o kişiyle ilgili başka bir durum var mı?
kızlar bişi sorcam...bende haftada bir gün temızlık yapıyorum
acaba ben pis miyim??
kayınvaliden seni yetersiz mi buluyor?
ya da o temiz kadını kendinden daha güzel mi buluyorsun onu üstte kendini altta mı görüyorsun?
aslında söylicem ama gülmeyin ne olur...kayınvalidem bi tanıdığımız için ay o kadar temizki diye birini sürekli anlatıyodu..bende bundan hırs yaptım
yok başka durum..kayınvalidem de çok titiz..kendimi ona beğendirme duygusu içine girmiştim o sıralar...ama nelere mal oldu işte
bilmiyorum yetersiz mi buluyodu ama onun sürekli temizliğini anlatması sinirimi bozuyodu...
hatta şimdiki titiz halimi tek eleştirmeyen de o...aynı ben diyo benim için..herkese anlatıyo :))
bi erkek olsaydım karımın müthiş temizlik yapmasından ziyade iyi sevişmesini beklerdim...
bi süre sonra seni temizlikçi olarak görecek ki görüyordur
tvde sokakta alımlı bakımlı seksi kadınları gördüğünde benim karıma ne oldu dıyecek sorgulamaya başlayacak
seni öpmek istiycek sen dişlerini fırçaladın mı diyceksin hadi bakalım kavga patlasın...
değer mi?
bi erkek olsaydım karımın müthiş temizlik yapmasından ziyade iyi sevişmesini beklerdim...
bi süre sonra seni temizlikçi olarak görecek ki görüyordur
tvde sokakta alımlı bakımlı seksi kadınları gördüğünde benim karıma ne oldu dıyecek sorgulamaya başlayacak
seni öpmek istiycek sen dişlerini fırçaladın mı diyceksin hadi bakalım kavga patlasın...
değer mi?
bilmiyorum yetersiz mi buluyodu ama onun sürekli temizliğini anlatması sinirimi bozuyodu...
hatta şimdiki titiz halimi tek eleştirmeyen de o...aynı ben diyo benim için..herkese anlatıyo :))
Takıntılar,gündelik hayatı etkileyecek seviyeye geldiği zaman hastalık sayılıyor.
Seninki fazlasıyla etkiliyor hatta hayatının önüne geçiyor.
Bence de bir uzmana danışıp tedavi olman lazım.
Eviniz bir ameliyathane veya laboratuar değil.
Senin gibi titizlenmeyen insanlar,mikrop kapıp ölmüyorlar.
Böyle düşünmek senin için zor biliyorum ama kendine bu şekilde telkin etmeye çalışabilirsin.
Bir de tabii ev dışında bir hayat kurmanı öneririm.Evden başka uğraşacak bir meşgalen olsun.
Böyle devam edersen,çocuğun da bu durumdan etkilenecektir.
Çok titiz olduğunu bildiğim ama ne boyutta takıntısı olduğunu tam bilmediğim birisi var.
Ve küçük oğlunda el yıkama takıntısı var.Bir dönem fazla yıkamaktan elleri egzama olmuştu.
Çocukta başka takıntılar da var.Mesela ev haricinde bir yerde tuvalete gidemiyor.Ve çocuk olduğu için,bu çok büyük sorun yaratıyor.
bugünkü tartışmamıza patlak veren konu da şu
sabah acile gittik gece dişimin ağrısından dolayı.gelince ellerine azcık çamaşır suyu dökiyim dedim ..hastane mikrobu yıkamayla geçmez dedim..bundan patladı eşim
Ben sana söyliyim keremce kayınvaliden valla işi biliyo bak sana nasıl hırs yaptırmış.. off aklıma neler geliyo ama söylemek istemiyorum mazallaaahh..
haklısın eşim eve geldiğinde kıyafetim temizlikçi kadın gibi..gerçi hiç bu konuda bişi demedi ama
olmam mı ..hemde ne nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?