- 2 Şubat 2025
- 750
- 1.844
- 28
- 27
- Konu Sahibi pinkhimalaya
-
AbartNasıl haklı ya cidden bana çok onursuz bişeyi savunuyor gibi geliyor ve çok sinir oldum. Bide diyo ki ablan yanımda neyse…
Çek kenara diyip inseydim keşke arabadan
e kendi kardesin olunca ideal insan olsun istiyorsunBence kk’nın girişine bu konuyu eklemeleri için imza toplayın, daha şık olur
Amin inşallahe kendi kardesin olunca ideal insan olsun istiyorsun
ama konu esinin ailesi olunca son derece iyi insanlar olmalarina ragmen onlara kızsın, kırsin döksün istiyorsun.
insallah kocan icin istedigin iyi davranis kardesine nasip olur diyeyim ne diyeyim
Evet doğru diyosunuzAbartErkek işte boşboğaz böyle takılırsan hayat sana da ona da geçmez
Aynen kardeşi de ileride eşinden istediği davranışları anne babasına sergiler umarım. Bu kadar örnek davranışa önem veriyor sonuçta.e kendi kardesin olunca ideal insan olsun istiyorsun
ama konu esinin ailesi olunca son derece iyi insanlar olmalarina ragmen onlara kızsın, kırsin döksün istiyorsun.
insallah kocan icin istedigin iyi davranis kardesine nasip olur diyeyim ne diyeyim
Allah akıl fikir versin. Bunca dengesiz saygısız ayı gibi adam arasında herkese kibar yaklaşıp sorunlarını konuşarak çözen bir adam bulmuşsunuz sevineceğiniz yerde adamı bozmaya çalışıyorsunuz. Merak etmeyin eşiniz kardeşinize kötü örnek olmaz ancak siz kötü örnek oluyorsunuz gibi.kardesime ornek olmadi diye kizan kadin konu es ailesi olunca "neden ailene hep saygilisin, erkek dedigin yeri gelir kavga eder" diye konu acmis.
he yok, es ailesinden iyilikten baska birsey görmemiş. genel olarak kibarligini elestiriyor. "öf be" bile demediği icin adami ezikliyor.
inanmayanlar bu konuya bakabilir
Sizce sadece höthöt dille mi olur? Eşimle bu konuda ayrı düşüyoruz. Yalan yok bu zamana kadar ne istediysem olmuştur sağolsun eşim hep arkamdadır ama eşim ailesine kibar olmayı seviyor “anne babaya saygı ile büyüdüm ama ben sorun yaşamadan sınır çizmeyi bilirim, işleri büyütmem seni de üzdürtmem” diyor. Ben de taktım illa diyorum ki hiç mi saygısızlık etmezsin, hiç mi sert sınır çekmezsin?
En son eşim de dedi ki “ben işleri daha sakin ve kibar halletmeyi seviyorum tercih ettiğim yöntem bu değil, zorunda kalırsam sertte korurum ama saygısızlık ederek değil, bırak ben çözerim bişeyleri...
- pinkhimalaya
- Yorumlar: 126
- Forum: Bir derdim var
Adam hem arıza hem fakir olduğunuz halde sizinle bile evlenmiş ve bu evliliği sürdürüyor. Zengin kızdan ailesi için ayrılmamayı seçeceğini varsaymanız gerekirdi sanki.Bence kk’nın girişine bu konuyu eklemeleri için imza toplayın, daha şık olur
Eh bu da bir bakış açısı.Adam hem arıza hem fakir olduğunuz halde sizinle bile evlenmiş ve bu evliliği sürdürüyor. Zengin kızdan ailesi için ayrılmamayı seçeceğini varsaymanız gerekirdi sanki.
Önce herkesin fikrini sormanız sonra da istediğiniz cevaplar gelmeyince dalga geçmeye çalışmanız içler acısı gerçekten.Eh bu da bir bakış açısı.
Düzgün eleştiriye açığım ama kapanmış konulardan bile laf sokma fikir beyan etmek değil. sadece ciddiye almıyorum.Önce herkesin fikrini sormanız sonra da istediğiniz cevaplar gelmeyince dalga geçmeye çalışmanız içler acısı gerçekten.
Konu kapanmış olunca yaşanmamış mı oluyor? Sizin düşünce yapınızı ortaya koyan bir örnek sunmak istemiş paylaşan kişi.Düzgün eleştiriye açığım ama kapanmış konulardan bile laf sokma fikir beyan etmek değil. sadece ciddiye almıyorum.
Şu anki konu ile ilgisi yok. Benim konum belli, saçma bulunsa dahi saygı sınırları çerçevesinde fikir belirtilmeli. Konu sahibi ile dalga geçip sonra aynı tarz cevap alınca küstüm oynamıyorum mu yapılacak?Konu kapanmış olunca yaşanmamış mı oluyor? Sizin düşünce yapınızı ortaya koyan bir örnek sunmak istemiş paylaşan kişi.
Teşekkürler cevabınız içinKardeşinizin arkadaşıyla sevgilisini falan boş verin.Yok yere aranızda gerginlik olmuş.
Ay ne kafa ütülemişsin yaa herkes aynı düşünmek zorunda mı? Bir de eşinizi görmek mi istemiyosunuz bunun için?Eşimle tartıştık. Benim erkek kardeşimin arkadaşı bir sevgili yapmış, kızın babası da maddi durumu çok iyi biriymiş ama ailesi biraz sorunluymuş. Ben de dedim ki çocuğun yerinde olsam ayrılırdım. Eşimle kardeşim niye ayrılayım vs dedi. Eşim dedi ki neyse ablan var. Sonra konuştuk, eşim diyor ki ben olsam yapışırdım seviyorsam başkasına bakmazdım rahat bir hayat hem zorlanmadan bişeyler yapar hem çalışırım vs dedi ama ben kızdım çünkü kardeşime kötü örnek olacağını düşünüyorum bu sözlerin ve onursuz bir duruş gibi geldi. Abartıyor muyum, objektif yorumlarsanız sevinirim. Eşimle kardeşim baya eğlendiler yapışırdım zengin aile vs. Ama ben eşime özellikle çok kızdım doğru düzgün onurlu bir hayatı tavsiye etmesi gerekmez mi? Eşim diyor ki ne alaka bunlarla. Deliricem gerçekten onu görmek istemiyorum
Ortam sohbet akışı nasıldı bilinmez ama. Eskiden di kuru ekmek soğan huzurlu aile masalları. Zengin iyidir.Eşimle tartıştık. Benim erkek kardeşimin arkadaşı bir sevgili yapmış, kızın babası da maddi durumu çok iyi biriymiş ama ailesi biraz sorunluymuş. Ben de dedim ki çocuğun yerinde olsam ayrılırdım. Eşimle kardeşim niye ayrılayım vs dedi. Eşim dedi ki neyse ablan var. Sonra konuştuk, eşim diyor ki ben olsam yapışırdım seviyorsam başkasına bakmazdım rahat bir hayat hem zorlanmadan bişeyler yapar hem çalışırım vs dedi ama ben kızdım çünkü kardeşime kötü örnek olacağını düşünüyorum bu sözlerin ve onursuz bir duruş gibi geldi. Abartıyor muyum, objektif yorumlarsanız sevinirim. Eşimle kardeşim baya eğlendiler yapışırdım zengin aile vs. Ama ben eşime özellikle çok kızdım doğru düzgün onurlu bir hayatı tavsiye etmesi gerekmez mi? Eşim diyor ki ne alaka bunlarla. Deliricem gerçekten onu görmek istemiyorum
Siz zengin değilsiniz diye mi bozuldunuz bu duruma anlamadım kiNasıl haklı ya cidden bana çok onursuz bişeyi savunuyor gibi geliyor ve çok sinir oldum. Bide diyo ki ablan yanımda neyse…
Çek kenara diyip inseydim keşke arabadan
Hayır tabii ki ama o an bu konuyu ben yani eşi yanındayken açması ve gold digger bakış açısı ile konuşması hoşuma gitmedi. Kolay para tutkunlarını sevmem.Siz zengin değilsiniz diye mi bozuldunuz bu duruma anlamadım ki
Eğlencesine demiştir çok takılmayınHayır tabii ki ama o an bu konuyu ben yani eşi yanındayken açması ve gold digger bakış açısı ile konuşması hoşuma gitmedi. Kolay para tutkunlarını sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?