eşimle tartışmamız

Hem suclu hem guclu uste cikarak hatasini bastirmaya calisiyor sevgililer bile birbirine bunun hesabini sorar ne hakla kizi arka yoldan aliyor gizli sakli bide hala.kendini hakli goruyor hangi kadin olsa tepki gosterir ya

öyle bir konuştu ki haksız olduğuma inandım bir an

lütfen yazın çok çaresizim..
korkmuyor sanıyor istemiyorsan sabah giderim dedim şimdi git niye sabahı bekliyosun dedi ayrıc<a
Üzgünüm ama bu ilişki bitmiş

Adamın alnı açık olsa tepkinizden bu kadar korkmazdı
Çok ağır konuşmuş, şahsen asla kaldıramam
Kıza arka yolu gösterirken acaba sizi ne duruma düşürdü???

Kendine yalan söylemeden düşün.. eşin seni aldatıyor mu? Aldatmak illa ki fiziksel temas ile olmaz. Söylenen yalanlar, başkası ile duygusal yakınlaşmalar, bakışlar.. kadinlar hisseder.

Bir arkadaşımın başına gelmişti. Birebir aynisi. Kendisi şöyle yaptı. Eşi eve gelmeden önce çocuğunu aldı ve bana geldi. Eve de şöyle bir not bıraktı 'Evde mutlu değilsin, beni mutlu etmiyorsun, evliliğine ve ilişkine sahip çıkmıyorsun. Birbirimize olan saygımızı kaybettik. Artık seni çocuğuma layık bir baba olarak göremiyorum. Düşün kendindeki hatalari görüp düzelteceksen ben kendi hatalarımı düzeltmeye dünden razıyım. Ya silbaş yapıp sıfırdan tertemiz bir hayata başlarız ya da ceketini alıp git. Sabah geldigimde evde olursan kahvaltı yaparız. Eğer gitmiş olursan bir avukat ile görüşmeye giderim.' Eve gittiğinde eşi evdeydi. Tabi bu örnek yani. Çünkü konusarak bi yere varamayacaksiniz belli.

Kesinlikle haklisin sen o evin kadınıysan ve o adam senin kocansa söktüler söktüre de konuştuysan bu senin hakkın. Sen ona bir evlat vermişsin haketmihorsa defolsun gitsin çocuğunuzun psikolojisini bozmasın ama senden adam akıllı affını dileydileyip dikkat edeceğim derse de öp başının üstüne koy

Valla üzülerek söylüyorum eşin seni kesinlikle aldatıyor. Aldatan erkek üste çıkmak için elinden geleni yapar seni kırmaktan çekinmez kaybetme korkusu yoktur tabiki sen yollarını ayırma noktasına gelene kadar tabi o zamandan sonra düzelse ne düzlemese ne..
alttan alma senin adına çok üzüldüm böylesi pislik erkeklerin Allah bin türlü belasını versin

Sen varya dibine kadar haklısın ben okurken sinirlendim bence senin gozun kocanda olsun bana hic normal gelmedi bu tavır

İlişkiye güvensizlik girdimi, o iş bitmiş sayılır. Ya görmezden, duymazdan gelip, eşin ne derse inanıp, körü körüne devam edeceksin bu evliliğe, ya da dur deyip, son noktayı koyacaksın, Allah kolaylık versin...

Erkeklerin yapası bile yoksa inadına yapar o yüzden göz altı takip et eğer yoksa evliliğin devam ettirmek istiyorsan ettir

Üzgünüm ama eşiniz aldatıyor sanırım.cunku eğer aralarında bisey olmasa kızı arka sokağa bırakıp alamazdi. Sonuçta ona bi sebep söylemesi gerekiyor ve arasında bisey yoksa bi erkeğin bi kiza bunu söylemesi çok zor. İnşallah biz yaniliyoruzdur.

Haklısınız dün akşam yine tartıştık. .
Bana iftira atıyorsun zoruma gidiyor sevgin bana zarar veriyor gibi tripler girdi çok büyük kavga ettik ...
Ondan sogumam için yapıyormuş.
Sonra tekrar kendini sevdirecekmis ben sürekli onu sorguluyirmusum kendi işine düşkün bir iş adamiymis..
Gitmeyi çok düşünüyorum kızlar nereye gidecem annem karşımda oturuyor ondan başka da kimsem yok zaten......

Yok ,evinizden sakın çıkmayın.

Boşanmak istiyorsanız bile , evinizde dava açın

Evladin varsa evden cikma, bosuna helak olursunuz.
Gidecek biri varsa o da esindir.
Ben de herkes gbi esinin guvenilmez biri oldgunu ve aldattgni veya bunu dusundgu ihtimalini aklima getiriyorm.
Ve evlilignzn catir catir sallandgi belli.
Boyle tavsiyeler pk vermem ama ayrilman gerekiyor bence, aldatma kesin olmasa bile seni kotu goren, kaybetmekten korkmayan, umursamayan bir adam var. Nasil olacak ki?
Boyle biriyle nasil mutlu olacaksin?

Valla kadınlar hisseder canım sen bu kızı baştan sevmediysen hissetmissindir bişeyler... ve bence esinin bu kızla arasında bişeyler var yoksa bi eleman için bunca dalavere çevirip sonra da seni böyle yaralayacak şekilde konusmazdi... üzgünüm ama aldatan erkeğin klasik tavrını sergiliyor kocan

Bencede aldatma olsada olmasa su an sana saygi duymayan bir adam var karsinda.

Konusarak pek anlasamiyorsunuz belliki, o yuzden yazarak anlat sende. Yukarida bi arkadas yazmis , arkadasinin kocasina biraktigi notu. Sende o sekilde bir not yaz, yalniz sen evde dur . Cocugunda yipranmasin. İstemiyorsan gidebilirsin , ben burda cocugumla evde kalicam de. Tum icinden gecenleri söyle .

Evde beraber oldugunuz sürede sakin olmaya ve pek konusmamaya çalış. İkinizde iyice sakinlesin daha sonra bir daha konusursunuz. Bu arada bol bol dua et. Eger eskiden böyle degildi, diyorsan. Benim bi umudum var. Bir sans daha verebilirsin.
Allah yardimciniz olsun

O kızı işten çıkarmazsa bosanacaginizi söyleyin. Kimsenin ekmeğiyle oynamak doğru değil ama sizin evliliğiniz tehlikede.Eşiniz bunu kabul etmezse geçmiş olsun zaten.Böyle durumlarda hep erkekleri suçlu görürüm ben.Evli olan ve evliliğine saygı duyması gereken o.
Allah akıl fikir versin bu erkeklere

Canım biraz daha açık anlatsan.. yani ne demek soğutmak?? Madem öle soğudum senden de valizini kapının önüne koy. Benim derdim o kız değil sensin.. beni ne durumda düşürdün onun yanında de.. ne demek arka sokaktan almak. . Eğer ortada bişey yoksa adam gibi biz iş için x ile merkeze gidiyoruz derdin.

Bakın eğer boşanmayı düşünmüyorsanız lütfen bi yaptırım uygulayın. Siz gidip düzeninizi bozmayın. O gitsin. Ya da kızını ve sizi düşünüyorsa o kızı işten çıkarsın ve bi daha size yalan söylemesin.. inanın dün bütün gece bu konuyu düşündüm. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…