eşimle tartışmamız

Kızın vasfı ne çok mu başarılı eşi benzeri bulunmaz birisimiymiş ? Haklısınız tabiki aranızda bu kadar problem olan bi kadını en baştan işten çıkarması lazımdı. Bence eşiniz birşeyler çeviriyor olabilir sizden gizli iş yapıyor birde çok yanlış.

Şöyle anlatıyim kızlar
Benim sevgim ona zarar veriyormus evet çok seviyormusum sevgimle onu bunaltiyirmusum güvenmeyi öğrenmem lazımmış bunu da bana soğuk davranarak kendinden soğutarak ogretecekmjs bana bir daha bu denli tartışmalarmiz olmayacakmis
Ya çok mutlu olacakmisiz ya da çok mutsuz vs vs vs işte .....
Ben de ona senden fazlasıyla sogudum ailenin kaybediyorsun farkında değilsin dedim işte öyle Öyle tartıştık sabah da kızımı alıp gitmek istedim. Kızımı vermedi gideceksen tek başına git dedi kızımı zorla almaya çalıştım kızım ağlamaya başlayınca bırakıp oturdum

Kızın vasfı sekreter olarak başladı ve işte çok ilerledi ..
Personel bulmak zor oluyor 7 aydır is ilanı verilmiş ikinci personeli almak için kimse is öğrenmek istemiyor
Bir bayan başladı yeni o da çay kahve temizlik
Diğer personel de kendini büyük bişey sandı masa başı çalışıyor artık

Sen ne kadar çok elemani yüzünden tartışırsan adam senden o kadar uzaklaşır elemana yaklaşır ters bir taktik dene kızla yakınlaşmaya arkadaş olmaya çalış yapmacık olma ama aralarında ki mevzuyu daha yakından öğrenmiş olursun eşinin yanında o kızla ilgili hiç konuşma tartışma bak bakalim ne olacak .....amcam halk eğitimde öğretmenken orda çalışan bir kızla yakın arkadasti yengem yanlış anladı senin gibi davrandı ve o kız yengeme inat amcamla sevgili oldu ha amcam zaten karaktersiz de kızın icinde yokkende yengem zorla sokmuş oldu .....

Başka yerlerden kızı almalarfalan , kullandığı kelimeler bana çok garip geldi. üzeceğim belki sizi ama bence aldatılma ihtimaliniz yüksek

İş arayan birçok insan var ilginç . Ben olsam birdaha eşinizden yaşça baya büyük insanları aldırırdım çok içli dışlı olacağı personel için. Hatta o kişi erkek olurdu muhtemelen sekreter illa ki kadın olacak diye bir kaide yok sonuçta sizinde içiniz rahat eder.

Eşiniz sizi aldatıyor sizi umursamiyor, acı ama gerçek bu.Kendinize saygınızı daha fazla yitirmemek için boşanın bence.Siz size kıymet veren iyi bir eş bulun,eşinizde layık olduğu pervasız hayatı nı yaşamaya özgürce devam etsin.

Canım bu koca seni aldatıyor gibi..
Kendine güvenebileceği bir dal bulmuş
Suçlu ve artık suçunu da bastırmak istemiyor bildiğin sen ondan nefret et diye elinden geleni yapıyor.Konuşarak çözemezsin artık.Gururlu ol ve uzun süre git baba evinde kal sana ve çocuğuna hasret kalsın belki aklı biraz başına gelir .

Çok afedersiniz ama bir halt karıştırmayan adam kızı arkak sokaktan almaz, anahtarı alırken o kadar oyunlara girmez. Sonrasında size nasıl kabadayılık yaptıysa başta da net olur. Karışma bu benim işim der. Ama beyefendi hem suçlu hem güçlü ayağı yapmış sadece. Bir süre sessiz kalın ve takip edin.

Merhaba, konunuzu eşime okudum ne diyecek diye ve kocanizin o kadınla sizi yuzde yuz aldattığini söyledi maalesef. Bir de üste çıkmaya çalışmış dedi.
Yani bir erkek gözüyle bu böyle ki ben de böyle düşünüyorum.

Bir gelisme yok arkadaşım a geldim o da ailesine gitti
Siz bu bayanla birarada bulundunuz mu hiç yani bi sohbet etmişliğiniz var mı

ben senin yerinde olsam once gider ..
o kizin saçini basini yolar sonra da esine guzel bir ders veririm ..
o o... kiza agzina geleni say..
elin evli admalariyla fingirdesmek neymis gorsun..
esin sucsuz mu suc onda zaten ama o kiz da aklini basina toplasin ya..
su esini bana verseler de agzini burnunu dagitsam manyak adam..
boyle konualri aslinda okumak istemiyorum iyice sinirleniyorum..
senin esin senden habersiz bence o kiza neler neler yapiyor..
da senin haberin yok..
sana oyle seyler soylemesi..
geberip gitsin dicem simdi sinirden..
boyle adi kadin ve erkeklee geberip gitsin ya rabbi..

çocuğu alıp gidersen herşey bitmiş demektir ve kocanız da bunu biliyor sizdende vazgeçemiyor sanki
aacı çektire çektire terk edin bence

yalan yok onunla gidecem dese içten içe gıcık olacam ama ona asla yansıtmıcam
kızın hareketleri esime asılıyo gibi çok kışkırttı zamanında beni..
senin adina uzuldum..
senin ail3n kimsen yok mu ??
bu kiza iki tane soyle delikanli dussun pesine korkutsun kizi..
yoksa bu çirkef kizlar laftan anlamiyorlar..

Bir gelisme yok arkadaşım a geldim o da ailesine gitti
senin ve senin gibi kadinlara cok uzuluyorum canim ya..
aldatma olaylari ayyuka cikti..
millettde diziler yuzunden ar namus kalmadi..
zaten zina lar hoş goruluyor..
cok kotu zamndayiz..

Bence eşin bu sözlerinden dolayı seni kaybetsin. Adam bitirmiş herşeyi. Bu ne nefret ne öfke böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…