Eşimle tartıştım

basit birşeyi yapmayarak haletmeyerek siz zaten o konuma getrmişsiniz bencede böyle gitmez ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gdersin yani herkez görevlerini yerine getrecek evlilikte

Say parayı al bunun için laf ettin de yanı kaç saniyeni alacak allah aşkına. Kusura bakmayın izin için asla söylemiyorum ama adamlardan ziyade kadınlarda bir acayipler adam söylemiş sende evde teksin bebek filan Yok ne olur bi sn sayıp söylesen üfff

Canım istemedi bktm artık para muhabbetinden o yüzden

Sen de eşin de pek garip yahu. Ben unutsam güzel güzel derim unuttum dur bekle sayayım diye, saymak istemiyorsam da güzel güzel söylerim. 'Bu ara çok fazla para muhabbeti yaptık, biraz ara versek ya.' demesi çok zor olmasa gerek. Siz böyle instlaştıkça ohoooo.

Siz de fevrisiniz o da

Lakin yüzük çöpe neden atılır

Evdeki parayı neden saymıyorsunuz

Sorun anlattıklarınızda değil bence anlatmadıklarınızda

Eşim şehirdışından bu kadar basit bir şey isteyecek ve para muhabbetinden sıkıldım deyip saymayacağım

Evlilik böyle birşey değil ki

terapi vs deneyin olmuyorsa da çocuk olmadan herkes kendi ile uyumlu birisi ile yeni maceralara yelken açsın

O da öyle diyor yapamayacağız galiba bu beni deli ediyor ama

İkinizde fevrisiniz bence. İkinizinde biraz sakinleşmeye ve açıkça konuşmaya ihtiyacı var. Aile terapisini deneyin.

O da öyle diyor yapamayacağız galiba bu beni deli ediyor ama

Evliliği devam ettirecekseniz hep benim dediğim olsun demeyeceksiniz

Adam anneni günde 3 kere ara dememiş annene öğlen 1 de git 1,5 olursa bozuşuruz dememiş

Evde bir miktar para var say kaç lira var bana söyle demiş

Dayatma vs yok bilgi istiyor bu neden bu kadar büyük bir sorun oldu size ya da o para kimin neden saymanızı istedi

Eşiniz sizin olan parayı mı istiyor da vermek istemiyorsunuz ya da evde duran parayı harcayıp harcamadığınızı mı kontrol etmeye çalışıyor

Yani saymam demek için makul gerekçeniz ne getir ben sayayım diyesim geldi

Para benim param isteniyor da sadece miktarını öğrenmek istiyor evet bu da bana zor geldi yani ne anlayacak sayınca

Basit bir şey istemiş dediğinize göre, yapsaydınız siz de eşiniz bir şey istemiş çok mu? Her şey karşılıklıdır, siz ters davranıyorsanız o da o şekilde tepki verir. Dikleşmek yerine anlayışla karşılamaya çalışın. Kolay değil evliliği yürütmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…