obsesif kompulsif hastalığı bu!!
Bende temizliğe erinirim,yemek yapmaya.Eşimden benden şikayetçi,işleri hiç bitiremem.hemen sıkılırım.hep gözümde büyür.boş kalıncada canım sıkılır.can sıkıntısından gül gibi evham hastalığım oldu.bir dolu ilaç içiyorum.anksiyete.
benimde sizin gibi arkadaşlarım var.şöyle bir rahat sohbete dalamazlar.hele evde bir iş varsa tırnaklarını yerler.çocukların hayatı zaten zindan.eşim işten gelince onunla sohbet ederim.film izlerim.mutfak bulaşık yığını iken çay içer,meyve yeriz.kaçıyor mu ayol.
bende aynene böleydım hala sorarım diş konusunu eskıden yemeklerden önce ve sonra ellerını yıkadınmı dıye sorar bide ınanmaz koklardım ama okadar vurdum duymazki hiç rahatsız olmuyo o bıkıp kızcana benı bezdırdı nekadar sölesem sankı duymuyo adam bazı erkekler temizlik konusunda fazla rahat sorunda bundan çıkıyo biz gibi düşünmuyolar
yok başka durum..kayınvalidem de çok titiz..kendimi ona beğendirme duygusu içine girmiştim o sıralar...ama nelere mal oldu işte
can sıkıntısıyla alakası yok..
sabah 8.30 aksam 18.30 çalışıyorum ama bende öyleyim
hastayım kabul ediyorum yıllar önce tedavi gördüm..
bu bir hastalık ne kadar konduramasakta
obsesif kompulsif hastalığı bu!!
Bende temizliğe erinirim,yemek yapmaya.Eşimden benden şikayetçi,işleri hiç bitiremem.hemen sıkılırım.hep gözümde büyür.boş kalıncada canım sıkılır.can sıkıntısından gül gibi evham hastalığım oldu.bir dolu ilaç içiyorum.anksiyete.
benimde sizin gibi arkadaşlarım var.şöyle bir rahat sohbete dalamazlar.hele evde bir iş varsa tırnaklarını yerler.çocukların hayatı zaten zindan.eşim işten gelince onunla sohbet ederim.film izlerim.mutfak bulaşık yığını iken çay içer,meyve yeriz.kaçıyor mu ayol.
bende aynene böleydım hala sorarım diş konusunu eskıden yemeklerden önce ve sonra ellerını yıkadınmı dıye sorar bide ınanmaz koklardım ama okadar vurdum duymazki hiç rahatsız olmuyo o bıkıp kızcana benı bezdırdı nekadar sölesem sankı duymuyo adam bazı erkekler temizlik konusunda fazla rahat sorunda bundan çıkıyo biz gibi düşünmuyolar
eskiden annemde sizin gibiydi hiç unutmam mutfakta yere küçücük bi karpuz düşürmüştüm saatlerce ağlamıştı halı kirlendi die:)) neyseki şimdi böyle değil hayat çekilmez bir hal alıyodu eşinizede çok üzüldüm.sizin gibilerle yaşamak çok zor.bence temizlik yapmak dışında değerli uğraşlar bulun kendinize.hayat temizlemekten ibaret değilki.bende pisliğe dağınıklığa gelemem heryer düzenlidir ama eşim evdeyken kesinlikle temizlik yapmam onunla ilgilenirim üstelik çalışan biriyim.
Bu bir obsesif bozukluk.ablamda da aynisinin duzen versiyonu var.grip gibi nezle gibi dogal bir hastalik bu.profesyonel yardimla hafifletebilirsiniz.ama eger kontrol edilmezse ilerki safhalarda kisiye cok buyuk zararlar verebiliyor.sosyal acidan da psikolojik acidan da...
geçenlerde evi temizledim.eşim kabuklu fıstık yemiş..yarısı yerlerde o kadar sinirlendim ki..biliyosun benim huyumu niye dikkat etmiyosun dedim..temizlemek bir dakikamı almadı ama orayı öyle görünce oturup ağladım(
yok bi sorunumuz.çok mutluyum eşimle ..eşim normalde de sakin,oğluyla vakit geçirmeyi sever..hatta alıp parka götiriyim sende biraz kafa dinle der.ama ben o aralıkta hemen temizlik yaparım ..eşimde gelince başlar bağırmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?