simdi eger elti ve gorumce gibi faktorlerde varsa ki bilmiyoruz biz...onlarin icinde 1 numara olmak hosuna gitmsi olabilir...ama gel gorki esine yaptiklarin donup dplanip sana geri doner....gecede sirtini doner yatarsa sen sabah evi badana boyaya baslarin hirsindan...
daha yumusak ol birak keyfine gore davransin evde adam...gormem o gittikten sonra basla temizligine ona sezdirme...
sen kayınvaliden değilsin o evin hanımısın istersen evin pislikten görünmesin ama kocan seni sevsin yeter, o zaman kayınvalide vız gelir tırıs gider...
uzman desteği almayı düşünüyor musun terapi almayı mesela?
herkese anlatması hoşuna mı gidiyor ?o zaman hayatındaki başarılarını sorguluyor olabilir misin?
mesela karıyer annelik vs gibi konularda yetersiz olduğunu düşünüp bunu temizlikle kapatmaya mı çalışıyorsun temizliği temiz olmayı bak evi nasılda temiz denmesini başarı olarak adlandırıyor olabilir misin?
o gidince temizliğe başlaması çözüm değil ki...
temizlikten vazgeçmesi çözüm
ne cevap versem bilemedim :)) ama herkese anlatması hoşuma gitmiyo..insanlar bu konuyu açınca kapatıyorum..herkes deli gözüyle bakıyo gibi :))
tek mutsuzluğum kimse bana gelmek istemiyo..bi komşum açık açık biz gidince temizlik yapma boşa yorulma diye gelmiyoruz dedi
el alem gelmese üzülürsün ama ya eşinde uzaklaşırsa senden
ki adam isyan bayrağını çekmiş...
siz delimisiniz hic camasir suyuyla el yikanirmi . ne kadar zararli .
daha fazla kafayi yemeden tedaviye gidin
siz delimisiniz hic camasir suyuyla el yikanirmi . ne kadar zararli .
daha fazla kafayi yemeden tedaviye gidin
ne biçim bi itham şekli bu
valla yaptiklariniz hic normal degil
esiniz icinde cocugunuz icinde eziyet
kayinvaldene yaranmak icin esinle olan huzurunu bozuyorsun
bizim koyde bir deli vardi oda camasir suyunu icmeye kalkmisti
kızlar eşimle bu sabah tartıştık...nedeni benim temizlik takıntılarım .onun her işten geldiğinde çoraplarını çıkarttırmam,kapıda üstünü değiştittirmem,sürekli temizlik yapmam....bunlardan şikayet ediyodu ama bu sabah bu konu tartışmaya döndü.açtı ağzını yumdu gözünü..bıktım senin bu takıntılarından,kaç insan var senin gibi bu dünyada,dişlerimi bile fırçalamamı kontrol eder mi insan,çocuğun ellerini yıkamaktan elleri kılıktan çıktı .bıktım artık resmen delirdin sen kafayı temizlikle bozdun dedi ve kapıyı çekip çıktı( dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum..temizlik yapmaktan zevk alıyorum
size sorum bunlar normal değil mi sizler böyle değil misiniz ben mi çok abartıyorum
Ondan sonra sorarlar bu kadının kocası neden eve gelmez
Ondan sonra sorarlar bu kadının kocası neden eve gelmez
benimde aklımdan geçiyorduu haftada bir bazen 2 yapıyorum ama galiba biraz pisimm , konu sahibi titiz arkadaş bana biraz titizlik gönderebilse ne güzel olur hem o rahatlar hem ben :)
Nikinizden anladığım kadarıyla sizin bu tür problemleriniz yok,eşiniz sürekli evdedir o zaman
Nikinizden anladığım kadarıyla sizin bu tür problemleriniz yok,eşiniz sürekli evdedir o zaman
Biraz önce bu konuyla ilgili bir video izledim kısa bir makale okudum ..Beyin kimyasallarının bozulması sonucu böyle durumlar ortaya çıkabiliyormuş.Bazen bu salgıları ilaç tedavisiyle dengeleyip fabrika ayarlarına getirebiliyorlarmış.Tetikleyici neden hayatında bir kayıp ,ölüm ,iflas ,boşanma vs yani bir travma yaşamış olmakmış.
Bir tanıdığımda da vardı bu temizlik takıntısı .O insan tozları daha yere inmeden havada kapan biri .Ne kadar çok ve sert temizlik yaparsa o kadar mutlu mesut oluyor .Ama çok erken yaşlandı , çok sık hastalandı.Bedenini çok hor kullandı.Hep derim keşke evine, eşyalara verdiği önemin ,bakımın birazını kendi bedenine ,sağlığına gösterseydi.Ev şıkır ,şıkır , pırıl ,pırıl ama ev sahibesi iki büklüm, her tarafı ağrıyan ,sızlayan ,normalinden erken yaşlanan , tek koltuk değneğiyle yaşayan ve çabuk yorulan biri oldu.Değdi mi ? Değmedi .Onun pırıl ,şıkır evi ondan başka kimsenin umrunda değil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?