Eşimle tartıştım

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Herkese Günaydın benim eşim kendini beğenmiş egoist disiplin hastası bir insandır benden bişey yapmamı istemişti bende yapmadım öyle basit bişey şuan şehir dışında hallettinmi diye aradi bende halletmedimi söyledim telefonda bir sürü hakaret etti basit bişey yüzünden bende yüzüne kapattım bu sefer watsaptan başladı o işi hallet falan falan ama hakarette girla ile böyle olmaz ayrılırız bu gidişle diye bende ayrılalım yazma artık bana dedim engelledim ve yüzüğü çöpe attım aslında seviyorum ama sinirlenince gözü bişey görmüyor özür dilesin istiyorum bir daha böyle aptallıklar yapmasın ama mümkün mü duramaz ki böyle de ben yoruluyorum çıkmazdayım

Çöpten al yüzüğü ne kadarlık evlisiniz

Kendinize laf getirtene kadar o dediği basit şeyi yapsaydınız da bu kadar hareket duymasaydınız kelke..
Sonra kocam /eşim bana hakaretler ediyor diyorsunuz. Adamın dilinede küfrü siz zorluyorsunuz kusura bakmayın...

Konuşunca kendisi yerden göğe haklı çıkıyor ağzı ıyi laf yapıyor ben kendimden yaptıklarımdan utanıyorum ama yaptığı çok ayıp hakaret hakaret nereye kadar olmamış şeylerle itam ediyor beni biktim artık

Kendinize laf getirtene kadar o dediği basit şeyi yapsaydınız da bu kadar hareket duymasaydınız kelke..
Sonra kocam /eşim bana hakaretler ediyor diyorsunuz. Adamın dilinede küfrü siz zorluyorsunuz kusura bakmayın...
Ne yani o zaman benimde istedigm yapılmadığında bende kocama rahatca küfür edeyim öyle mi

birisinin istediği bir şeyi yapmıyoruz veya yapmak istemiyoruz diye küfürü hakareti hak ediyoruz yani öyle mi?

Yeni henüz 6 ay olmadi
Benimle aynı yaklaşık . Bak ilk zamanlar oluyor sanki bu tarz şeyler ama küfür filan bilmiyorum onu. Eşiniz eve gelince bi konuşsanız sakince birde özel değilse ne istedi de yapmadınız

Bu sorunu bir an önce cozmelisin, sen karşılık verdikce fiziksel şiddete başvurma ihtimali çok yüksek

çok önemli bşyin son günü falan mıydı? öyle bile olsa hakaret gerekmez de . bence yüzüğü çöpten al güzelce konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…