Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

Ya 50 lira ya 50 lira bu. Sakladı sakladı dediğiniz para 50 lira. Bu konu gerçek olamaz bence bizde çookkk sıkıntı çektik çok bunaldığımız zamanlar oldu. Ama ne kadar sıkıntıda olsak ben eşime 50 liranın hesabını sormaya utanırım. Hadi utanmadım sordum diyelim ki benim eşim dünyanın en melek adamlarından biridir bak gör bana neler yapardı. Bide bunu yıllarca unuymıycamda adama habire hesap sorucam ha hey yavrum hey... Ne sabırlı kocalar var.

Bence eşinizi öpün başınıza koyun..geçen seneki 24 tl nin hesabini soracak kadar sıkmakta ileri gitmişsiniz maas bodrosu elinizde..esiniz nadir erkeklerden buna müsade etmiş kıymetini bilin derim..

3 yıldır evliyim. Ne ben eşimin bordrosu nu gördüm ne o benimkini. Çok zor.dönemlerde geçirdik suan da bile yüklü miktarda kredi ödemeniz var.. Bu tür hesaplar yanlış geliyor bana. Bu yüzden size hak veremiyorum

Yo bende maddi durumu iyi olmayan koca buldum düğünümü kendim yaptim eşimden çok kazaniyorum sizin gibi 20 tl nin hesabini sormuyorum..

İyi yere değindiniz.
Eşinin maaş bordrosunu niye ister insan durduk yere?
Şüphe yalandan dolayı değil kendisine de yazdım.
Zaten kontrol merakı, baskı varmış, casus programı bile yüklemiş.
Hakkaten düşünsenize siz bir ay deli gibi çalışıyorsunuz ,üzerine bordro sunup bir de hesap hareketleriniz üzerinden sorguya çekiliyorsunuz .bu insan haklarına aykırı bence .burda eşinin maaş kartını alan kocalara dünyaları söylüyoruz .bu ondan da beter bir durum.

24 tl nin peşine düşsek şimdiye kadar nelerimiz olurdu acaba haklımı diyede düşnmüyo değilim konu sahibi ama yapamam sanırım asla

50 lira mıymışşşşşş
Ben de sandım ki kadın eve bişey alamayacak kadar sıkıntıda o kenarda 1000 lerce lira saklamış

9 senelik evliyim daha eşimin net maaşını bilmem kendi kazanıyor bırakında yesin bir zahmet

Eski konularına baktım takıntılı bir insansın. Tedavi olman gerek.

Anlayan biri çıktı çok şükür

Fedakarlık yaptığım ve aynı sıkıntıları çektiğim için böyleyim
Yoksa çok iyi gelir olsaydı
Hayatta sorgulamazdım

Arkadasim sen iyi misin? 24 TL alt tarafı iki paket sigara parasi bugün birak yemegi,adam istediği yemeği de mi yiyemicek.
Gecen sene de elli lira para çekmiş maasindan aman ne çok
Yahu adami rahat birakin gecen sene harcadigi 3-5 kuruşun hesabini sormak ne allesen oldu olucak tasma tak adama da gezdir.

İçki, kumar, sürekli para isteyen kötü arkadaş falan yoksa, o 24 tl ile en fazla tshirt falan alır onu da bence görmüşsünüzdür ama bir sene geçtiği için unutulmuştur, hatta belki çocuğunuza aldınız bir kıyafet veya eşiniz aldı. Büyük miktarlar olsa insan şüpheye düşer nereye gidiyor bu para diye ama bence önceki güvensizlik yüzünden sinirleriniz bozulmuş. Yani maddi sıkıntı içindeyseniz dikkat edersiniz tabi ama yetişkin insanları hatta çocuğumu bile 24 tl için ben sıkboğaz etmezdim, içkiye kumara verilen bir para olur o ayrı tabiki ama kıyafet aldı diye huzurunuzu kaçırmayın hem kendiniz için hem de çocuğunuz için daha hoşgörülü olun, bir de ne olursa olsun kendi kazandığı para eve hiçbirşey vermese sorun olurdu ama bütün hesaplar siz de zaten bence 24 tl size sormadan harcayabilir. Daha sonra sıkılıp hiç hesap vermezse daha büyük sıkıntılar olabilir.

Anlayan biri çıktı çok şükür

Fedakarlık yaptığım ve aynı sıkıntıları çektiğim için böyleyim
Yoksa çok iyi gelir olsaydı
Hayatta sorgulamazdım

Çok iyi geliri olsa tabi sorgulamazdınız ama az olunca insanlık dışı muamele normal oluyor, siz de haklısınız. Eski konularınıza da baktım biraz. Her konunuzda insanlar sizi uyarmış, yapma etme diye ama hala aynısınız. Eşiniz 9 yıl tahammül etti diye bir 9 sene daha edecek değil. Eşinizi kaybetmek üzeresiniz haberiniz olsun.

Maaşından 50 tl bile çekmeye hakkı yok mu adamın?

Yok efendim yok. Değil mi ki o 24tl yi bir senede konu sahibine açıklamamış nefes bile parayla olacak artık ona. Konu sahibi o 50tl ile neler yaparmış saklamasa. Ne savruk adammış ya..

Geçen eşimin nakit parası kalmamış benden istedi. 100tl var biliyordu. Adam şaşırdı 25tl var deyince 'bozdurunca gidiyor işte' dedim. Konu sahibi gibi eşim olsa beni boğardı herhalde.

ama cidden çok üzüldüm adama ya. Gözü açılmamış daha yazık. Köle gibi hesap veriyor.

EŞinin harcamalarına aşırı karışıyorsun ve eşinde gizlemeyi tercih etmiş gbi geldi bana..
Ama size o güvensizliği veren kendi sonuçlarınada katlansın . Ne olursa olsn yalan söylemicekti.
Evet
Karıştığım için oluyor zaten
Para kısıtlı olduğu için karışmıştım
Karıştığım için yalan söyledi
Yalan söyleyince daha çok karıştım
Ben de farkındayım normal olmadığını
Ama düzelmiyor evlilik

24 TL içinmi bunca hır gür. Adam o kadar çalışıyor 24 TL keyfine harcayamayacak mı pardon da?
Hemde 1 sene önce ki 24 TL yi kim hatırlar ki.

Edit: Adamı yalana siz itmişsiniz zaten bu kadar karışarak.

Millet maddi durumu iyi olan koca bulurdu
Ben hiç birşeyine bakmadım

Evliliğe bakış açınız bu mudur ?
Kocanızı yazarkasa gibi görmekten vazgeçin bence.. Kimse size kazandığı paranın hesabını vermek zorunda değil, bu eşiniz olsa bile.. "Aç, açıkta kaldık" deseniz anlarım da, "milletin arabası var bizim yok diye" ağlanıp, adamın harcadığı 24 liranın bile hesabını soruyorsanız vay halinize.. Bu ne hırs !

Şimdi hanımefendi, yorumların sanıyorum tamamı eşinizi haklı görmüş, ki bende istisnasız katılanlardanım. Bu kadar kötü yorum elbette canınızı sıkacak, moralinizi bozacak. Ancak her şeye rağmen kendinizi haklı görecek belki de başa çıkamazsanız konunuzun kapatılmasını isteyeceksiniz. Çünkü bende geçmişte açtığım bir konuda insanlara öfke duyarken, gün geçtikçe o bana kızanların, alay edenlerin ne kadar haklı olduğunun farkına varmıştım.
Ancak dilerim, tüm bu kötü yorumları öfkeyle değil de, sakin bir kafayla tekrar okursunuz. Acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünme fırsatı yaratın kendinize. İnsanlar bazen olayın içindeyken kendi hatalarını göremezler. Umarım siz görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…