- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Eltinizde cins anam ne o öyle ilgi beklemeler falanYok bu aileyle bu saatten sonra hayatta olmaz zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltinizde cins anam ne o öyle ilgi beklemeler falanYok bu aileyle bu saatten sonra hayatta olmaz zaten.
Annesinin taraflı olması sorun biraz sizi torununu düşünse tek bırakmaması gerektigini soylerdi kayinvalidemin 4 tane oglu var her seferinde kimse karısına sırt dönüp bana yüz dönmesin der bizede varsa babalari gibi pislikleri kapının önüne koyun kor şükür esimde uyumludur herkesin kocasi gitmiyor iste sorun orda heleki çocuğuna ilgisizliği bir anne olarak beni üzdüYorumlarda yazdım ama görmemişsiniz. Herkesin eşi gidiyormuş, benim esirim miymiş, ben oğlunu bunalıma sokmuşum. Çok afedersiniz, oğlu s.çtı o da tüy dikti.
Çocuk yokken biz de bazen ayrı ayrı takılıyorduk ve ben çok keyif alıyordum. Çocuk olunca tüm sorumluluğu bana bırakıp gitmesini affedemiyorum.
Ne güzel söylediniz öyle :) Tam teşhis.Siz de çocuğu bırakın ara tatilde. O erkek sen kadınsın derler hemen. Cahil ve aptallar.
Şanslıymışsınız ne güzel, eş ailesi ne kadar önemliymiş.Annesinin taraflı olması sorun biraz sizi torununu düşünse tek bırakmaması gerektigini soylerdi kayinvalidemin 4 tane oglu var her seferinde kimse karısına sırt dönüp bana yüz dönmesin der bizede varsa babalari gibi pislikleri kapının önüne koyun kor şükür esimde uyumludur herkesin kocasi gitmiyor iste sorun orda heleki çocuğuna ilgisizliği bir anne olarak beni üzdü
Umarım. Gece gece dertleştiniz benimle Allah razı olsun sizden.Haklısın arkadaşım. En iyi sen tanırsın eşini. Umarım en doğru kararı verirsin.
Cahillik deil anne olunca evladını birakamiyorsun top gibi çocuğu ordan oraya atmak çözüm deil problem baba çocuk zaten psikojik olarak eksik ayni hamleyi anne yaparsa daha kötü olur çocuk icinSiz de çocuğu bırakın ara tatilde. O erkek sen kadınsın derler hemen. Cahil ve aptallar.
Öyle. Zaten düzenli olarak bir psikoloğa gidecem. Kendime bakacam, öyle koyvermeyecem. Adamın umrunda değil, anası bana bağırıyor telde. Adios amigolar yapacam hepsine :)Eltinizde cins anam ne o öyle ilgi beklemeler falankaç kurtar kendini cocugun kavga gürültüyle buyumesindense duzgunce ayrılıp babasını belli zamanlarda görüp huzurlu bir ortamda büyümesi daha mantıklı bence sırf çocuk için kendi psikolojik sağlığınızı bir kenara atmayın.
O kadar kavga varsa yapacak bişey yok maalesef için rahat olsun sen elinden geleni yapmışsın şükret ki mesleğin var kimseye muhtaç değilsin boşver ne hali varsa görsün pişman olur da iş içten geçmiş olurO kadar çok kavga ediyoruz ki asıl kavga içinde büyümesini istemiyorum. Bana kararın kesinse ben Ankara’da çalışmak istiyorum demiş. Annesinin yanına gitmemiş, Ankara’daymış şimdi de. Ben uyuyamıyorum adam gezme peşinde. Bu adamın bana sevgisi yok, net. Sevgisiz hiçbir şey olmuyor, ben bu kadar sevilmemeyi hal etmiyorum.
Ben çocuğumu güvenip de onlara bırakamam zaten. Gidersem oğlumu da götürürüm. Babası zaten ayda yılda bir ortaya çıkar, çocuğa o terk edilmişliği yaşatmam.Cahillik deil anne olunca evladını birakamiyorsun top gibi çocuğu ordan oraya atmak çözüm deil problem baba çocuk zaten psikojik olarak eksik ayni hamleyi anne yaparsa daha kötü olur çocuk icin
Elimden geleni yaptım. Hep fazlası istendi. Geçen hafta görümceme gittik, eşime gitmeden önce kalmak istemediğimi söyledim, ona göre yanımda eşya getirdim. Görümcem o kadar ısrar etti ki eşim kabul etti, ben de yanında hayır, işim var dememe rağmen. Artık her şey birikiyor ve bir yerde patlıyor. Tüm aile bireylerine cidden sinir oluyorum.O kadar kavga varsa yapacak bişey yok maalesef için rahat olsun sen elinden geleni yapmışsın şükret ki mesleğin var kimseye muhtaç değilsin boşver ne hali varsa görsün pişman olur da iş içten geçmiş olur
Senden de razı olsun hocam. Sabah okul yok mu =) Uyumaya çalış, boşveeerrr hiç düşünme. Oğlunun başında aslanlar gibi anası var, kimseye ihtiyacın yok emin ol. Hiçbirimiz hoyratlığı ve kabalığı hak etmiyoruz. Hiç üzülme, sıkma canını.. Allah büyüktür, hayırlı güzel sabahlara çıkarsın hepimizi..Umarım. Gece gece dertleştiniz benimle Allah razı olsun sizden.
Okul olmaz mı, nöbetçiyim bi de :) Sağol be hemşire. Uykusuz ama mutlu olacağım yarın :)Senden de razı olsun hocam. Sabah okul yok mu =) Uyumaya çalış, boşveeerrr hiç düşünme. Oğlunun başında aslanlar gibi anası var, kimseye ihtiyacın yok emin ol. Hiçbirimiz hoyratlığı ve kabalığı hak etmiyoruz. Hiç üzülme, sıkma canını.. Allah büyüktür, hayırlı güzel sabahlara çıkarsın hepimizi..
Boşver kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin hayırlısı olsun adam dünden razıymış zaten baksana insan yok olmaz bırakmamış fln der hödük buElimden geleni yaptım. Hep fazlası istendi. Geçen hafta görümceme gittik, eşime gitmeden önce kalmak istemediğimi söyledim, ona göre yanımda eşya getirdim. Görümcem o kadar ısrar etti ki eşim kabul etti, ben de yanında hayır, işim var dememe rağmen. Artık her şey birikiyor ve bir yerde patlıyor. Tüm aile bireylerine cidden sinir oluyorum.
Ben cahil diye k.v ye diyorum. Erkek, çocuğunu, karısını bırakıp gidiyor. Kadın gidemez çünkü kadın. Çocuğu bıraksın demedim. Bunu teklif etse kadınsın otur der k.v. Baba spermi verince işi bitiyor. Anne köle. Baba da gidemez bir yere demek istiyordum.Cahillik deil anne olunca evladını birakamiyorsun top gibi çocuğu ordan oraya atmak çözüm deil problem baba çocuk zaten psikojik olarak eksik ayni hamleyi anne yaparsa daha kötü olur çocuk icin
Seven insan böyle olmuyor zaten.Boşver kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin hayırlısı olsun adam dünden razıymış zaten baksana insan yok olmaz bırakmamış fln der hödük bu
Aynen. Adam kendini mecbur hissediyor zaten.Mis gibi işiniz var. Şu hanzoyu neden çekiyorsunuz hayatınıza yazık. Çocuğunuz için de üzülmeyin adamın umrunda değilmiş zaten. Sevgisiz bi babadan ne görecek ki.