Eşimle tartıştık siz ne düşünüyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kk’nın girişine bu konuyu eklemeleri için imza toplayın, daha şık olur
e kendi kardesin olunca ideal insan olsun istiyorsun
ama konu esinin ailesi olunca son derece iyi insanlar olmalarina ragmen onlara kızsın, kırsin döksün istiyorsun.
insallah kocan icin istedigin iyi davranis kardesine nasip olur diyeyim ne diyeyim

Aynen kardeşi de ileride eşinden istediği davranışları anne babasına sergiler umarım. Bu kadar örnek davranışa önem veriyor sonuçta.

Allah akıl fikir versin. Bunca dengesiz saygısız ayı gibi adam arasında herkese kibar yaklaşıp sorunlarını konuşarak çözen bir adam bulmuşsunuz sevineceğiniz yerde adamı bozmaya çalışıyorsunuz. Merak etmeyin eşiniz kardeşinize kötü örnek olmaz ancak siz kötü örnek oluyorsunuz gibi.

Bence kk’nın girişine bu konuyu eklemeleri için imza toplayın, daha şık olur
Adam hem arıza hem fakir olduğunuz halde sizinle bile evlenmiş ve bu evliliği sürdürüyor. Zengin kızdan ailesi için ayrılmamayı seçeceğini varsaymanız gerekirdi sanki.

Konu kapanmış olunca yaşanmamış mı oluyor? Sizin düşünce yapınızı ortaya koyan bir örnek sunmak istemiş paylaşan kişi.
Şu anki konu ile ilgisi yok. Benim konum belli, saçma bulunsa dahi saygı sınırları çerçevesinde fikir belirtilmeli. Konu sahibi ile dalga geçip sonra aynı tarz cevap alınca küstüm oynamıyorum mu yapılacak?

Ay ne kafa ütülemişsin yaa herkes aynı düşünmek zorunda mı? Bir de eşinizi görmek mi istemiyosunuz bunun için?

Ortam sohbet akışı nasıldı bilinmez ama. Eskiden di kuru ekmek soğan huzurlu aile masalları. Zengin iyidir. fikir sunmuş sende sunmuşsun nolcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…