- 18 Ağustos 2009
- 5.713
- 5.159
- 723
- Konu Sahibi pinkhimalaya
-
Evliliklerinde bu olay dışında bir problemden bahsetmemiş hanımefendi. 7 yıllık bir evlilik var ortada. Ayıp değil mi tanımadığınız bir adamın evliliğine yönelik az biraz anlatılmış olaydan adamın karakteri hakkında yorum yapmanız? Evlerindeki olay daha büyüse bu sizin hoşunuza mı gidecek ben anlamadım.Siz iyi bir anlam yüklemekte serbestsiniz.
Seviyorsam demiş, sevmesem de parası için ayrılmam dememiş ki. Olayı kendinize neden çekiyorsunuz hemen?Hiç de dalga geçiyo gibi değildi ne var rahat olurum yapışırım vs dedi. Sonra da diyor ki seviyorsam sürmesi çabalarım. Ben de dedim parası için mi, ne dediğini hatırlamıyorum tam sonra.
Ben normal işçi çocuğu, mühendis bir kadınım yazık zengin birini bulsaymış keşke
Eşimin onursuzluğuna şaşırıp tartışım ayrıca kardeşime kötü örnek olmasına da kızdımBencede kızın ailesi sorun çıkarır olmadı 5 kuruş vermez alın beraber hayat kurun der geçer aşkları çok büyükse öyle mutlu mesut yaşar giderler siz niye bunun tartışmasını yaptinizki davul bile dengi dengine o kızı yedirmezler zaten kimse geline damada mal yapmıyor onu bilir malı mülkü olan .Eskidendi o işler bunlar sadece flört bişey çıkmaz o kız evdeki standartı bulamayınca tavsar biter o iş geneli budur bu işlerin
Yani bir de konudaki asıl kişiler zaten sevgili olmuş , aile az sorunlu ama zengin diye ben olsam hemen ayrılırdım demenin manası ne yani.Gören de hayat kadınlığı falan yapıyor zanneder karşı tarafı. Yani herkesin evlilikle alakalı kriterleri kendine göredir.
Tam aklımdan eski türk filmlerindeki fakir ama gururlu genç geçiyordu. Karakteri oturtamamıştım, sayende oturdu.
Böyle yaşamak zor olmuyor mu ya? Ben bu kadar takıntılı insanların hayatlarını nasıl sürdürebildiklerini hiç anlamıyorum.Eşimin onursuzluğuna şaşırıp tartışım ayrıca kardeşime kötü örnek olmasına da kızdım
Tam boyle kuralci, didaktik, "örtmenim odev vardi" enerjisi veriyor konu sahibi.Tam aklımdan eski türk filmlerindeki fakir ama gururlu genç geçiyordu. Karakteri oturtamamıştım, sayende oturdu.
Yok canım abartmayın onursuz falan şimdi erkeklerde rahat yere kapilanayim fikrinde olabilir ne diyelim kardeşiniz de her fikri örnek almaz zaten sînîr olmayın yani benim dediğim gibi kimse kimseye malını mülkünü yedirmez ölmeden zaten insan malına gelen damada saygıda duymaz bir süre sonrada zaten o mal mülk eşitsizliği aşk bitince göze batar filmlerde dizilerde kaldı bu işler çatır çatır yer aile gene kuruş vermez insanlar mal mülk için ne zorluklara katlaniyor öyle kendi getirmeyen yada yapmayana kim al buyur der sizdeEşimin onursuzluğuna şaşırıp tartışım ayrıca kardeşime kötü örnek olmasına da kızdım
Konuya diğer yönden bakalım. Konu sahibi lafı söyleyen, olayı anlatan da görümcesi olsun mesela. Amannn ne var ki bunda der miydi sizce kocası.Evliliklerinde bu olay dışında bir problemden bahsetmemiş hanımefendi. 7 yıllık bir evlilik var ortada. Ayıp değil mi tanımadığınız bir adamın evliliğine yönelik az biraz anlatılmış olaydan adamın karakteri hakkında yorum yapmanız? Evlerindeki olay daha büyüse bu sizin hoşunuza mı gidecek ben anlamadım.
Ayy eski konularınıza bakınca hatırladım sizi. Eşiniz size çok fazla. Düzgün bir adamı kaldırabilecek bir karakteriniz yok. O yüzden sürekli incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerle tartışma çıkarıyorsunuz.Eşimin onursuzluğuna şaşırıp tartışım ayrıca kardeşime kötü örnek olmasına da kızdım
Bide bayılsaydınız tam olurmuşNasıl haklı ya cidden bana çok onursuz bişeyi savunuyor gibi geliyor ve çok sinir oldum. Bide diyo ki ablan yanımda neyse…
Çek kenara diyip inseydim keşke arabadan
yani olay: beraber oturuyorlar. Görümcesi arkadaşının durumundan bahsediyor. Kadın da seviyorsam bırakmam ayrıca maddi olarak da rahat ederim gibi bir şey diyor.Konuya diğer yönden bakalım. Konu sahibi lafı söyleyen, olayı anlatan da görümcesi olsun mesela. Amannn ne var ki bunda der miydi sizce kocası.
Siz yine aynı yorumu yapar mıydınız ?
18 yaşında kardeşim küçük çocuk gayetAyy insani bunaltmayin ya.Kardesiniz kucuk cocuk mu? Kendi akli yok mu? Neyin örnek olmasiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?