Esimle tartistik..

Ailesinden destek göremeyince çok bulandım yaptım bunu ne yalan soyleyim
Sürekli olarak mesajlarda bunu yazmışsınız,ailesi size destek olmak zorunda değil. Bunu kabullenseniz keşke. Sizin aileniz de destek olmak zorunda değil, ailelerden böyle bir beklenti içine niye giriyorsunuz anlamış değilim.

Adam ev almış cüzi miktarda krediye yardım ediyorsunuz ev borcu bitmeden araba almaya yelteniyorsunuz
Saçma yani
Eşine de "babam ev aldı arabada da onun sözü geçer" tarzında davranmışsın
Şahsen ben olsam evin borcu bitmeden araba almam
Nasılsa babam ödüyor diye düşünüp rahata bağlamam
Eşini ezmiş oluyorsun bu durumda

O zaman eşinizin günahını aldım. Kendisinden özür diliyorum. Bu durumda haksız olan sizsiniz. Bir an önce eşinizin gönlünü alın.

Bu arada son mesaj kısmını kaçırmışım.

Şöyle bir önerim var evden çıkıp kiraya geçin. Eşinize de madem öyle kirada oturalım kimseye minnet etmeyelim deyin. Bakın bakalım nasıl U dönüşü yapıyor

Maddi değil manevi destek de goremedik hiç.dogru düzgün arayıp sormadılar bile.bir şeye ihtiyacınız var mı diyen olmadi .adam borca harca evden çıktık.uzerine faturaları gönderip gonderip durdular. Siz anne baba olsanız benim çocuğum olsa oğlum napıosun var mı ihtiyacin biseye demez mi insan

Bu arada kimsenin ailesi çocuğuna destek olmak zorunda değil. Ama destek olanla destek olmayan eşit olamaz bence. Eşler bu şekilde davranılmasını beklemesin

Eşinizin alacağı arabaya neden babanız gidip bakıyor anlayıp anlamamakla ilgisi yok ki bunun eşinizin kafasında olan br model vardır mutlaka eğer sıfır alacaksanız neyine bakacak babanız eşinizin hoşuna gitmemiş olabilir kaldı ki ailesiyle anlaşamayıp çıkmışsınız bu seferde kendi ailenizin içine girmişsiniz böyle aileler destek çıkıp yapınca sorunlar oluyor keşke kendi yağınızda kavrulup onlardan da birşey talep etmeseydiniz bu sorunlar hep yaşanacak çünkü

Eşiniz ailenizin yardımları altında biraz ezilmiş ve bunu da böyle dışa vuruyor bence. Kendi ailesinden de destek göremeyince iyice gururuna yedirememiş. Babanızın yaptığı da pek doğru değil. Ama aile arasında konuşarak çözebilirsiniz çok büyük ve çözülmeyecek bir sorun değil .

Bu mesajdan sonra esinizi hakli buldum tamamen neredeyse..cok guzel ifade etmiş bence. Onun ailesini ikide bir önüne koyma adamin yapacagi bir sey yok çünkü aile bu degistiremiyorsun, tıpkı senin babanın o huylarini degistiremedigin gibi.. aksam konusun güzelce, bunu anlatın o senin de baban ve huyu böyle, ben evladı olarak bunu bilip alinmiyorsam sen de alinmayacaksin evladı olarak sana özel davranış olmadığı icin diyeceksin ki bunun farkında zaten adam o konuda akli başında, b konuda hemen onun ailesini gündeme getirdiğin icin de özür dileyeceksin..

Evet o da var yanı ,esı yanında durduysa o zaman o da şimdi onun yanında durmalı,çünkü kendide kabul etmış babam boyledır demiş

Ailesinden destek göremeyince çok bulandım yaptım bunu ne yalan soyleyim
Kocanızı haksız yere ezip ailenizi yüceltirseniz kocanızı kaybedersiniz.

Eğer bu konuyu; kocamla kv le araba almaya gittik. Kv kibirli davrandı, kocam onu savundu diye açsaydınız. Kk nın % 90 ı kocanızı ana kuzusu, dengeyi sağlamayı beceremeyen ezik diye tefe koyardı.

Ooo. Siz baya aileci psikopat eşe dönüşmüşsünüz.
Çok yanlış davranıyorsunuz. Eşinizi seviyorsanız değişin.

Çok haklısın hayatım.
Eşeklik yaptım. Affet.
Seni seviyorum
Yazmalısınız.

Dese güzel olur elbette ama bunda eşinizin zerre suçu yok, ailesine olan kızgınlığınızı esinizden çıkarırsanız ilişkinizi zedeleyerek siz zararlı olursunuz sonunda.

Yapmadım.sen nasıl konuşuyorsun. Yaptığı onca iyiliğe nankörlük yapıosun diye cikistim
Bence siz eşinizi kırmışsınız. O biraz sanki gazının alınmasına ihtiyacı varmış. Bide çok uzamış konu çok abartılacak bişey değil bence ailenize hakaret etmemiş sonuçta babanızın bi özelliğini yorumlamış kendince. İşleri yoluna koymak size düşücek gibi.

İki taraf da kendi ailesinin ne olduğunu biliyor sonuçta. Bildiğim bir şeyi eşim bana söylese ne yapayım o da böyle işte derim. Ben ona söylesem o da aynısını der. Boş yere yuceltmeye gerek duymuyoruz biz. Uzatinca sizinki gibi oluyor işte. Uzatmayin derim.

Evet bidaha girmicem bu konulara

Bence haklısınız. Tarafsız bakmak lazım olaylara. Erkek tarafı taşın altına elini sokunca hatta sokmasalar bile o ev hiç gelinin evi olmuyor. 2. Sınıf insan muamelesi yapılmıyor mu gelinlere. Oğlumun evi deyip çoğu şey gelinin burnundan getiriliyor kk konularında bolca var. Eşinizin huyu varsa babanızın da var ki bence burda artniyetli olan babanız değil kesinlikle eşiniz. Eşinizle aranızı düzeltirmisiniz düzeltmezmisiniz sizin bileceğiniz iş. Ama eşinizin aklına uyup asla babanızı kırmayın. Babanız çok fazla tez canlı ve iyi niyetli sanırım. Koca adam özür dilemeyi bile sorun etmiyor ev aldığı halde. Ama eşiniz ego kasayım demiş te yanlış kişiye.

Ailemle aramı asla bozmam.koca bulunur ama aile asla.ama eşime karşı da sorumluluklarim var.aslinda araları çok iyidir.ama bu gidişle bu şekilde bozulacak.cunku ben eşimi aileme karşı çok yonlendirdim. Söyle yap böyle söyle diye .bundan sonra iki taraf arasındaki dengeyi kurmaya calisacam.babam gerçekten çok iyi niyetli biri.esim cok eziklik duydu diye düşünüyorm içten içe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…