Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

başka sorun yoksa bence düzeltmek için kendınızı zorlayın ,
herkesin ilk evlilik yıllarında borçları sıkıntıları olur ama bence bu kadar uzatma

Şu an yeni düğünden çıkmış ve gırtlağına kadar borca batmis birisi olarak söylüyorum, esimin hesabina da bakmam ayırdığı para ne kadar diye ardına da düşmem. Maddi sıkıntının dibine vurduk ama ne o bana paramın hesabını sorar ne de ben ona. Ints dan internetten bir ton alışveriş yapıyorum, tek kelime laf etmedi, edemez de zaten. Benim de aynı şekilde ona etmeye hakkım yok. Sık boğaz edip huzuru kaçırmanın ne manası var üç beş kuruş için, giden para gelir ama o huzur gidince bir daha gelse bile eski tadı vermez. Saçmalamışsınız.

Bütün yorumları okudum çoğunluk beni suçlu görmüş
Fakat ben böyle olmaya meraklı değilim
Başkasının arabasını görüp niye bizim yok demedim hiç bir zaman yüzüne
Sadece etrafındakiler maddiyata bakarken ben sevdim zaten 22 yaşımda evlendim
Sonsuz güveniyordum
Ne maaşını sorguladım ne birşey
Para saklayacağı aklımın ucundan geçmedi
Yalan söylediği için güven sarsması normal mi
Bana eşim alma dese harcama dese harcamam
Ben orda 5 tl bin hesabını yaparken onun 50 tl ve başka paralar kenara atması normal mi
Çok fedakarlığım var bu evliliğe
Ben sıkıntı çekiyorsam oda çekmeli
Ben rahat ediyorsam oda etmeli
Bazı evlilikler bana çok geniş geliyor
Modern evlilik
Nasıl başarıyorlar anlamıyorum
İsterdim öyle olmayı
Ama eşime güvenim yok

hanımefendi siz biraz durumu abartıyorsunuz galiba durum o kadar kötü olsa adam parayı kenara mı atar sizi aç açık bıraktı da öyle mi sakladı bu 50 tl yi

Offf bu ne ya, sıkıntı çektim başkalarının arabasini görüp benim niye yok demedim, pazara gidemedim vs. O zaman zengin birisiyle evleneydin. Allah icin huzur arıyorsun para aramiyorsun çok belli oluyor. Burada papağan gibi ayni yakınmaları yapıyorsun adamin başının etini nasıl yiyorsun kimbilir. Haksızsın. 50 TL vereyim de sus derdim ben olsam. Ayıp be 24 TL lik yemeğin hesabı sorulur mu? Gizlemişmiş, gizler tabi geztapo kampı gibi ev.

Kazenin profilinize biraktigi mesaji gordukten sonra ne desekte cok almayacaginizi dusunuyorum
Asiri takilma sikintiniz icin destek alabilirsiniz

Ya adam kendi kazaniyor. Evine yemek getiriyor ac degilsin acikta degilsin. Adamin maas bodrosunu nasil olurda almak istersin. Ne kadar maasin 2000 tmm. Bitti gitti. 25tl alti ustu. Sana birsey almistir. Bebegine birsey almisdir. Arkadaslariyla gitmisdir. Sanirsin ki 25bin. Bak bu kadar sikma su adami. Yarin birgun ahlarsin vahlarsin

Çok merak ettim eşinizin ve sizin meslek ne ?

Hayır ben sıkıntı çekiyorsam eşim bari çekmesin, adam çalışıp geliyor bari o biraz huzurlu olsun derim, bir laf edip yüzünün asılmasına sebep olunca pişman olurum mesela gerekli gereksiz tribimle onun da canını sıktım diye üzülürüm. Iki dakika sonra yaptığı sebekligi ozleyip eski haline dönsün diye beklerim. Biraz bencilsiniz, verdiğiniz tepki yerinde olsa sıkıntı değil de, şu an bile haksız olduğunuz halde haklı olma çabanız tuhaf geliyor. Kocanızı bunaltmışsınız, 24 lira peşine düşüp adama hesap sormak mi evlilik bu mu modern olmayan, olmasi gereken evlilik ??

güven yok. kavga çok.
boşan.
adam da rahatlasın sen de.

Sen böyle geçen seneki 24 tl.nin peşine düş o da yakında "nasıl kurtulurum bu esaretten " diye derman aramanın peşine düşecek.

" Parası için evlenmedim " söyleyip durmuşsun ama aklın fikrin parada , arabada.
Buraya bu kadar yazıyorsan , kim bilir adama neler yapıyorsun.
Yazıktır günahtır ya.

Psikolojisi bozulmuş , tabakta kırar , masa da.
Ben olsam kapıyı çekip giderim.

Birşeyi çok merak ediyorum
Burda şöyle yaparım böyle yaparım diyenler
Çok sıkıntılı olduğunuz zamanda kendinizden de herşeyden ödün verdiğinizde eşinize çok harcamayalım demez misiniz
Harcayıp bir de üstüne yalan söyleyince kızmaz mısınız
Nasıl birşeydir bu ya
Yalan bu yalan
Demek ki eşim her sıkıştığında yalan söylüyor diye düşünürüm ben

Gün geçmiyor ki kadınlar kulübünde hayretler içinde kaldığım bir konu açılmasın

Konu sahibi kirilan bardaga da uzuluyordur simdi

arkadaşım 4. sayfaya kadar okuyabildim bu adam seni aldattı mı da bu kadar şüphe içindesin...
senden gizli para ayırmış olabilir hastalığı var osu busu dünyanın binbir türlü hali var.Ayırdığı paraya güvenmeni istememiş ne var bunda.Bence sizin çevrenizde çok fazla zengin insan var siz de onlara özeniyorsunuz yazık size

Vala varsaymaya gerek yok bizatihi o durumu su an yaşıyorum az harcama derdindeyiz mesela. Ama bir kere hesabına bakmıslıgım yok. Para yok dese tamam der geçerim. Ne olacak şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…