eşimle tartıştık :((

kendimi temizlik için harcayamam!.

haftada bir temızlık yeterli, evde çocuk varsa eğer, arada süpürgeyi acarsın olur biter.

teyzem 37 yaşında bel ağrısı çekiyor
şimdiden temızlık yüzünden hasarlı biri oldu..
kendı kendıne yaptı etti de noldu?? daha 37 yaşından bir sürü sorunu var.

şimdi istese de istediği gibi bir temızlık yapamıyor,, zamanında kendını yıpratmasaydı , kalan ömrü içinde temızlığe ayıracak gücü kalırdı.

çoğu kadın bu yüzden sorun yaşıyor..

pis olun denmıyor kimseye, herseyı ayarında yapın.genç yaşta bel,sırt bacak ağrısı yaşanmasının manası yok.

Son düzenleme:
Herkesin söylediği gibi bu tedavi edilebilir ruhsal bir durum.
İşin kötüsü bu yaşlarda temizlik takıntısından kurtulmayanlar ileri yaşlarda daha beter oluyor vakit kaybetmeyin bence.
İşten gelince çorap değiştirmek falan normal de kapının eşiğinde kıyafet değiştirtmek de enteresanmış

annem senin gibi kızı olması için neler vermezdi:)
şaka bir yana biraz fazla tabi..yinede bi uzmana danış belki vereceği tavsiyeler işe yarar..laçlık bişey gibi gelmedi bana..bende temizim ama dağınıklığı çok seviyorum..şuan odam dağınık ama ben böyle huzur buluyorum..yoksa toplu odada patlarım uyku tutmaz :) demekki herkesin var bir takıntısı:)

nedense seni kendime çok yakın buldum
senin kadar olmasada temizliği düzeni her kadın gibi bende çok seviyorum
geçen sen bende bu konu yüzünmden eşimle papaz oldum sinir krizleri geçirdim ben temizliğe eşimde benim temizlik takıntıma takmıştı
çalışıyorum ama aynı zamanda evimi derli toplu düzenli tutmaya gayret gösteririm izin günüm bana kalsa hep temizlikle geçer eşime kalsada denize gidelim yada evdeysek giyin süslen otur yanımda der
ama iş varken ben rahat rahat oturamazdım tabi baktım eşim bu kouda baya bir dertli sorun haline getirmiş ve mutsuzluğa yol açıyo azda olsa boşladım işleri
beniim izin günümde kendisi çalışıyo olsa dahi benim evde temizlikle uğraşmamı istemiyo çocukla ilgilen onu denize götür felan diyo temizlik kelimesini duyunca azıcık şalterler atıyo ama buda gerekli bir durum yanii tabi ben eşimin ellerini çamaşır suyuyla yaıkatmadım hiçç

bende dağınık odada uyuyamam işte :))

canım kimse dağınıklığı ve pisliği sevmez fakat biri bana kapının önunde kıyafetlerini değiştir dese bende sinirlenirim bence bu tutumundan vazgeç

eşim gelince çıkariyim mi üstümü dedi imalı imalı :))yok yok çıkarma dedim ama içim içimi yedi..biraz sakinleşmiş.sonra kendi açtı konuyu böyle olmaz kendine çeki düzen ver dedi kendimi geçtim sana yazık.yıprandığınla uğraştığınla kalıyosun dedi.temiz ol ama abartma dedi.bende çabalicağımı doktora gidiceğimi söyledim..sen dedi??şaşırdı..ben hasta değilim diyodun hani dedi..kk hatunları sağolsun diyemedim tabi :) tartışmamızdan sonra karar verdim dedim..şimdilik olay tatlıya bağlandı...inşallah kendime mukayyet olabilirim (

canım gerçekten ev işleri/temizlik o kadar önemli değil.ne anneler var ev dağılmasın diye çocuğuna oyun oynatmayan.şimdi o çocuk öğrenme çağındayken sırf ev temiz kalsın diye bu yapılır mı sence.adam eve geliyor karısı üstünü değiştirtiyor banyoya sokuyor bilmem ne bu adam evin de bir "oh" diyemeyecek mi?ev mi nazi kampı mı belli değil.biraz rahatla bu konuda.

ben de bazen titizliği abartıyorum.ama şu umutsuz ev kadınlarındaki Nermin karakterini gördükten sonra (büyük bir ders bizlere)daha rahatladım.dışarıdan bakıldığında titiz,becerikli bir ev hanımı.ama iyi bir anne olamadı bu takıntıları yüzünden,anneliği sadece temizlik ve yemek sandı.sonuçta kendinden nefret eden iki evlada sahip.

eşini de temizlik merakıyla boğdu,dişiliğini unuttu.sonuç:aldatılma.

boşver bırak dağınık kalsın ama eşin ve varsa çocukların mutlu huzurlu olsun.

evet herkes beni de ona benzetiyo

umutsuz ev kadınlarındaki nermin geldi aklıma oda aynı böyleydi ve eşi çok sıkılıyodu bu halinden.

Eşiniz haklı tabii..
Temizliğin fazlası hastalıktır
Bu kadar temiz olmayı bir marifet olarak mı görüyorsunuz, insana kapıda zorla üst değiştirilir mi, adam çöp toplamaktan mı geliyor?
Bu hareketlerinizden derhal vazgecin . Fazla anlamsız ve gereksiz.

evet herkes beni de ona benzetiyo

canım ben birinden duymuştum annesi o derece abartmışki artık eve giren galoşla giriyo koşa koşa banyoya gidiyo duş alıyo ancak öyle evde oturabilyomuş
kadın iyice abartmış
ne eşi nede kızı eve gitmek istemiyomuş
düşünkü toorunu sokakta top oynuyo düşmüş ağlıyomuş onu eve almıyomuş tozlu diye
hergün hergün saatlerce tüm evi çamaşır suyula temizlemeye çalışırmış
senin anlattığında pek normal gelmedi
eşinin özellikle tahammül edememesi filan sorun çıkar aranızda

dişlerini kontrol etmesi normal olabilir. sonuçta onunla özel olarak bişeyler yaşayabilir.öpüşme gibi. ağız temizliği önemli bence.

adam hakli ama ya
yazik öyle yasamak zor olsa gerek
umutsuz ev kadinlarindaki kadina benzettim sonra kötü oluyor valla

bu anlattıkların kesinlikle psikolojik bir sorun canım.
tıpatıp aynısını yaşayan tanıdığım bir kaç k,işi oldu.
tıpatıp aynı şeyler.

ilerde hayatını geri dönülmez şekilde etkileyecektir.
takıntı(obsesif kompulsif bozukluk) netten araştır istersen.
hem kendine hem yakınlarına hayatı zehir edebilirsin ve senden kaçabilirler.

bunun farkında olup kendikendine telkinde bulunmayı dene.
hatta takıntılarının üstüne git bir süre.
kocanın bir gün eve ayakkabıyla girmesine izin ver mesela ve temizlik yapma.
ya da bulaşıkları kirli bırak.
dayanmaya çalış.
dayanamıyorsan kendini kontrol edemiyorsan
mutlaka doktora gitmelisin.
hafife alma.

obsesif kompulsif hastalığı bu!!
Bende temizliğe erinirim,yemek yapmaya.Eşimden benden şikayetçi,işleri hiç bitiremem.hemen sıkılırım.hep gözümde büyür.boş kalıncada canım sıkılır.can sıkıntısından gül gibi evham hastalığım oldu.bir dolu ilaç içiyorum.anksiyete.
benimde sizin gibi arkadaşlarım var.şöyle bir rahat sohbete dalamazlar.hele evde bir iş varsa tırnaklarını yerler.çocukların hayatı zaten zindan.eşim işten gelince onunla sohbet ederim.film izlerim.mutfak bulaşık yığını iken çay içer,meyve yeriz.kaçıyor mu ayol.

Bence de abartmışsınız Kapıda kıyafet değiştirmek, diş fırçaladığını kontrol etmek vs bu sizde hastalık haline gelmiş...

Erkekler evdeyken temizlikten hiç hoşlanmaz ki siz sürekli takiptesiniz anlaşılan....:26::26::26:

En azından eşiniz evdeyken temizlik yapmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…