Eşimle tartıştık siz ne düşünüyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa evet forumca kocasina acımıştık di mi, sen deyince baktim simdi.

Adam kendi ailesine höt zöt bağırsın istiyor, ailesine karsi kışkırtıyor ama kendi kardesi olunca kirdisimi kiti irnik iliyir

Ayy eski konularınıza bakınca hatırladım sizi. Eşiniz size çok fazla. Düzgün bir adamı kaldırabilecek bir karakteriniz yok. O yüzden sürekli incir çekirdeğini doldurmayacak

Ne alakası var? Hemcinsimi yereyim diye erkek de bu kadar savunulmaz bence de neyse

Çok yakın Bi arkadaşım durumu gayet iyi olan Bi kızla evlendi. Kızın babası ev ve arsa aldı bide araba. Çocukları oldu torununa hediye olarak yazlık aldı eyyoruğlamam bu gada

onursuz olan neresinde? sevdigim kizin ailesi kötü de olsa birakmazdim demis.
dogru demis, sizin babaniz annenizi aldatan, serefsiz biri olsaydi mesela evlenmeyecek miydi sizinle?
ne bu alinganlik adam agiz tadiyla yorum yapamayacak mi?

onursuz olan neresinde? sevdigim kizin ailesi kötü de olsa birakmazdim demis.
dogru demis, sizin babaniz annenizi aldatan, serefsiz biri olsaydi mesela evlenmeyecek miydi sizinle?
ne bu alinganlik adam agiz tadiyla yorum yapamayacak mi?
Ya gerçekten ne alaka yazdığınızla? Örneğinizle benim dediğim şey bir mi?Sırf parası için belli ki o yorumu yaptı sevgi bahane, bana dediği için herkes didinip çalışıp bişeyler yapmaya çalışırken o şekilde hem rahatça bir şeylere sahip olurum hem çalışırım.

Ne alakası var? Hemcinsimi yereyim diye erkek de bu kadar savunulmaz bence de neyse
Eşiniz bir şey dememiş ki.
Adamın olmayan meseleler üzerinde bile sizin istediğiniz şeyleri söylemesini, yapmasını bekleyecek kadar sahibi sanıyorsunuz kendinizi. Uzun vadede bu saçma tavırların, kavga sebeplerinin ceremesini çekeceksiniz ama iş,işten geçmiş olacak.

Aynen elinden telefonu da alin belli saatlerde verirsiniz kimle ne yazişiyor okuyun her gun. Uygun bulmadiklarinizla gorusmeyi kessin kardesinizle bunu konuşun mutlaka yani olmaz boyle sey.
Ne kadar harika fikirler veriyorsunuz gentle parenting resmen bu konuyu çocuk büyütürken başlığına taşıyalım da diğer ebeveynler de ilham alsın

Ne kadar harika fikirler veriyorsunuz gentle parenting resmen bu konuyu çocuk büyütürken başlığına taşıyalım da diğer ebeveynler de ilham alsın

Evet cook onemli cunku kardesinize tek kotu ornek olan bu arkadasi olamaz mutlaka size uygun gelmeyen baska arkadaslari da vardir onlari tek tek bulup kardesinizle konusun silsin

Sizi maddi olarak yetersiz mi görüyor eşiniz? keşke zengin bir ailenin kızıyla evlenseydim rahat ederdim mi demek istemiş?Başkasının hayatı hakkında konuşmuş olsa bile sizi kırmış..siz haklısınız..ay sanki durumu iyi aile,kızlarına yediriyor ki damat da bi fayda görsün...ay canınızı sıkmaya değmez,boşverin. Bol parayı bulunca bunu postalayın..

Ben bu tarz yorum yapsaydım mesela aa ama kocamın gururu kırılırdı. Kadın olunca kadınlık gururu yok sanki, her dediğinize katılıyorum

kardesime ornek olmadi diye kizan kadin konu es ailesi olunca "neden ailene hep saygilisin, erkek dedigin yeri gelir kavga eder" diye konu acmis.
he yok, es ailesinden iyilikten baska birsey görmemiş. genel olarak kibarligini elestiriyor. "öf be" bile demediği icin adami ezikliyor.
inanmayanlar bu konuya bakabilir

Kardeş de 18 yaşındaymış. Arkadaşı da o yaşlarda muhtemelen aşağı, yukarı. Ne evliliği zaten ama olmaz eşi konu sahibini tatmin edecek, aklına uyacak cevaplar vermeli her konuda. Sahip olmak böyle bir şey.

Bence kk’nın girişine bu konuyu eklemeleri için imza toplayın, daha şık olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…