Eşimle tartıştık

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
sinirli bir eşe sahibim. oğlumun yanında tartıştık öylesine bi konu yüzünden. öyle bir bağırdıki, üst komşuyu elimle gösterdim polis çağıracaklar şimdi dedim, daha çok köpürdü, bağırıyor üstünü yırtıyo, bilgisayar masasına vuruyo. oğlum korktu tabi başladı ağlamaya...
neyse ben susmadım tabi, bağırınca susacağımı zannediyor sakince konuşmaya devam ettim. onada gıcık oldu galiba. ben peygamber sabrında deilim susmak istemiyorum. bıktım artık o bağırsın ben korkup susayım. çocuğumun yanında bağırılınca susan biri gibi görünmek istemedim. çocuğumda ileride birini susturmak için bağıracak böyle göre göre...neyse bikaç saat sonra gelmiş özür diliyo. sinirlenince evden gideyim bikaç saat dışarı çıkayım sakinleşirim belki o zaman diyo.. bitirelim evliliği diyorum çocuğumsuz 5 dk beni bırakırsan öldürürüm seni, kafanı keserim diyo, sonra sinirden söyledim diyo. bana kızgınken neler neler söylüyor "şu tipe bak, fil gibi oldun zaten, g,t bi aynaya bak" sonra kızgınlıktan söyledim diyo... hayır doğumdan sonra kilo aldım evet veremiyorum bi türlü ama çirkin biri de deilim yani... offf ne yapıcam ben. doktor falan istemez gitmez... ömrüm böylemi geçecek. oğlum çok düşkün babasına, eşimde oğlumuza normalde çok düşkün ama arada böyle bağırışıyoruz birbirimize. daha doğrusu o bağırıyor ben tırsarak susuyorum yada sakince karşılık veriyorum.

neyse pişman oldum bi daha bağırmıycam dedi ama 15 güne kalmaz yine olur....

Son düzenleme:
Canm allh sabır versin ilk önce
Nabza göre serbet ver sende
Boşanınca hersey bitcek mi sanıyosyn
Bi laf var yastık degişir kadrr değişmez diye
Sen karıkoca olarak boşanırsın ama annenababa olarak boşanamassınz
Çocugun yanında bagırmayın derımm
Zayıflama konusuna gelince git bi endokrine tahlillerini yaptır ona gore bi diyet uyhularsın ıstemk basarmanın yarısıdır
Canm bnm susmak erdemdir tırsaklık degıldır
Ole vagırıp çagıran bi kocanın karsısında susuyosan helal sana tebrık ederımm bıu arada cocuguna karsılık vermeyı degıl sabretmyı öğret bnce hani denişşin yha o bagırınca bende susmuyorum cocugumda etkılencw herkesi bagırarak susturmaya calışcak dıye yani bunun gibi bişi yazmışsın yha o yüzden dedim
Eşinle aranı düzeltmek senin elinde canm bnm demkki biraz seni zarif bakımlı zayıf görmk istıyo buda senin elinde ve istesen senin için yapmak cok kolay
Hemn gemilerı yakma canm düşün taşınm iice ole karar ver verin bi oğlusunuz warrr

bir kocanın karısına dış görünüşü hakkında böyle yorum yapmasını bırakın, birbirini tanımayan insanların bile birbirlerine böyle bir şey söylemeleri normal değildir. eşinizin karakter bozukluğu olabilir. doktora gitmeli. bakın normal insanlar sinirlenince masaya oraya buraya vurmaz. belki ailenizde, komşularınızda ve çevrenizde gördüğünüz erkekleri yarısı böyleydi. olabilir burası türkiye ve bu ülkedeki ataerkil kültürden dolayı erkeklerin çok büyük bir çoğunluğu anormal. yani çoğunluk anormal bir durumu meşrulaştırmaz. eşinizle bir doktora görünün dicem ama kabul etmeyeceğini söylüyorsunuz. aksini söyleseniz inanmazdım zaten. "öldürücem seni" lafı sizi korkutmuyor mu? bu ülkede kadın cinayetlerinin çoğu eş-baba-kardeş üçlüsü tarafından işleniyor. o öldürülen ya da saldırıya uğrayıp kurtulan bahtsız kadınlarımız bunu beklemiyorlardı kocalarından belki, tehditlere rağmen "yapmaz" diyorlardı belki de. hayatta olmaz olmaz yok. her şey biz insanlar için. neyse.

eşinizin bir hastalığı var mı? şeker vs. gibi. eğer sağlıklıysa eczanelerde satılan sakinleştiricilerden alıp çayına vs katın. şu bitkisel olanlardan. ya da çok düşük dozda ilaçlar var cipralex 20 mg gibi. bunu sana söylüyorum çünkü ben babama yapmayı düşünmüştüm yanlış anlama

Allah yardımcınız olsun ,sinrili insanlarla geçinmek zor gerçekten ,kaç yıllık evlisiniz acaba ? Bazı evlilikler oturana kadar bir süreye ihtiyaç vardır,
mesela benim evliliğim çevre etkenleriyle beraber 10 yılda oturdu ,sevgiler...........................

bir insan bağırabilir çokta sinirlenebilir sizde o an susarak anlayış göstermeye çalışın sonra burnundan getirin

ama fil gibi olmuşsun diye bağırıyorsa üstünü başını ne kadar yırtsa az birazda siz yırtın...

sakin bir anında konuşun sinirleniyor olabilkirsin kendine hakım olamayabilirsin ama bana hakaret edemezsin bir daha kesinlikle ağzından görünüşüme karakterime hakaret duymak istemiyorum diyin .... bu yaptığı psikolojik şiddet..

bu konuşmayı yaparken kararlı olun üstüne basa basa kesinlikle duymak istemediğinizi söyleyin... tekrarlamadan önleminizi alın..

kendime güvenimi yedi bitirdi bu adam. neler söylüyor bana, küfürleri saymıyorum bile. en çokta " kalta bi aynaya bak" demesi yok mu mahfediyo beni. tabi bende asıl sen bak diyorum napayım sessizce ağlayayımmı tabi ağlayarak cevap veriyorum...

8 yıl oldu bizim

siz eşiniz sinirliyken sakinde olsa konuşmasanız belki daha etkili olabilir ,iyi bir eşe sahipseniz bu yönünü idare etmenin yollarını bulun ,mesela sinirlenince biraz dışarıda hava almasıda etkili bir yöntem ,ani tepkiler vermeyip düşünme fırsatı buluyorlar,sevgiler.............

canım e bi daha yapacak sonra ben bişey yapmayınca, ki en fazla küsebilirim bunun içi boşanıp çocuğumu madur edemem. yine devam edecek. bide bi yere kadar susabiliyorum... cevap vermezsem bayılıp gidicem gibi oluyo. o benim sözle canımı acıtınca bende onun canını sözle acıtmak istiyorum

korkmaz olurmuyum korkuyorum tabi, kafanı keserim diyo.. ben bunuda sakinken konuştum. dedim ki, ne kadar kötü bir kadının kocasının yanında kendini güvensiz hissetmesi.. sinirden söylüyorum diye... bu gün sakinleşince ağlayarak dedim ki " nolur beni öldürmeye kalkma, oğlumuzu düşün kimse bakmaz ona yapayalnız kalır yetiştirme yurdun da büyür."
korkuyorum bu lafı söyleyince ama oda sinirle söylüyorum diyo.

85 kiloyum, 160 boy... o böyle dedikçe ben iğreniyorum kendimden, domuz fil ayı balon, tartışırken söyledikleri...
Veremiyorum da bir türlü...

Eşiniz boş yere sinir anı bahanesinin altına sığınmasın,
içinde bir canavar yatıyor.

Aşağılama, hakaret , etraftaki eşyalara zarar verme,
eşinizin psikolojik sorunları olduğunun göstergesidir.
Ya doktora gidecek , ya boşanacaksınız ya da siz bu deveyi gütmeye devam edeceksiniz.

Bir kadının eşinin bağırmasından korkup sinmesi ne kadar acı.
Hem de çocuğunun yanında...

Son düzenleme:
85 kiloyum, 160 boy... o böyle dedikçe ben iğreniyorum kendimden, domuz fil ayı balon, tartışırken söyledikleri...
Veremiyorum da bir türlü...

Canım sağlığın için kilo vermelisin. Kilon çok fazla boyuna göre. Üstüne gelmek için demiyorum yanlış anlama. Kendini daha kötü de hissetmeni istemem. Forumda diyet topikleri var egzersiz topikleri var. İncelesen çok güzel hırslanırsın aslında. Sadece kendin için yap bunu.

Eşine gelince agresif anladıgım kadarıyla. Bitkisel ilaçlardan çaylardan deneyebilirsn. Babamda işe yarıyo :))

Öyle zamanlarda sen de üstüne gitme. Karakter biraz, değiştiremiyosun. Ben babamdan ne hakaretler işitrdim sinirlenince durduk yerde. Değişmedi işte. Hep huyuna gidiyoruz. ama bizden başkası da çekemiyo onu. Farkına varıyo yumuşuyo hemen.

Hakaret etmesi hoş değil ama onu en iyi sen tanıyosun. Siniri ona zarar. sakin anlarında bunu anlatmaya çalış.

ablacım allah yardımcı olsun ama çözüm ara kaderine eyvallah demekle hayat geçer mi ilaç mevzusunu düşün bence ama elbet bi doktorla görüş onun rahatszlıklarını kendininmiş gibi anlat vs.

Allah yardimcin olsun canim bizimkide sinirlenince resmen kendini kaybediyo agzindan cikanlari duymuyor neler neler diyor. bamabaska biri oluyor resmen bunun oda farkinda tanimasam bilmesem iyi biri oldugunu coktan birakip gitmistim boyle kabul etmek lazim. Ama cocugun yaninda yapmayin ablamda enistemle hep birbirlerine girerlerdi simdi oglu sinir hastasi 12 yasinda olmasina ragmen sinirlenince resmen cinnet geciriyor dikkat edin

Fiziksel Şiddet var mı?çalışmıyorsunuz galiba.kendinize olan güveni yitirmeyin derim.kilo vermek isteyin ve verin.ah biz kadınların şu şımarık erkek çocuğu modundaki kocalardan çektiğimiz hiç bitmiyecek mi?bu arada sesiz kalmanız, en doğrusu ama siz de sinir yapar.

Son düzenleme:
İnsanlar bazı şeyleri sinirle söylerler evet.. Ama "seni öldürürüm" demek sinirle söylenecek bir şey değil.
Böyle insanlar "sinirle" dediklerini yaparlar... (ALLAH KORUSUN)
Cinnet dedikleri şey 13 saniye imiş... Yani insanlar her zaman planlayarak yapmıyorlar...
Amacım sizi daha çok korkutmak değil. Bir an önce çaresine bakmanız gerekir.
Doktora gitmesi gerekiyorsa gidecek... Çünkü bu durumda hem sizin hem evladınızın hayatı tehlikede...

Dış görünüşünüze yaptığı hakaretler de kabul edilemez.
Yalnız siz o istiyor diye değil de, sağlığınız için kilo vermelisiniz.

Bu şekilde devam ettiğiniz müddetçe maalesef özgüveniniz her geçen gün daha da yok olacak..

Kilonuz 85 değil, 185 de olsa kendinize bunları kesinlikle söyletmeyin. Eşiniz de olsa haddini bilsin, bildirin!
Çok sinir oldum ya, ne demek, bunları söylemek, sonra kalkıp özür dilemek ne türden bir cesaret? Affetmeyin yahu size saygı duyana kadar, ne bileyim böyle geçmez ki hayat, adam ağır ağır bel altına vuruyor utanmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…