Eşimle tartışmamız...

Yok bu aileyle bu saatten sonra hayatta olmaz zaten.
Eltinizde cins anam ne o öyle ilgi beklemeler falan :63: kaç kurtar kendini cocugun kavga gürültüyle buyumesindense duzgunce ayrılıp babasını belli zamanlarda görüp huzurlu bir ortamda büyümesi daha mantıklı bence sırf çocuk için kendi psikolojik sağlığınızı bir kenara atmayın.

Olay maça gitmesi degil ki, maça gitmiş yetmemiş gezmeye devam etmiş ve sizin ve oğlunuzun eşinize ihtiyacınız olduğu bir zamanda yapıyor. Çağırmaniza rağmen da gelmiyor. Benim eşimde gezer, şehir dışına çıkar ama nerede ne zaman olması gerektiğini, önceliklerini bilir.

Size de, oğlunu da değer vermeyen bu adamla yasamak zorunda değilsiniz. Zaten sürekli tartışıyormuşsunuz, kendinizi yıpratmaya değmez böyle bencil bir adam.

Yorumlarda yazdım ama görmemişsiniz. Herkesin eşi gidiyormuş, benim esirim miymiş, ben oğlunu bunalıma sokmuşum. Çok afedersiniz, oğlu s.çtı o da tüy dikti.
Annesinin taraflı olması sorun biraz sizi torununu düşünse tek bırakmaması gerektigini soylerdi kayinvalidemin 4 tane oglu var her seferinde kimse karısına sırt dönüp bana yüz dönmesin der bizede varsa babalari gibi pislikleri kapının önüne koyun kor şükür esimde uyumludur herkesin kocasi gitmiyor iste sorun orda heleki çocuğuna ilgisizliği bir anne olarak beni üzdü

Annesinin taraflı olması sorun biraz sizi torununu düşünse tek bırakmaması gerektigini soylerdi kayinvalidemin 4 tane oglu var her seferinde kimse karısına sırt dönüp bana yüz dönmesin der bizede varsa babalari gibi pislikleri kapının önüne koyun kor şükür esimde uyumludur herkesin kocasi gitmiyor iste sorun orda heleki çocuğuna ilgisizliği bir anne olarak beni üzdü
Şanslıymışsınız ne güzel, eş ailesi ne kadar önemliymiş.

Siz de çocuğu bırakın ara tatilde. O erkek sen kadınsın derler hemen. Cahil ve aptallar.
Cahillik deil anne olunca evladını birakamiyorsun top gibi çocuğu ordan oraya atmak çözüm deil problem baba çocuk zaten psikojik olarak eksik ayni hamleyi anne yaparsa daha kötü olur çocuk icin

Eltinizde cins anam ne o öyle ilgi beklemeler falan :63: kaç kurtar kendini cocugun kavga gürültüyle buyumesindense duzgunce ayrılıp babasını belli zamanlarda görüp huzurlu bir ortamda büyümesi daha mantıklı bence sırf çocuk için kendi psikolojik sağlığınızı bir kenara atmayın.
Öyle. Zaten düzenli olarak bir psikoloğa gidecem. Kendime bakacam, öyle koyvermeyecem. Adamın umrunda değil, anası bana bağırıyor telde. Adios amigolar yapacam hepsine :)

O kadar çok kavga ediyoruz ki asıl kavga içinde büyümesini istemiyorum. Bana kararın kesinse ben Ankara’da çalışmak istiyorum demiş. Annesinin yanına gitmemiş, Ankara’daymış şimdi de. Ben uyuyamıyorum adam gezme peşinde. Bu adamın bana sevgisi yok, net. Sevgisiz hiçbir şey olmuyor, ben bu kadar sevilmemeyi hal etmiyorum.
O kadar kavga varsa yapacak bişey yok maalesef için rahat olsun sen elinden geleni yapmışsın şükret ki mesleğin var kimseye muhtaç değilsin boşver ne hali varsa görsün pişman olur da iş içten geçmiş olur

Cahillik deil anne olunca evladını birakamiyorsun top gibi çocuğu ordan oraya atmak çözüm deil problem baba çocuk zaten psikojik olarak eksik ayni hamleyi anne yaparsa daha kötü olur çocuk icin
Ben çocuğumu güvenip de onlara bırakamam zaten. Gidersem oğlumu da götürürüm. Babası zaten ayda yılda bir ortaya çıkar, çocuğa o terk edilmişliği yaşatmam.

O kadar kavga varsa yapacak bişey yok maalesef için rahat olsun sen elinden geleni yapmışsın şükret ki mesleğin var kimseye muhtaç değilsin boşver ne hali varsa görsün pişman olur da iş içten geçmiş olur
Elimden geleni yaptım. Hep fazlası istendi. Geçen hafta görümceme gittik, eşime gitmeden önce kalmak istemediğimi söyledim, ona göre yanımda eşya getirdim. Görümcem o kadar ısrar etti ki eşim kabul etti, ben de yanında hayır, işim var dememe rağmen. Artık her şey birikiyor ve bir yerde patlıyor. Tüm aile bireylerine cidden sinir oluyorum.

Umarım. Gece gece dertleştiniz benimle Allah razı olsun sizden.
Senden de razı olsun hocam. Sabah okul yok mu =) Uyumaya çalış, boşveeerrr hiç düşünme. Oğlunun başında aslanlar gibi anası var, kimseye ihtiyacın yok emin ol. Hiçbirimiz hoyratlığı ve kabalığı hak etmiyoruz. Hiç üzülme, sıkma canını.. Allah büyüktür, hayırlı güzel sabahlara çıkarsın hepimizi..

Anlattığınıza göre o evlilikte kalmanız için bir sebep bile yok bence. Çocuğunuz bile boşanmamak için bir neden değil. Zaten bitmiş bir evlilik sadece aynı evde kalmaya çalışıyosunuz öyle bir adam için değer mi bunu sorun kendinize. Mis gibi mesleğiniz de varmış daha ne. Aileniz destek olmasa ne yazar boşversenize. Dimdik durun güçlü olun kendinize değer verin. O da artık maça mi gidiyor anasinda temelli mi kalıyor kendi bilir

Senden de razı olsun hocam. Sabah okul yok mu =) Uyumaya çalış, boşveeerrr hiç düşünme. Oğlunun başında aslanlar gibi anası var, kimseye ihtiyacın yok emin ol. Hiçbirimiz hoyratlığı ve kabalığı hak etmiyoruz. Hiç üzülme, sıkma canını.. Allah büyüktür, hayırlı güzel sabahlara çıkarsın hepimizi..
Okul olmaz mı, nöbetçiyim bi de :) Sağol be hemşire. Uykusuz ama mutlu olacağım yarın :)

Elimden geleni yaptım. Hep fazlası istendi. Geçen hafta görümceme gittik, eşime gitmeden önce kalmak istemediğimi söyledim, ona göre yanımda eşya getirdim. Görümcem o kadar ısrar etti ki eşim kabul etti, ben de yanında hayır, işim var dememe rağmen. Artık her şey birikiyor ve bir yerde patlıyor. Tüm aile bireylerine cidden sinir oluyorum.
Boşver kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin hayırlısı olsun adam dünden razıymış zaten baksana insan yok olmaz bırakmamış fln der hödük bu

Ben cahil diye k.v ye diyorum. Erkek, çocuğunu, karısını bırakıp gidiyor. Kadın gidemez çünkü kadın. Çocuğu bıraksın demedim. Bunu teklif etse kadınsın otur der k.v. Baba spermi verince işi bitiyor. Anne köle. Baba da gidemez bir yere demek istiyordum.

Mis gibi işiniz var. Şu hanzoyu neden çekiyorsunuz hayatınıza yazık. Çocuğunuz için de üzülmeyin adamın umrunda değilmiş zaten. Sevgisiz bi babadan ne görecek ki.

Back
X