- 13 Eylül 2024
- 120
- 76
- 18
- Konu Sahibi pinkhimalaya
-
Eşin hakli fjfjfkfkfjfgEşimle tartıştık. Benim erkek kardeşimin arkadaşı bir sevgili yapmış, kızın babası da maddi durumu çok iyi biriymiş ama ailesi biraz sorunluymuş. Ben de dedim ki çocuğun yerinde olsam ayrılırdım. Eşimle kardeşim niye ayrılayım vs dedi. Eşim dedi ki neyse ablan var. Sonra konuştuk, eşim diyor ki ben olsam yapışırdım seviyorsam başkasına bakmazdım rahat bir hayat hem zorlanmadan bişeyler yapar hem çalışırım vs dedi ama ben kızdım çünkü kardeşime kötü örnek olacağını düşünüyorum bu sözlerin ve onursuz bir duruş gibi geldi. Abartıyor muyum, objektif yorumlarsanız sevinirim. Eşimle kardeşim baya eğlendiler yapışırdım zengin aile vs. Ama ben eşime özellikle çok kızdım doğru düzgün onurlu bir hayatı tavsiye etmesi gerekmez mi? Eşim diyor ki ne alaka bunlarla. Deliricem gerçekten onu görmek istemiyorum
Arabadan inmek miNasıl haklı ya cidden bana çok onursuz bişeyi savunuyor gibi geliyor ve çok sinir oldum. Bide diyo ki ablan yanımda neyse…
Çek kenara diyip inseydim keşke arabadan
Evet ben de dedim sen gold digger mı olmak isterdinErkeklerin çoğu bu fikirde zaten. Sonra da kadınlara paragöz diyorlar.
Gören de hayat kadınlığı falan yapıyor zanneder karşı tarafı. Yani herkesin evlilikle alakalı kriterleri kendine göredir.Abartıyorsunuz, zengin aileye gelin damat gitmenin onursuz hayat yaşamakla ne alakası var hiç anlamadım.
Eşiniz kendisine bakıp, para yedirecek bir kadın bulursa, gidecek miymiş yani.Eşimle tartıştık. Benim erkek kardeşimin arkadaşı bir sevgili yapmış, kızın babası da maddi durumu çok iyi biriymiş ama ailesi biraz sorunluymuş. Ben de dedim ki çocuğun yerinde olsam ayrılırdım. Eşimle kardeşim niye ayrılayım vs dedi. Eşim dedi ki neyse ablan var. Sonra konuştuk, eşim diyor ki ben olsam yapışırdım seviyorsam başkasına bakmazdım rahat bir hayat hem zorlanmadan bişeyler yapar hem çalışırım vs dedi ama ben kızdım çünkü kardeşime kötü örnek olacağını düşünüyorum bu sözlerin ve onursuz bir duruş gibi geldi. Abartıyor muyum, objektif yorumlarsanız sevinirim. Eşimle kardeşim baya eğlendiler yapışırdım zengin aile vs. Ama ben eşime özellikle çok kızdım doğru düzgün onurlu bir hayatı tavsiye etmesi gerekmez mi? Eşim diyor ki ne alaka bunlarla. Deliricem gerçekten onu görmek istemiyorum
Hani ben varım diye bensiz hayata dair yorumlarını söylemiyor işte güya, saçma saçma tavırlar 7 yıldan sonraEşiniz kendisine bakıp, para yedirecek bir kadın bulursa, gidecek miymiş yani.Ablan olmasa neyse deme nedeni bu mu ?
Eşinizin karakteri buysa geçmiş olsun.
Kesinlikle katılıyorumBence eşinin fikri çok çirkin. Bir evlilik aşk-sevgi-saygı odaklı olmalı.
Bir kadın bunu söylese hor görülür erkek söylediğinde de hoş karşılamamış olman normal.
Siz de olaya iyice kötü bir anlam yüklemişsiniz. Adam sevmişsen ailesinden dolayı neden vazgeçeyim ayrıca maddi olarak da zorlanmam demiş. Bu sizin kendi kötü niyetiniz diye düşünüyorum.Eşiniz kendisine bakıp, para yedirecek bir kadın bulursa, gidecek miymiş yani.Ablan olmasa neyse deme nedeni bu mu ?
Eşinizin karakteri buysa geçmiş olsun.
Siz iyi bir anlam yüklemekte serbestsiniz.Siz de olaya iyice kötü bir anlam yüklemişsiniz. Adam sevmişsen ailesinden dolayı neden vazgeçeyim ayrıca maddi olarak da zorlanmam demiş. Bu sizin kendi kötü niyetiniz diye düşünüyorum.
Insan babasını seçemez ama kayınbabasını seçebilirEşimle tartıştık. Benim erkek kardeşimin arkadaşı bir sevgili yapmış, kızın babası da maddi durumu çok iyi biriymiş ama ailesi biraz sorunluymuş. Ben de dedim ki çocuğun yerinde olsam ayrılırdım. Eşimle kardeşim niye ayrılayım vs dedi. Eşim dedi ki neyse ablan var. Sonra konuştuk, eşim diyor ki ben olsam yapışırdım seviyorsam başkasına bakmazdım rahat bir hayat hem zorlanmadan bişeyler yapar hem çalışırım vs dedi ama ben kızdım çünkü kardeşime kötü örnek olacağını düşünüyorum bu sözlerin ve onursuz bir duruş gibi geldi. Abartıyor muyum, objektif yorumlarsanız sevinirim. Eşimle kardeşim baya eğlendiler yapışırdım zengin aile vs. Ama ben eşime özellikle çok kızdım doğru düzgün onurlu bir hayatı tavsiye etmesi gerekmez mi? Eşim diyor ki ne alaka bunlarla. Deliricem gerçekten onu görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?