annem senin gibi kızı olması için neler vermezdi:)
şaka bir yana biraz fazla tabi..yinede bi uzmana danış belki vereceği tavsiyeler işe yarar..laçlık bişey gibi gelmedi bana..bende temizim ama dağınıklığı çok seviyorum..şuan odam dağınık ama ben böyle huzur buluyorum..yoksa toplu odada patlarım uyku tutmaz :) demekki herkesin var bir takıntısı:)
canım gerçekten ev işleri/temizlik o kadar önemli değil.ne anneler var ev dağılmasın diye çocuğuna oyun oynatmayan.şimdi o çocuk öğrenme çağındayken sırf ev temiz kalsın diye bu yapılır mı sence.adam eve geliyor karısı üstünü değiştirtiyor banyoya sokuyor bilmem ne bu adam evin de bir "oh" diyemeyecek mi?ev mi nazi kampı mı belli değil.biraz rahatla bu konuda.
ben de bazen titizliği abartıyorum.ama şu umutsuz ev kadınlarındaki Nermin karakterini gördükten sonra (büyük bir ders bizlere)daha rahatladım.dışarıdan bakıldığında titiz,becerikli bir ev hanımı.ama iyi bir anne olamadı bu takıntıları yüzünden,anneliği sadece temizlik ve yemek sandı.sonuçta kendinden nefret eden iki evlada sahip.
eşini de temizlik merakıyla boğdu,dişiliğini unuttu.sonuç:aldatılma.
boşver bırak dağınık kalsın ama eşin ve varsa çocukların mutlu huzurlu olsun.
kızlar eşimle bu sabah tartıştık...nedeni benim temizlik takıntılarım .onun her işten geldiğinde çoraplarını çıkarttırmam,kapıda üstünü değiştittirmem,sürekli temizlik yapmam....bunlardan şikayet ediyodu ama bu sabah bu konu tartışmaya döndü.açtı ağzını yumdu gözünü..bıktım senin bu takıntılarından,kaç insan var senin gibi bu dünyada,dişlerimi bile fırçalamamı kontrol eder mi insan,çocuğun ellerini yıkamaktan elleri kılıktan çıktı .bıktım artık resmen delirdin sen kafayı temizlikle bozdun dedi ve kapıyı çekip çıktı( dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum..temizlik yapmaktan zevk alıyorum
size sorum bunlar normal değil mi sizler böyle değil misiniz ben mi çok abartıyorum
evet herkes beni de ona benzetiyo
dişlerini kontrol etmesi normal olabilir. sonuçta onunla özel olarak bişeyler yaşayabilir.öpüşme gibi. ağız temizliği önemli bence.Bende dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum.Ama sizin gibide değilim.Sanki biraz fazla temizlik tutkunuz..Ne demek kapıda üstü başını değiştirmek.. Dişlerini fırçaladımı diye ancak çocuklar kontrol edilir..
Arkadaşım sen istediğin gibi temizlik yap ama eşine bu kadar müdehale etme
annemde öyle söylüyo..sen can sıkıntısından böylesin diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?