eşimle tartıştık :((

o gidince temizliğe başlaması çözüm değil ki...

temizlikten vazgeçmesi çözüm

ne cevap versem bilemedim :)) ama herkese anlatması hoşuma gitmiyo..insanlar bu konuyu açınca kapatıyorum..herkes deli gözüyle bakıyo gibi :))
tek mutsuzluğum kimse bana gelmek istemiyo..bi komşum açık açık biz gidince temizlik yapma boşa yorulma diye gelmiyoruz dedi

Esinize kapida soyun deme hakkini nasil buluyorsunuz kendinizde? Siz disaridan gelince soyunuyor musunuz peki? Ya da anne babaniz, kayinvalide kayinpeder size gelince nasil oluyor bu soyunun durumu? Kabul edin psikologa ihtiyaciniz var. Belki baska bir nedeni vardir bu davranisinizin. Yazik degil mi esinize cocugunuza? Abartiyor muyum sizler böyle degil misiniz diye soruyorsunuz ama degiliz. Bir konu acilmisti burada "herseyi camasir suyuyla yikiyorum" diye. Bu duruma gelmeden kendi ve ailenizin iyiligi icin önlem alin lütfen.

o gidince temizliğe başlaması çözüm değil ki...

temizlikten vazgeçmesi çözüm

en azindan bir muddet alisana kadar buda tiriyakilik gibi zamanla asilmasi gerekiyor..hemen hic bir seyi hicbir insan bir anda birakamaz..isterse ne kadar doktora giderse gitsin..onu kuytuda yine yapar demek istedim acik yazmamisim :)

el alem gelmese üzülürsün ama ya eşinde uzaklaşırsa senden

ki adam isyan bayrağını çekmiş...

valla yaptiklariniz hic normal degil
esiniz icinde cocugunuz icinde eziyet
kayinvaldene yaranmak icin esinle olan huzurunu bozuyorsun
bizim koyde bir deli vardi oda camasir suyunu icmeye kalkmisti

şu anda yaranmaya çalışmıyorum.yaranmaya çalışmakla başladı dedim bu takıntım...
kelimelerinize dikkat edin

canım bende temiz olmayı seviyorum seveni de severim; ama böyle yapman da karşındakini rencide eder bir de şöyle düşün aynısını o da sana yapsa bismillah demeden üstünü başını eleştirip sanki sokaktan eve gelmiş köpek muamelesi yapsa eşin sana senin de bir zaman sonra alınman normal olmaz mıydı bırak söyleme yapmıyorsa da güzellikle sonra söylersin ama aşırıya kaçma derim aşağlayıcı bir durum acaba istenmiyor muyum beğenmiyor mu benden midesi mi bulanıyor diyede düşünmeye başlayacaktır yoksa:)rahat ol biraz ..

Biraz önce bu konuyla ilgili bir video izledim kısa bir makale okudum ..Beyin kimyasallarının bozulması sonucu böyle durumlar ortaya çıkabiliyormuş.Bazen bu salgıları ilaç tedavisiyle dengeleyip fabrika ayarlarına getirebiliyorlarmış.Tetikleyici neden hayatında bir kayıp ,ölüm ,iflas ,boşanma vs yani bir travma yaşamış olmakmış.

Bir tanıdığımda da var bu temizlik takıntısı .O insan tozları daha yere inmeden havada kapan biri .Ne kadar çok ve sert temizlik yaparsa o kadar mutlu mesut oluyor .Ama çok erken yaşlandı , çok sık hastalandı.Bedenini çok hor kullandı.Hep derim keşke evine, eşyalara verdiği önemin ,bakımın birazını kendi bedenine ,sağlığına gösterseydi.Ev şıkır şıkır , pırıl pırıl ama ev sahibesi iki büklüm, her tarafı ağrıyan ,sızlayan ,normalinden erken yaşlanan , tek koltuk değneğiyle yaşayan ve çabuk yorulan biri oldu.Değdi mi ? Değmedi .Onun pırıl ,şıkır evi ondan başka kimsenin umrunda değil ...

Son düzenleme:

evet şimdiden olmaya başladı zaten..viledayla silmek içime sinmediğinden dizlerimin üstüne eğilip siliyom ve dizlerimde tuhaf tuhaf bişeyler oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…