Eşimle tartıştık siz ne düşünüyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pinkhimalaya

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2024
120
76
18
Eşimle tartıştık. Benim erkek kardeşimin arkadaşı bir sevgili yapmış, kızın babası da maddi durumu çok iyi biriymiş ama ailesi biraz sorunluymuş. Ben de dedim ki çocuğun yerinde olsam ayrılırdım. Eşimle kardeşim niye ayrılayım vs dedi. Eşim dedi ki neyse ablan var. Sonra konuştuk, eşim diyor ki ben olsam yapışırdım seviyorsam başkasına bakmazdım rahat bir hayat hem zorlanmadan bişeyler yapar hem çalışırım vs dedi ama ben kızdım çünkü kardeşime kötü örnek olacağını düşünüyorum bu sözlerin ve onursuz bir duruş gibi geldi. Abartıyor muyum, objektif yorumlarsanız sevinirim. Eşimle kardeşim baya eğlendiler yapışırdım zengin aile vs. Ama ben eşime özellikle çok kızdım doğru düzgün onurlu bir hayatı tavsiye etmesi gerekmez mi? Eşim diyor ki ne alaka bunlarla. Deliricem gerçekten onu görmek istemiyorum

Eşin hakli fjfjfkfkfjfg

Eşiniz sizinle aynı düşünmek zorunda mı?
Seviyorsam evlenirim, maddi olarak da rahat olurum, aile sorunlarını idare ederim demiş. Neyine kötü olacak, onursuz olacak? Olayı hemen böyle onura falan getirmelere de sinir olurum. İnsanlar normal sohbet ederken, örnek davranış, düşünce peşinde olmak zorunda da değil. Bazı konuların dalgası da olur yani.

Eşiniz kendisine bakıp, para yedirecek bir kadın bulursa, gidecek miymiş yani. Kardeşinize : "ablan olmasa neyse" deme nedeni bu mu ?

Eşinizin karakteri buysa geçmiş olsun.

Hiç de dalga geçiyo gibi değildi ne var rahat olurum yapışırım vs dedi. Sonra da diyor ki seviyorsam sürmesi çabalarım. Ben de dedim parası için mi, ne dediğini hatırlamıyorum tam sonra.
Ben normal işçi çocuğu, mühendis bir kadınım yazık zengin birini bulsaymış keşke

Eşiniz kendisine bakıp, para yedirecek bir kadın bulursa, gidecek miymiş yani. Ablan olmasa neyse deme nedeni bu mu ?

Eşinizin karakteri buysa geçmiş olsun.
Siz de olaya iyice kötü bir anlam yüklemişsiniz. Adam sevmişsen ailesinden dolayı neden vazgeçeyim ayrıca maddi olarak da zorlanmam demiş. Bu sizin kendi kötü niyetiniz diye düşünüyorum.

Insan babasını seçemez ama kayınbabasını seçebilir Seviyorsa neden vazgeçsin? Maddi durumlarının iyi olmasıda damat beyi pek bağlamaz. Bazı aileler kız baba evinden çıktıktan sonra elini üzerinden çekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…