- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
Merhaba 18 gün oldu doğum yapalı ve dün gece eşimle büyük tartışmamız oldu..1 sene oldu evleneli ve eşimin hep bekar arkadaşları var hemen hemen her cumartesi çıkıyordu ve bu hep alkol alarak ve gece 4,5 te girer hep..son Cumartesi çıkamadı doğum telaşından.18 gündür sürekli ailesi her akşam bebek gormeye geliyor iş çıkışı özlüyorlarmış bebeği gittiklerinde geç oluyor haliyle bebeği uyutana kadar eşimde uyuya kalıyor yani birbirimizi zor görüyoruz diyebilirim tek kaldığımızda..dün bana çıkmak istediğini soyledi yine alkollü mekana gidiceklermiş gece 5 te eve gelirim dedi ve saat başı arama ben ararım seni dedi ben ki zaten fobi oldu artık cumartesi günleri çıkmaları bende tam bitti derken yine çıkmalar başlıyor istemediğimi soyşedim yeni doğum yaptım biraz vakit geçirelim alkol almasını istemediğimi ve cok gec geldiğini neyse telefonda baya bi tartıştık eve abisiyle geldi abisi baya hesap sordu bana kardeşimle çıkamicakmıyım diye bende dedimki zaten iş yerindesiniz aksama kadar benden cok seni goruyo eve gelin playstation oynayın veya cakit geçirin ben zaten odamda bebekleyim dedim kocamın alkollü karı kız olan mekanlarda olmadını istemediğimi daha yeni doğum yaptıgımı sonra sinirlendi gitti oysa cok saygılı şekilde konustum sonra sinirlendi gitti eşimi arıyo bağırarak birdaha o kızı gezdirmiceksin dışarıya çıkarmicaksın bebekle parka dahi götürmiceksin diye ona ne oluyosa tabi planlarını bozduğum için oysaki benim derdim eşim gitmesin kendi napıyorsa yapsın resmen eşimi tahrik ediyo bana karşı ve eşim tepkisizdi ne yani gidin alkol alın desem iyimiydim ? Eşimle baya bi tartıştık hatta ayrılıktan bile bahsetti bana cok kırıldım değersiz olduğum icin gözünde ki ben onun icin yurtışından gelip ailemi bıraktım sevdiğimden bilemiyorum kötümü yaptım gondermemekle