• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık nasıl davranmalıyım

Melekmelegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
750
294
53
34
Merhaba 18 gün oldu doğum yapalı ve dün gece eşimle büyük tartışmamız oldu..1 sene oldu evleneli ve eşimin hep bekar arkadaşları var hemen hemen her cumartesi çıkıyordu ve bu hep alkol alarak ve gece 4,5 te girer hep..son Cumartesi çıkamadı doğum telaşından.18 gündür sürekli ailesi her akşam bebek gormeye geliyor iş çıkışı özlüyorlarmış bebeği gittiklerinde geç oluyor haliyle bebeği uyutana kadar eşimde uyuya kalıyor yani birbirimizi zor görüyoruz diyebilirim tek kaldığımızda..dün bana çıkmak istediğini soyledi yine alkollü mekana gidiceklermiş gece 5 te eve gelirim dedi ve saat başı arama ben ararım seni dedi ben ki zaten fobi oldu artık cumartesi günleri çıkmaları bende tam bitti derken yine çıkmalar başlıyor istemediğimi soyşedim yeni doğum yaptım biraz vakit geçirelim alkol almasını istemediğimi ve cok gec geldiğini neyse telefonda baya bi tartıştık eve abisiyle geldi abisi baya hesap sordu bana kardeşimle çıkamicakmıyım diye bende dedimki zaten iş yerindesiniz aksama kadar benden cok seni goruyo eve gelin playstation oynayın veya cakit geçirin ben zaten odamda bebekleyim dedim kocamın alkollü karı kız olan mekanlarda olmadını istemediğimi daha yeni doğum yaptıgımı sonra sinirlendi gitti oysa cok saygılı şekilde konustum sonra sinirlendi gitti eşimi arıyo bağırarak birdaha o kızı gezdirmiceksin dışarıya çıkarmicaksın bebekle parka dahi götürmiceksin diye ona ne oluyosa tabi planlarını bozduğum için oysaki benim derdim eşim gitmesin kendi napıyorsa yapsın resmen eşimi tahrik ediyo bana karşı ve eşim tepkisizdi ne yani gidin alkol alın desem iyimiydim ? Eşimle baya bi tartıştık hatta ayrılıktan bile bahsetti bana cok kırıldım değersiz olduğum icin gözünde ki ben onun icin yurtışından gelip ailemi bıraktım sevdiğimden bilemiyorum kötümü yaptım gondermemekle

Bence kotu yapmamissiniz. Ben de her hafta gece 4 lerde alkollu gelen bir koca istemezdim . Ustelik tam manevi olarak destege ihtiyacim oldugu donemde. Abisine hic kizmayin kendinizi de hata mi yaptim diye gormeyin. Kocaniz cocukluktan cikamamis bana kalirsa.
Abisi isterse gazel okusun,kendisi yok diyorsa yok olmali bazi seyler.
Bu tip bir erkek yakinimin esiydi. Zamanla ogrenir ailesinin yani sizin kiymetinizi ama baya zaman gerekebilir.

Bunlar ailecek kafayı yemişler! Az önce kaynana kişisinin bebegını yıkattırmadıgını, banyo sonrası ayaklarından tutup salladıgını okudum.
Yahu bunlr kendını ne zannedıyo yaa? Ne hakla abısı esıme benım hakkımda emırler verebılır? Kım o? Annesi benım kendi dogurdugum cocuga nasıl karısabılır ?
Bu adamı cokmu aradın sen ya terbıyesızler
Bebegın konusunda bıle bu kadar sessız kalmana ınanamıyorum. Yıkarım ortalıgı baslarım anasına!!!

Bencıl cocugu yenı dogmus ıcmeye eglenmeye gıdıyor al cocugunu gıt aılenın yanına ya bukadar mı degerın yok senın ezdırıyosun kendını

Abiye bak sanki kayınvalide

O değil de abi senin koca boyleyse anası kim bilir nasıl günahına da girmek istemem ama

Anne nasilsa çocuk da öyle oluyor ya KV ins senin arkanda duracak mideye sahiptir

Kapıyı açma bu akşam git gelme çok sevdiğin arkadaşlarına de

Ohaaa abiye bak!!!!

Asıl ayrılıktan sen bahsetmelisin o değil. Güya gözünü korkutuyor.

Git de, gidersen de bidaha gelme de. Abisine karısını ezdiren adamdan ne koca olur ne de baba.
Ailesine o kadar düşkünki benim icin bişey dediklerinde oda benim eşim oyle konuşmayın diyemiyor çıkmasına izin verseydim iyi olucaktım hem abisi ne hakla benim aile sorunlarımın içine dahil oluyor anlamıyorum eşimin gözünde ailesi ve simdide cocugumuz var beni hiöe sayıyormuş demekki

Bence kotu yapmamissiniz. Ben de her hafta gece 4 lerde alkollu gelen bir koca istemezdim . Ustelik tam manevi olarak destege ihtiyacim oldugu donemde. Abisine hic kizmayin kendinizi de hata mi yaptim diye gormeyin. Kocaniz cocukluktan cikamamis bana kalirsa.
Abisi isterse gazel okusun,kendisi yok diyorsa yok olmali bazi seyler.
Bu tip bir erkek yakinimin esiydi. Zamanla ogrenir ailesinin yani sizin kiymetinizi ama baya zaman gerekebilir.
Gerçekten oyle kim ne derse desin eşimde bitiyo bana laf soyleymemesi lazımdı duyardım lohusalık dönemi diye derdimki ya ne varki ama değilmiş cok duygusal oldum ve hamileliğimin son 3 haftası cok kotu geçti sezeryana ölücem korkusuyla girdim eşim ağladı hatta ben doğuma giderken enfeksiyonum vardı ve vücuduma yayılabilirdi dr lar bildiğiniz kv deme tepki gosterdi sizin gelininiz ölümden döndü siz neyin derdindesiniz diye ayağa bile kalkmamam lazım eşimin desteğine ihtiyacım varken kanamam arttı dün üzüntüden herhalde nasılsın bile demiyor arkadaşları benden değerli demekki..bende bekliyorum gün gelicek anlicak değerimi diye ama yok onun icin ailesi asla yanlış yapmaz tek bildiği ailesi ve artık cocugumuz ben değersizim

Ben bu tarz konularda hep aynı düşünüyorum . Huylu huyundan vazgeçmiyor . Bir süre tutabilirsiniz sonra yine ayni . Bu durumda karar size kaldı ;
Seçenek 1 ) kabul etmek
Seçenek 2 ) kabul etmemek .
Kavga ile değiştirmeye çalışmayın , çünkü değişmeyecek .
Oylemi dersiniz ? Bende bekliyorumki değişicek değerimi anlicak zamanla olgunlaşıcak..bilemiyorum belkide dediğiniz gibi umutsuzca bekliyorum oysaki sükretmesi lazım allahım cok sükür sağlıklı bi evlat verdi yeni evliyiz bizim elimizde mutlu olmak

Gerçekten oyle kim ne derse desin eşimde bitiyo bana laf soyleymemesi lazımdı duyardım lohusalık dönemi diye derdimki ya ne varki ama değilmiş cok duygusal oldum ve hamileliğimin son 3 haftası cok kotu geçti sezeryana ölücem korkusuyla girdim eşim ağladı hatta ben doğuma giderken enfeksiyonum vardı ve vücuduma yayılabilirdi dr lar bildiğiniz kv deme tepki gosterdi sizin gelininiz ölümden döndü siz neyin derdindesiniz diye ayağa bile kalkmamam lazım eşimin desteğine ihtiyacım varken kanamam arttı dün üzüntüden herhalde nasılsın bile demiyor arkadaşları benden değerli demekki..bende bekliyorum gün gelicek anlicak değerimi diye ama yok onun icin ailesi asla yanlış yapmaz tek bildiği ailesi ve artık cocugumuz ben değersizim
Valla dddigim gibi yakinimda boyleydi. Herkes kendi sandalina binip kendi kuregini cekince bakti ki adam herkesin karisi kizi oglu kiymetli be hep bunlara yani aileye deger verdim. Sonra yavas yavas duzeldi. Ama duzelir diye tamamen sessiz kalmayin . Yavas yavas isleyin kizin kizdiginiz konulari dile getirin ki kafasinin icinde yer etsin degismese bile. Bu tarz insanlar k bakmayin ama kalin kafa gec dank ediyor

Bunlar ailecek kafayı yemişler! Az önce kaynana kişisinin bebegını yıkattırmadıgını, banyo sonrası ayaklarından tutup salladıgını okudum.
Yahu bunlr kendını ne zannedıyo yaa? Ne hakla abısı esıme benım hakkımda emırler verebılır? Kım o? Annesi benım kendi dogurdugum cocuga nasıl karısabılır ?
Bu adamı cokmu aradın sen ya terbıyesızler
Bebegın konusunda bıle bu kadar sessız kalmana ınanamıyorum. Yıkarım ortalıgı baslarım anasına!!!

Bencıl cocugu yenı dogmus ıcmeye eglenmeye gıdıyor al cocugunu gıt aılenın yanına ya bukadar mı degerın yok senın ezdırıyosun kendını
Evet aynen kv dem bebegimi tek yıkadığım icin resmen azarladı 2 gün once yıkayalım dedi ben yarın yıkicam dedim yaptırmadım abisi gelir neden kardeşime izin vermiosun olay yaratıosun diye ahkam keser..ve sonraktan arayıp o kızı gezdirmicrksin dışarıya çıkarmicaksın bebekle parka gidelim dese bile goturmicrksin diyebiliyor bunun tek suçlusu eşim ve bunu duyduktan sonra abin kim oluyor diye ağlamaya başladım evden gitmesini uzak kalmamızı soyledim piskolojimi bozdular resmen ben bu adamı cok aramadım sadece gercekten adam sandım bilemiosun evlenince görüyosun gercek yüzlerini

Abiye bak sanki kayınvalide

O değil de abi senin koca boyleyse anası kim bilir nasıl günahına da girmek istemem ama

Anne nasilsa çocuk da öyle oluyor ya KV ins senin arkanda duracak mideye sahiptir

Kapıyı açma bu akşam git gelme çok sevdiğin arkadaşlarına de
Aslında kv dem iyidir sadece doğum yaptığımdan beri cocuguma fazla karar verdiği icin sinir oluyorum yani banyosunu tek yaptırmamı istemiyo veya giydirdiğinde değiştirme üstünü diye tembihliyo kendi cocugunu emanet ediyo sanki arayıp üstünü örttün demi sıkı giydirdin demi tarzında ve hoşlanmıyprum onun dışında iyidir ve dün bebeği gormeye geldiğinde noldu ağladınmı dedi o ara dedim dışarıya çıkıcak istemiyorum tartıştık o yuzden diye teselli verdi oglunu aradı çıkmicaksın diye

Valla eşiniz kim ki abisi ne olsun..
Adam olan 18 günlük lohusa karısını bırakıp gitmez..
Karısına da kimsenin hesap sormasını kabullenemez..
Evet adam olan oyle yapar adam olmayanda boyle yapar..bende bana bişey dicek sandım abisinin kapıda konusuldu hesap soruyo ayak üstü ya sen kimsin hayırdır sonra yaşana yaşana gitti sinirlenerek telefondaki o bağırması o kızı dışarıya çıkarmicaksın diye be adam sen karını nasıl ezdirirsin

Valla dddigim gibi yakinimda boyleydi. Herkes kendi sandalina binip kendi kuregini cekince bakti ki adam herkesin karisi kizi oglu kiymetli be hep bunlara yani aileye deger verdim. Sonra yavas yavas duzeldi. Ama duzelir diye tamamen sessiz kalmayin . Yavas yavas isleyin kizin kizdiginiz konulari dile getirin ki kafasinin icinde yer etsin degismese bile. Bu tarz insanlar k bakmayin ama kalin kafa gec dank ediyor
Simdi bunlar aile işindeler ve eşim maaş dahi almıyo hepsi kv de birikiyo diyorumki ya az bi miktarda olsa al ben kocamdan harçlık alamıyorum evde ne eksikse soyluyorum aksamdan alıyo yani bana hiçbir faydası yok ve zannediyorki ailesi ona asla yanlış yapmaz.biz asla ayrılamayız diyor.bebegime annesinin kundak yapmasından rahatsız oldugumu falan soyledigimde anne yapma falan dedi ilk defa ben istemiyorum diye soyluyorum ama bazen soylettirmiyo ailem hakkında oyle konusma diye.Onun icin tek gercek aikesi ve yanlışları olmaz düşüncesinde

İnanırmısınız dua ediyorumki bi yanlışları olsunda değerimi anlasın diye belki yanlış evet ama artık cok bunaldım

Ayrilmaktan bahsetti oylemi abisi yuzunden?
Gozunuzu korkutuyor guya.Al bebegini git Yurt disina ailenin yanina doysun bi abisine.Bu adamdan koca da baba da zor olur.
Abisi yuzunden değil ben izin vermedim ya çıkmasına o yuzden ayrılcam senden dedi o zaman gitmesini soyledim.konsoloslukta randevum var cocugumun pasaport basvurusu icin olsun gidicem kafa dinlicem belki aklı başına gelir veya yokluğumu fırsat bilip yapmak istediklerini yapar ona kalmış..

O kim oluyo ya dis kapinin dis mandali. Terbiyesiz hadsiz herif.
Aynen bende zannettimki bişey dicek kapıdan konusuyo buyur ettim eve girmedi oysaki hesap soruyo ben kardesimle dısarda vakit geciremicekmiyim diyo e alkol alarakmı ? Gece yarısı eve gelerekmi ? Dedim yeni dogum yaptım e diyo 2 yasında olsa cocugun izin verirmisin çıkmasına hayır dedim kocamın çıkmasını istemiyorum hepten sinirlendi :)) ya oysaki kardeşinin yuvası söz konusu neden fişekliyosun

Back
X