eşimle tartıştık :((

Öğretmenimin arkadaşı titizliğe çok düşkün, çoçuğunun yediği meyveleri bile sabunla yıkıyordu.
Çoçuk anaokuluna başladığında, vücudunun mikroba direnci olmadığı için kaptığı ufak bir mikrop yoğunbakımlık yapıyor.
Bence bu kadar abartmayın, vücudun mikrobada ihtiyacı var.

kızlar bişi sorcam...bende haftada bir gün temızlık yapıyorum
acaba ben pis miyim??

yeter :)) evine gelen giden yoksa kapi pencere kapaliysa toz olmuyorsa niye hergun temizleyesinki...valla bas edemiyorsun simdi ben salladim camasirlae bir odada salon oyuncak dolu yemek hazir degil ben ne yapiyorum kk yaziyorum :)))

Ben sana söyliyim keremce kayınvaliden valla işi biliyo bak sana nasıl hırs yaptırmış.. off aklıma neler geliyo ama söylemek istemiyorum mazallaaahh..

bence çok fazla abartıyosun adamın dişlerinden sanane çocuk mu da kontrol ediyosun fırçalamış mı diye

kayınvaliden seni yetersiz mi buluyor?

ya da o temiz kadını kendinden daha güzel mi buluyorsun onu üstte kendini altta mı görüyorsun?

bilmiyorum yetersiz mi buluyodu ama onun sürekli temizliğini anlatması sinirimi bozuyodu...
hatta şimdiki titiz halimi tek eleştirmeyen de o...aynı ben diyo benim için..herkese anlatıyo :))

aslında söylicem ama gülmeyin ne olur...kayınvalidem bi tanıdığımız için ay o kadar temizki diye birini sürekli anlatıyodu..bende bundan hırs yaptım

demek ki sorunun kaynağı bu
aynı şeyi sizin içinde söylemesini,sizi taktir etmesini istediyseniz hırs yapmış olabilirsiniz

bi erkek olsaydım karımın müthiş temizlik yapmasından ziyade iyi sevişmesini beklerdim...

bi süre sonra seni temizlikçi olarak görecek ki görüyordur

tvde sokakta alımlı bakımlı seksi kadınları gördüğünde benim karıma ne oldu dıyecek sorgulamaya başlayacak

seni öpmek istiycek sen dişlerini fırçaladın mı diyceksin hadi bakalım kavga patlasın...

değer mi?

Takıntılar,gündelik hayatı etkileyecek seviyeye geldiği zaman hastalık sayılıyor.
Seninki fazlasıyla etkiliyor hatta hayatının önüne geçiyor.
Bence de bir uzmana danışıp tedavi olman lazım.

Eviniz bir ameliyathane veya laboratuar değil.
Senin gibi titizlenmeyen insanlar,mikrop kapıp ölmüyorlar.
Böyle düşünmek senin için zor biliyorum ama kendine bu şekilde telkin etmeye çalışabilirsin.
Bir de tabii ev dışında bir hayat kurmanı öneririm.Evden başka uğraşacak bir meşgalen olsun.

Böyle devam edersen,çocuğun da bu durumdan etkilenecektir.
Çok titiz olduğunu bildiğim ama ne boyutta takıntısı olduğunu tam bilmediğim birisi var.
Ve küçük oğlunda el yıkama takıntısı var.Bir dönem fazla yıkamaktan elleri egzama olmuştu.
Çocukta başka takıntılar da var.Mesela ev haricinde bir yerde tuvalete gidemiyor.Ve çocuk olduğu için,bu çok büyük sorun yaratıyor.

haklısın eşim eve geldiğinde kıyafetim temizlikçi kadın gibi..gerçi hiç bu konuda bişi demedi ama

Aynen Erkekler saçını süpürge eden kadını değil, saçını tarayan kadını istiyor.

bilmiyorum yetersiz mi buluyodu ama onun sürekli temizliğini anlatması sinirimi bozuyodu...
hatta şimdiki titiz halimi tek eleştirmeyen de o...aynı ben diyo benim için..herkese anlatıyo :))

sen kayınvaliden değilsin o evin hanımısın istersen evin pislikten görünmesin ama kocan seni sevsin yeter, o zaman kayınvalide vız gelir tırıs gider...

uzman desteği almayı düşünüyor musun terapi almayı mesela?

herkese anlatması hoşuna mı gidiyor ?o zaman hayatındaki başarılarını sorguluyor olabilir misin?

mesela karıyer annelik vs gibi konularda yetersiz olduğunu düşünüp bunu temizlikle kapatmaya mı çalışıyorsun temizliği temiz olmayı bak evi nasılda temiz denmesini başarı olarak adlandırıyor olabilir misin?

haklısın oğlum off anne yine mi ellerimi yıkicam diyo.. o bile bıktı

çamaşır suyunu ben de çok severim ama hiç ellerimdeki mikrobu öldürmek için kullanmak aklıma gelmemişti..
Şakası bir yana lütfen bir uzmana görünün ve ev işlerini de durumunuz müsaitse bir müddet yardımcıya bırakın.Ama hemen öyle ay içime sinmiyor nidalarına başlamayın,ben de sizin gibi olmaya çok yakındım yıllar önce misafirlerin önünde evi süpürdüğüm,halıların püsküllerine basıp bozdular diye surat yapmışlığım da vardı yani.Depresyon,kendini bir işe yarar hissedememe vs..gibi nedenleri var.Şimdi sitemizin güzide doktor ve doktor adayları kızmasın tıbbi açıklamaları onlar yaparlar sana.Kadın al eve ve o kapıdan girsin sen dışarı çık.Gözün görmesin ne yaptı ne etti diye bilirim evde durursan tüm işi sen yaparsın..
Son not erkekler ne dağınık ve pis kadından haz ediyor ne de tam tersi aşırı titizden.Bırakın biraz zamanla alışılıyor inanaın.Ben alıştım siz de alışırsınız..

Ben sana söyliyim keremce kayınvaliden valla işi biliyo bak sana nasıl hırs yaptırmış.. off aklıma neler geliyo ama söylemek istemiyorum mazallaaahh..

Bana da kayınvalidenin hınzır planlarından biri gibi geldi.Tüm K.K kayınvalidelerini ve kayınvalide adayların tenzih ederim

simdi eger elti ve gorumce gibi faktorlerde varsa ki bilmiyoruz biz...onlarin icinde 1 numara olmak hosuna gitmsi olabilir...ama gel gorki esine yaptiklarin donup dplanip sana geri doner....gecede sirtini doner yatarsa sen sabah evi badana boyaya baslarin hirsindan...

daha yumusak ol birak keyfine gore davransin evde adam...gormem o gittikten sonra basla temizligine ona sezdirme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…