erkekler ev işleri konusunda üşengeçtir,yardımda bulunmama konusundada bir mazeretleri vardır hep.benim eşim çöp atmaya bile üşenir.evde detaylı bir temizliğe girişmiştim geçen gün,bana yardımda pek gönüllü olmayacağını bildiğim için herşeyi kendim yaptım ve belimi çok zorlamışım üç gün yerimden kıpırdayamadım. canını sıkma bence.iftardan sonra sana yardım konusunda daha ılımlı olacaktır..
canım erkekler genelde oruç kafa sinirli olurlar heleki eşin sigara kullanıyorsa aklına sigara geldikçe ve iftar saatide yaklaştıkça iyice geriliyordur ve patlicak yer arıyordur.. tabi eşinin durumunu sen daha iyi bilirsin ama keşke oruç kafa değilde iftardan sonra o masayı kaldırmana yardım etmesini söleseydin diye düşünüyorum...
üstüne gitme
inat yapmam dedi mi öldürsen yapmaz cinsten heralde
isterse sahura kadar yatsın
uyusun büyür belki -tatlicadiarzu-
Onu boşverde sen niye iş yapıyorsunki.
Hiç bişey kaldırmaman lazımyasakkelime
bir erkekte inat ve huysuzluğun ne demek olduğunu iyi bilirim. sakin ol arkadaşım. madem inadını ve iyi tarafını yakaladığın zaman iyi sonuç aldığını biliyorsun,ozaman butür isteklerimizi iyi anlarındayken dile getirmemiz gerekiyor.şimdi oruçluymuş zaten yani belliki gergin ve o gerginliği atmak için gezmiş olmalı.sana hakveriyorum tabi ama anlayışlı olmak herzaman biz bayanlara düşüyor malesef.sende bunlara takılmayıp seni rahatlatıp,keyif alacağın şeyler yap.iftardan sonra herşey yoluna girmiş olacaktır.
asilama tutmuyor diye dert yanma arkadasim sen !!
sen ne diye is yapiyorsun ki yatman gerekirken ????
hemde agir kaldirmak istiyorsun sonrada asilamam tutmadi diye agliyorsun
tutmaz tabi ..
kendine dikkat et
kocanada sinir olmamak elde degil bu tedavide eslerin birbirine destk olmasi moralini yuksek tutmasi gerekir
orucu kendine tutuyor havasını size atıyor ..iyi valla...ben oruçluyum..ben dokunulmazım..masa için bile surat yapıyor. Belkide başka bi sorunu var masayı bahane ediyor..yemekten sonra belli olur..belkide kendisi gelir hadi cekeyim ben diye..
artık hiç umrumda değil
bak o keyfinde yattı uyuyor odada hiç derdi tasası yok ben ne diye dert tasa edeyim...
Masayıda çekmesin umrumda değil....
Baştan çekicekti hevesmi kaldıki bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?