- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Yeni henüz 6 ay olmadiÇöpten al yüzüğü ne kadarlık evlisiniz
Ne yani o zaman benimde istedigm yapılmadığında bende kocama rahatca küfür edeyim öyle miKendinize laf getirtene kadar o dediği basit şeyi yapsaydınız da bu kadar hareket duymasaydınız kelke..
Sonra kocam /eşim bana hakaretler ediyor diyorsunuz. Adamın dilinede küfrü siz zorluyorsunuz kusura bakmayın...
birisinin istediği bir şeyi yapmıyoruz veya yapmak istemiyoruz diye küfürü hakareti hak ediyoruz yani öyle mi?Kendinize laf getirtene kadar o dediği basit şeyi yapsaydınız da bu kadar hareket duymasaydınız kelke..
Sonra kocam /eşim bana hakaretler ediyor diyorsunuz. Adamın dilinede küfrü siz zorluyorsunuz kusura bakmayın...
Benimle aynı yaklaşık . Bak ilk zamanlar oluyor sanki bu tarz şeyler ama küfür filan bilmiyorum onu. Eşiniz eve gelince bi konuşsanız sakince birde özel değilse ne istedi de yapmadınızYeni henüz 6 ay olmadi
Ne yani o zaman benimde istedigm yapılmadığında bende kocama rahatca küfür edeyim öyle mi
Evdeki parayı saymami istediçok önemli bşyin son günü falan mıydı? öyle bile olsa hakaret gerekmez de . bence yüzüğü çöpten al güzelce konuşun.
Evde ki paranın miktarını sorduBenimle aynı yaklaşık . Bak ilk zamanlar oluyor sanki bu tarz şeyler ama küfür filan bilmiyorum onu. Eşiniz eve gelince bi konuşsanız sakince birde özel değilse ne istedi de yapmadınız
Onu hiç yapmadı o kadar ateşli bir tartismaninn içinde dahi yapmadı yapmasında yapsında kendide alır karşılığınıBu sorunu bir an önce cozmelisin, sen karşılık verdikce fiziksel şiddete başvurma ihtimali çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?