Eşimle tartışmamız...

Merhaba kızlar, bilen bilir bir dargın bir barışık bir evliliğim var. Eşimin bu seneden 5 günlük izni kalmış. Bu hafta yıllık izne ayrıldı. Önce arkadaşıyla İstanbul’a gitti ( geçen cumadan gitti bu arada). Bugün dönüyormuş. Nereye? Annesinin yanına. İyi hoş da ben burada yalnızım, hastayım, çocuğum hasta, kreşte baba diye ağlayarak uyanmış iki gün. Canımın sıkıntısından evde anahtarı ve telefonu unutmuşum, hiç kimse yok etrafımda, gittim etliekmekçiden borç isteyip çilingir çağırdım. Bugün eve dön dedim, bir sürü tartıştık. Bu arada oğlunu sormak aklına bile gelmedi.
Eşim sinirli, aşırı derecede ailesine düşkün ( benim doğum günümü unutur, kız kardeşine pastalarla hediyelerle gider), ev işlerine asla yardım etmez. Çok defa boşanmayı denedim ama ailem destek değil, biliyorum bahane değil ama bir türlü güçlü duramadım.
Lütfen bana destek olun. Özellikle dava süreci, boşanma sonrası her şey kolay olacak deyin. İçimi ferahlatın. Desteklerinize çok ihtiyacım var.
Bekar gibi takılıyor ne sizi ne çocuğunu düşünüyor çok yazık.Üzüldüm sizin adınıza

Öğretmensiniz ve ailenizden destek mi bekliyorsunuz?Kendi ayaklarınızın üzerinde tek başına durabilirsiniz.Sizi mutsuz eden Böle bir adama hayatınızın bir gününü bile ziyan etmeyin
Maddi beklentim yok zaten ama insan yine de maneviyata ihtiyaç duyuyor hayırlısı.

Adam evli değil ki, siz kendi kendinize evlisiniz.
Dolayısıyla boşandığınızda da hayatınız aynen yaşadığınız düzende devam edecek.
Tek fark, canınız sıkılıp ‘zaten onu yapmıyor, bizi önemsemiyor, nerede bu adam’ diye beyninizde meşguliyeti kalmayacak.
Farkındayım, kendi kendime yetiyorum. Şu mahkeme, ev boşaltma süreçleri de geçer inşallah.

valla ilk kez bu kadar küs kaldığımı hatırlıyorum 20 gün oldu .eşimi sepetledim anasına bbeni çok kızdırdı .1 hafta kaldı 2 gündür evde ama ne yanına oturuyorum ne konuşup yüzüne bakıyorum koca bir 20 yıllık evlilik düşün.aslında çocuk yokken daha iyi atlatıyordum ama maalesef işin içinde çocuk olunca olay değişiyor oğlum 11 yaşında ve bazı şeylerin farkında hemen boşanacakmısınız deyip ağlamaya başlıyor ve bunu ilk kez söyledi ağlayarak yanında tartışmamız olmadığı halde.gittiği yere kadar gitsin ben çalışıyorum sonuçda diğer çocuğum küçük daha aklı ermiyor ama ona öyle bir göz dağı vermişimki bu evin altından girer üstünden çıkarım kimseye muhtaç olmam ,seni boşarım evi üzerime alırım velayetleride alırım dedim hatta boşanma kağıdını bile bu şartlarla imzalattım açık senet gibi elimde istediğim an adliyeye vermem 5 dakikamı alır ,2 gündür evde :))))

O kadar çok kavga ediyoruz ki asıl kavga içinde büyümesini istemiyorum. Bana kararın kesinse ben Ankara’da çalışmak istiyorum demiş. Annesinin yanına gitmemiş, Ankara’daymış şimdi de. Ben uyuyamıyorum adam gezme peşinde. Bu adamın bana sevgisi yok, net. Sevgisiz hiçbir şey olmuyor, ben bu kadar sevilmemeyi hal etmiyorum.
Kararım kesin de?

valla ilk kez bu kadar küs kaldığımı hatırlıyorum 20 gün oldu .eşimi sepetledim anasına bbeni çok kızdırdı .1 hafta kaldı 2 gündür evde ama ne yanına oturuyorum ne konuşup yüzüne bakıyorum koca bir 20 yıllık evlilik düşün.aslında çocuk yokken daha iyi atlatıyordum ama maalesef işin içinde çocuk olunca olay değişiyor oğlum 11 yaşında ve bazı şeylerin farkında hemen boşanacakmısınız deyip ağlamaya başlıyor ve bunu ilk kez söyledi ağlayarak yanında tartışmamız olmadığı halde.gittiği yere kadar gitsin ben çalışıyorum sonuçda diğer çocuğum küçük daha aklı ermiyor ama ona öyle bir göz dağı vermişimki bu evin altından girer üstünden çıkarım kimseye muhtaç olmam ,seni boşarım evi üzerime alırım velayetleride alırım dedim hatta boşanma kağıdını bile bu şartlarla imzalattım açık senet gibi elimde istediğim an adliyeye vermem 5 dakikamı alır ,2 gündür evde :))))
Eve neden aldınız peki ?

Maddi beklentim yok zaten ama insan yine de maneviyata ihtiyaç duyuyor hayırlısı.
Bu şekilde de maneviyatınız hiç yok ayrılınca uğraşırsanız bir tek kendi derdinizle uğraşmış olacaksınız evet kolay bir süreç değil ama belli bir zamandan sonra emin olun şimdiki durumdan daha iyi olur

Sizi bu evliliğe bağlayan hiçbirşey yok bence sizi ezik gördüğü için bu kadar cüretkar davranıyor. Siz bir dikilin karşınıza bakın neler oluyor. Gurur bazen çok önemli kimseye ihtiyacınız yok zaten böylede yalnızsınız. Belki ilerde yaşayabileceğiniz mutluluğa bu ablak adam engel oluyor. Çocuk desen zaten babalık yapıyor gibi durmuyor buradan

Benim eşim gelmez. Annesiyle tartıştım ve annesini engelledim telefondan. Hayattaki en değerlisini sildim. Beni silmek zorunda yoksa annesi mahveder onu.
benim eşim çok anneci değil ayda 1 kez gördüğü bile var zaten bahane arıyordu gelmek için o da bahanesi oldu.çocuğun küçükse valla arkana bakma derim ama büyükse bu seferde çocuklar psikolojik şiddet yapyorlar.böyle daha zor oluyor

Back
X