- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Sürekli olarak mesajlarda bunu yazmışsınız,ailesi size destek olmak zorunda değil. Bunu kabullenseniz keşke. Sizin aileniz de destek olmak zorunda değil, ailelerden böyle bir beklenti içine niye giriyorsunuz anlamış değilim.Ailesinden destek göremeyince çok bulandım yaptım bunu ne yalan soyleyim
O zaman eşinizin günahını aldım. Kendisinden özür diliyorum. Bu durumda haksız olan sizsiniz. Bir an önce eşinizin gönlünü alın.Evet eşim ailesine karşı her zaman beni savundu .çok şükür.mesela bir anlaşmazlık yaşandı diyelim.arama istemiyorsan gitme dedi.beni hiç zorlamadı.bu konuda hakkını yiyemem.ama babam bize karşı bazı iyilikler yapınca babami ara.soyle davran bunu de gibi direktifler verdim.bu son mesajı da ona istinaden yazmis
Maddi değil manevi destek de goremedik hiç.dogru düzgün arayıp sormadılar bile.bir şeye ihtiyacınız var mı diyen olmadi .adam borca harca evden çıktık.uzerine faturaları gönderip gonderip durdular. Siz anne baba olsanız benim çocuğum olsa oğlum napıosun var mı ihtiyacin biseye demez mi insanSürekli olarak mesajlarda bunu yazmışsınız,ailesi size destek olmak zorunda değil. Bunu kabullenseniz keşke. Sizin aileniz de destek olmak zorunda değil, ailelerden böyle bir beklenti içine niye giriyorsunuz anlamış değilim.
Bu mesajdan sonra esinizi hakli buldum tamamen neredeyse..cok guzel ifade etmiş bence. Onun ailesini ikide bir önüne koyma adamin yapacagi bir sey yok çünkü aile bu degistiremiyorsun, tıpkı senin babanın o huylarini degistiremedigin gibi.. aksam konusun güzelce, bunu anlatın o senin de baban ve huyu böyle, ben evladı olarak bunu bilip alinmiyorsam sen de alinmayacaksin evladı olarak sana özel davranış olmadığı icin diyeceksin ki bunun farkında zaten adam o konuda akli başında, b konuda hemen onun ailesini gündeme getirdiğin icin de özür dileyeceksin..Bir insana kibirli demek saygısızlık değil. Kibirli şerefsiz dersem saygısızlık olur. Ben sinirli bir insansam sadece sana değil herkese böyle olurum bu da huy olur. Demek istediğim bir insanın konumuna maddi durumuna vs sine göre değerlendirip ona göre tavır almaz huyu olan. Herkese aynı şekilde davranır. Bu benim tespitim. İkincisi ben kimseyi tatmin edemem bu karakterde değilim. Birşey iyiyse iyi derim. Kimseyi pohpohlamak için damat olmadım. İçimden geldiği gibi davranırım ararım. Ben seni hiç zorlamadım şöyle davran bizimkilere diye çünkü senin de bir özgür düşüncen var ben müdahale edemem bana da müdahale edilmesini istemem. Aramak istersem ararım yada güzel birşey söylemem gerekiyorsa kendiliğinden söylerim. Seninle ilgili problemim yok sadece olayları abartma.
Esimin mesajı ne yazmaliyim
Evet o da var yanı ,esı yanında durduysa o zaman o da şimdi onun yanında durmalı,çünkü kendide kabul etmış babam boyledır demişOndan bahsetmediginizi biliyorum. Demek istiyorum ki babasıyla kendi ters düşmese babası da onları evden çıkarmasa karısı mutlu olmasa bile bence çıkmazdı evden.
A ailedostu1 siz o evde oturuken eşin arkanda durdu mu? Araları iyi olsa da haklı olduğun yerde seni savunur muydu? Biz merak ettik de
Kocanızı haksız yere ezip ailenizi yüceltirseniz kocanızı kaybedersiniz.Ailesinden destek göremeyince çok bulandım yaptım bunu ne yalan soyleyim
Ooo. Siz baya aileci psikopat eşe dönüşmüşsünüz.Evet eşim ailesine karşı her zaman beni savundu .çok şükür.mesela bir anlaşmazlık yaşandı diyelim.arama istemiyorsan gitme dedi.beni hiç zorlamadı.bu konuda hakkını yiyemem.ama babam bize karşı bazı iyilikler yapınca babami ara.soyle davran bunu de gibi direktifler verdim.bu son mesajı da ona istinaden yazmis
Çok haklısın hayatım.Bir insana kibirli demek saygısızlık değil. Kibirli şerefsiz dersem saygısızlık olur. Ben sinirli bir insansam sadece sana değil herkese böyle olurum bu da huy olur. Demek istediğim bir insanın konumuna maddi durumuna vs sine göre değerlendirip ona göre tavır almaz huyu olan. Herkese aynı şekilde davranır. Bu benim tespitim. İkincisi ben kimseyi tatmin edemem bu karakterde değilim. Birşey iyiyse iyi derim. Kimseyi pohpohlamak için damat olmadım. İçimden geldiği gibi davranırım ararım. Ben seni hiç zorlamadım şöyle davran bizimkilere diye çünkü senin de bir özgür düşüncen var ben müdahale edemem bana da müdahale edilmesini istemem. Aramak istersem ararım yada güzel birşey söylemem gerekiyorsa kendiliğinden söylerim. Seninle ilgili problemim yok sadece olayları abartma.
Eşimin mesajı ne yazmaliyim
Boşanmak istiyorsanız aynen böyle devam edin.Yapmadım.sen nasıl konuşuyorsun. Yaptığı onca iyiliğe nankörlük yapıosun diye cikistim
Dese güzel olur elbette ama bunda eşinizin zerre suçu yok, ailesine olan kızgınlığınızı esinizden çıkarırsanız ilişkinizi zedeleyerek siz zararlı olursunuz sonunda.Maddi değil manevi destek de goremedik hiç.dogru düzgün arayıp sormadılar bile.bir şeye ihtiyacınız var mı diyen olmadi .adam borca harca evden çıktık.uzerine faturaları gönderip gonderip durdular. Siz anne baba olsanız benim çocuğum olsa oğlum napıosun var mı ihtiyacin biseye demez mi insan
Bence siz eşinizi kırmışsınız. O biraz sanki gazının alınmasına ihtiyacı varmış. Bide çok uzamış konu çok abartılacak bişey değil bence ailenize hakaret etmemiş sonuçta babanızın bi özelliğini yorumlamış kendince. İşleri yoluna koymak size düşücek gibi.Yapmadım.sen nasıl konuşuyorsun. Yaptığı onca iyiliğe nankörlük yapıosun diye cikistim
Evet bidaha girmicem bu konularaDese güzel olur elbette ama bunda eşinizin zerre suçu yok, ailesine olan kızgınlığınızı esinizden çıkarırsanız ilişkinizi zedeleyerek siz zararlı olursunuz sonunda.
Evet bidaha girmicem bu konulara
Ailemle aramı asla bozmam.koca bulunur ama aile asla.ama eşime karşı da sorumluluklarim var.aslinda araları çok iyidir.ama bu gidişle bu şekilde bozulacak.cunku ben eşimi aileme karşı çok yonlendirdim. Söyle yap böyle söyle diye .bundan sonra iki taraf arasındaki dengeyi kurmaya calisacam.babam gerçekten çok iyi niyetli biri.esim cok eziklik duydu diye düşünüyorm içten içe.Bence haklısınız. Tarafsız bakmak lazım olaylara. Erkek tarafı taşın altına elini sokunca hatta sokmasalar bile o ev hiç gelinin evi olmuyor. 2. Sınıf insan muamelesi yapılmıyor mu gelinlere. Oğlumun evi deyip çoğu şey gelinin burnundan getiriliyor kk konularında bolca var. Eşinizin huyu varsa babanızın da var ki bence burda artniyetli olan babanız değil kesinlikle eşiniz. Eşinizle aranızı düzeltirmisiniz düzeltmezmisiniz sizin bileceğiniz iş. Ama eşinizin aklına uyup asla babanızı kırmayın. Babanız çok fazla tez canlı ve iyi niyetli sanırım. Koca adam özür dilemeyi bile sorun etmiyor ev aldığı halde. Ama eşiniz ego kasayım demiş te yanlış kişiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?