten. Bir de sevdiğimden evlendim diyorsunuz. İnsan eşine 24 tl' nin hesabını sormaya utanır. Siz eşinize, size sunamadığı lüks yaşamdan dolayı kızgınsınız.

EŞinin harcamalarına aşırı karışıyorsun ve eşinde gizlemeyi tercih etmiş gbi geldi bana..
Ama size o güvensizliği veren kendi sonuçlarınada katlansın . Ne olursa olsn yalan söylemicekti.

sen adamın üzerine gitmişsin ve haksızsın. kızını ço kdüşünüyorsan böyle sudan sebepten kavga çıkarmıcaktn

Yani ne diyeyim cidden bilemedim. Önceki durum binlerce lira değil ki elli tl. Her ay elli lira ayırmış bile olsa ne olacak? Yazıktır günahtır, adam istediğini yiyemediği için korkusundan ayırmış onu da zaten. Çok özür dilerim ama eşinize evcil hayvanınız gibi muamele ediyorsunuz resmen. Sindirmişsiniz adamı iyice psikolojik şiddetinizle.

Tebrik ederim sizi.kendi aylık gelirim bilr bu kadar takip edemiyor um bırakın esiminkini takip edeyim.valla bir evi beslese haberim olmaz o kadar yani.bazen soruyorum açıp gösteriyor çok da önemsemiyorum. Benim yapamadığımı yapmışsınız.ama fazla sıkmak çok iyi değil.

kusura bakmayın ama zalim bir davranış biçimi bu yaptığınız. bir insanı böylesine sıkıştırmak da şiddettir. Kendinize gelin.

EŞinin harcamalarına aşırı karışıyorsun ve eşinde gizlemeyi tercih etmiş gbi geldi bana..
Ama size o güvensizliği veren kendi sonuçlarınada katlansın . Ne olursa olsn yalan söylemicekti.
Adam istediği yemeği yiyebilmek için saklamış
Ki 50 tl bu ya
Kendi çalışıp kazanıyor hiçbir şekilde hesap vermek zorunda değil
Konu sahibi ne kadar çok sıkıp bunaltıyorsa yediği yemeğin hesabını saklamak zorunda kalmış
Şunu bir erkek yapsa demediğinizi bırakmazsınız
Şimdi hak vermişsiniz
Hem konu sahibinin hemde durumu haklı bulanların eşlerine Allah sabır versin

Adamın istediğim yemeği yiyemiyordum demesine resmen içim acıdı .bu kadar da yapmayın lütfen
Ayrıca 24tl giyim olarak geçiyor olabilir ama bazı ticari kuruluşlar yemek satmasına rağmen başka ticari unvanlar kullanabiliyor .ayrıca giyim bile olsa bu kadar üzerine gidecek ne var ki ?
Eşinize çok üzüldüm

acaba benim eşim ne kadar maaş alıyor haberim bile yok
eşinizin maaşı ile ne yapmasından korkuyorsunuz
adamı öyle bir korkutmuşsunuz ki sırf yemek yiyemediği için sizden saklamış
bence çokta iyi yapmış
bence sizde çalışın ve kendi paranıza kafa yorun
aynısını eşiniz size yapsa kıyametleri koparırdınız demi

Bazı erkeklere gerçekten üzülüyorum

Girdim zaten şu an çalışıyorum çok şükür
Şu an Ben o kadar kıyafet alıyorum daha hiç saklamadım
Kızsa bile doğruyu söylerim

O niye doğruyu söylemiyor
Niye sakladığını söylemiyor
Sizin yüzünüzden yalan söylüyor vereceğiniz tepkiyi bildiği için.

Son düzenleme:
Canı bişey istemiş dediğiniz için aklıma geldi
Ben eve giderken yolda canım neler neler istiyor harcıyorum yiyorum :)))

Yemeğe verdim diyor garantisi var mı yemeğe harcadığının..
Bn ztn söyledim doğruysa konu sahibinin aşırı bunalttığını.
Ama sonuç ne olursa olsn asla eşler arasında yalan olmamalı. Buda bi gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…