- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Evde ki paranın miktarını sordu
bunun için mi yani ? parayı say sonra da söyle beni kırdığına değdi mi diyeEvdeki parayı saymami istedi
Öyle olduay zaten ilişki sorunluymuş. üstüne gidip evlenmişsin. ne diyelim.
Canım istemedi bktm artık para muhabbetinden o yüzdenEee neden saymadın trilyon mu var da zor geldi
Yapmayacağım hiç-bir şekilde iletişim kurmak istemiyorm.bunun için mi yani ? parayı say sonra da söyle beni kırdığına değdi mi diye
basit birşeyi yapmayarak haletmeyerek siz zaten o konuma getrmişsiniz bencede böyle gitmez ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gdersin yani herkez görevlerini yerine getrecek evlilikteHerkese Günaydın benim eşim kendini beğenmiş egoist disiplin hastası bir insandır benden bişey yapmamı istemişti bende yapmadım öyle basit bişey şuan şehir dışında hallettinmi diye aradi bende halletmedimi söyledim telefonda bir sürü hakaret etti basit bişey yüzünden bende yüzüne kapattım bu sefer watsaptan başladı o işi hallet falan falan ama hakarette girla ile böyle olmaz ayrılırız bu gidişle diye bende ayrılalım yazma artık bana dedim engelledim ve yüzüğü çöpe attım aslında seviyorum ama sinirlenince gözü bişey görmüyor özür dilesin istiyorum bir daha böyle aptallıklar yapmasın ama mümkün mü duramaz ki böyle de ben yoruluyorum çıkmazdayım
Canım istemedi bktm artık para muhabbetinden o yüzden
O da öyle diyor yapamayacağız galiba bu beni deli ediyor amaSiz de fevrisiniz o da
Lakin yüzük çöpe neden atılır
Evdeki parayı neden saymıyorsunuz
Sorun anlattıklarınızda değil bence anlatmadıklarınızda
Eşim şehirdışından bu kadar basit bir şey isteyecek ve para muhabbetinden sıkıldım deyip saymayacağım
Evlilik böyle birşey değil ki
terapi vs deneyin olmuyorsa da çocuk olmadan herkes kendi ile uyumlu birisi ile yeni maceralara yelken açsın
O da öyle diyor yapamayacağız galiba bu beni deli ediyor ama
Niye hata bende mi yaniİlk aklima geleni yazacagim erkek kardesim bekar .hayirli biri ile evlenmesi icin daha cok dua etmeliyim
Para benim param isteniyor da sadece miktarını öğrenmek istiyor evet bu da bana zor geldi yani ne anlayacak sayıncaEvliliği devam ettirecekseniz hep benim dediğim olsun demeyeceksiniz
Adam anneni günde 3 kere ara dememiş annene öğlen 1 de git 1,5 olursa bozuşuruz dememiş
Evde bir miktar para var say kaç lira var bana söyle demiş
Dayatma vs yok bilgi istiyor bu neden bu kadar büyük bir sorun oldu size ya da o para kimin neden saymanızı istedi
Eşiniz sizin olan parayı mı istiyor da vermek istemiyorsunuz ya da evde duran parayı harcayıp harcamadığınızı mı kontrol etmeye çalışıyor
Yani saymam demek için makul gerekçeniz ne getir ben sayayım diyesim geldi
Para benim param isteniyor da sadece miktarını öğrenmek istiyor evet bu da bana zor geldi yani ne anlayacak sayınca
ama işte ona bunu neden söylemediniz
neden saymamı istiyorsun diye
o parayı harcayacak yer bulmuştur
Her ne olursa olsun bana istediğini söyleme cesaretini veremez bu durum kendisine
oturup konuşun birbirinize karşı net olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?