Eşimle tartıştık siz ne düşünüyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşayacak mısınız? Hayır boşanmayıp hayatınızdan çıkartmayacağınız adamı neden bukdr yerın dıbıne sokup yüz göz oluyorsunuz ki. Tebessüm edin geçin. Şugırmamiler de kocanızı beklıyordu zaten aman tırt.

Siz iyi bir anlam yüklemekte serbestsiniz.
Evliliklerinde bu olay dışında bir problemden bahsetmemiş hanımefendi. 7 yıllık bir evlilik var ortada. Ayıp değil mi tanımadığınız bir adamın evliliğine yönelik az biraz anlatılmış olaydan adamın karakteri hakkında yorum yapmanız? Evlerindeki olay daha büyüse bu sizin hoşunuza mı gidecek ben anlamadım.

Bencede kızın ailesi sorun çıkarır olmadı 5 kuruş vermez alın beraber hayat kurun der geçer aşkları çok büyükse öyle mutlu mesut yaşar giderler siz niye bunun tartışmasını yaptinizki davul bile dengi dengine o kızı yedirmezler zaten kimse geline damada mal yapmıyor onu bilir malı mülkü olan .Eskidendi o işler bunlar sadece flört bişey çıkmaz o kız evdeki standartı bulamayınca tavsar biter o iş geneli budur bu işlerin

Seviyorsam demiş, sevmesem de parası için ayrılmam dememiş ki. Olayı kendinize neden çekiyorsunuz hemen?

Eşimin onursuzluğuna şaşırıp tartışım ayrıca kardeşime kötü örnek olmasına da kızdım

Gören de hayat kadınlığı falan yapıyor zanneder karşı tarafı. Yani herkesin evlilikle alakalı kriterleri kendine göredir.
Yani bir de konudaki asıl kişiler zaten sevgili olmuş , aile az sorunlu ama zengin diye ben olsam hemen ayrılırdım demenin manası ne yani.

Sanırsın ülkedeki damat ailelerinin hepsi bal börek sıfır sorun, her gün üç beş bilezik , çul çaput için konu açılmıyormuş gibi.

Sevme hali ailenin maddi durumundan bağımsız ele alınabiliyorsa o sevgiye güvenirim. Bence aynı zamanda sağlamadır bu. Aynı aile sorunları fakir ve borçlu insanlarla beraber hayatına dahil olsaydı sevgisine dair aynı şekilde düşünecekmiydi?

Savunduğu şeyi sevmedim ama diğer yandan âfakî konuşmuş. Büsbütün kavga edip küsmeye değer bir konuda değil.

Eşimin onursuzluğuna şaşırıp tartışım ayrıca kardeşime kötü örnek olmasına da kızdım
Yok canım abartmayın onursuz falan şimdi erkeklerde rahat yere kapilanayim fikrinde olabilir ne diyelim kardeşiniz de her fikri örnek almaz zaten sînîr olmayın yani benim dediğim gibi kimse kimseye malını mülkünü yedirmez ölmeden zaten insan malına gelen damada saygıda duymaz bir süre sonrada zaten o mal mülk eşitsizliği aşk bitince göze batar filmlerde dizilerde kaldı bu işler çatır çatır yer aile gene kuruş vermez insanlar mal mülk için ne zorluklara katlaniyor öyle kendi getirmeyen yada yapmayana kim al buyur der sizde her deyin geçin o kızın ruju kaç paradır saç bakımı sporu çevresi vs İnsan kendi çevresinden daha uyumlu evlilik yapar o kızin aklına girer ailesi damat beyin planlar suya Sevgi ile olsaydı oooo her insan çok mutluydu samanlık seyran

Konuya diğer yönden bakalım. Konu sahibi lafı söyleyen, olayı anlatan da görümcesi olsun mesela. Amannn ne var ki bunda der miydi sizce kocası.

Siz yine aynı yorumu yapar mıydınız ?

Ayy eski konularınıza bakınca hatırladım sizi. Eşiniz size çok fazla. Düzgün bir adamı kaldırabilecek bir karakteriniz yok. O yüzden sürekli incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerle tartışma çıkarıyorsunuz.

Konuya diğer yönden bakalım. Konu sahibi lafı söyleyen, olayı anlatan da görümcesi olsun mesela. Amannn ne var ki bunda der miydi sizce kocası.

Siz yine aynı yorumu yapar mıydınız ?
yani olay: beraber oturuyorlar. Görümcesi arkadaşının durumundan bahsediyor. Kadın da seviyorsam bırakmam ayrıca maddi olarak da rahat ederim gibi bir şey diyor.
Yine aynı yorumu yaparım

Canınız çok sıkılıyor galiba. Sevdiğim birisi ise demiş adam ne onursuzlugu ayyy bayılın bir de

Bence konu sahibi hanımefendi kendi ailesinin durumu konuda geçen kadının ailesinden kötü olduğu için olayı üstüne alınmış. Ama şöyle bakmak lazım. Eşiniz zaten sizi seviyor ve sevdiği için evlenmiş. Olay sizinle ya da sizinle olan evliliğiyle alakalı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…