Eşimle tartıştım...

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
KIZLAR BİR BUÇUK YILLIK EVLİYİM..senağlamasenağlama

ve aslında eşimle çok iyi anlaşırım ..eşimin yaşı benden büyük yani bazı konularda o alttan alması gerekirken ben alttan alırım....senağlama

biliyorsunuz bu ay 2. aşılamamı oldum...:CüvCüv:

evde iş yapıyorum ama pek ağır iş yapmıyorum düşer diye ....sanki tuttuda...senağlamasenağlama

neyse ben bugün evi temizliyorum..:gitme::gitme:

benim antrede masa var eşime dedimki bu antrede durmasın gel bunu oturma odasına alalım....

hayır dedi hemen............

ben orucum şimdi iş yapamam dedi....

bende çıldırdım az önce canın sıkılıyor diye dışarı çıkıp saatlerce gezdin....

susamadınmı o zaman peki ben bi şey diyince çıldırıyosun dedim...senağlamasenağlama

benim canım o masanın orda olmasını istiyor dedi yani lafı eveledi geveledi sanki haklı gibi

çıktı balkonda oturuyor.......

ahanda şimdi balkondan içeri geçti yatak odasına gitti yatmaya .....

benim yanına gidip konuşmamı istiyor surat asmasına bakılırsa ....

ne yapim şimdi kızlar bıktım ya bıktım.....

ben aöf de okuyorum hafta sonu sınav var bide desinki şu karıma yardım edim yok o yatsın atlara baksın...klava:klava:klava:

çıldırdım ya şimdi annem aradı annemle konuştum boş ver kızım erkek milleti o kaldırmasın ben gelince kaldırırız diyor..

kadın ne yapsın sözde moralimi yüksek tutuyor aşılama yaptırdım ya

tutsun biran önce diye...

oda tutmuyor eşimde böyle aman kimse ona iş demesin laf söylemesin ben ne yapıcam ya...

erkekler ev işleri konusunda üşengeçtir,yardımda bulunmama konusundada bir mazeretleri vardır hep.benim eşim çöp atmaya bile üşenir.evde detaylı bir temizliğe girişmiştim geçen gün,bana yardımda pek gönüllü olmayacağını bildiğim için herşeyi kendim yaptım ve belimi çok zorlamışım üç gün yerimden kıpırdayamadım. canını sıkma bence.iftardan sonra sana yardım konusunda daha ılımlı olacaktır..

canım erkekler genelde oruç kafa sinirli olurlar heleki eşin sigara kullanıyorsa aklına sigara geldikçe ve iftar saatide yaklaştıkça iyice geriliyordur ve patlicak yer arıyordur.. tabi eşinin durumunu sen daha iyi bilirsin ama keşke oruç kafa değilde iftardan sonra o masayı kaldırmana yardım etmesini söleseydin diye düşünüyorum...

BENİMKİSİ İNAT

Allahım inadını kurutsun bir yok dedimi tamam artık yalvar istersen...

iyi tarafını yakaladınmı iyi kötü tarafını yakaladınmı kötü.....

şimdi surat asmasımı gerekiyor öyleya ne dedimki kaldır dedim kaldırmadı...

zaten ev küçücük hadi sığmaya sıkıştırmaya çalışıyorum eşyaları ...benim annemin evi büyüktü bende istiyorumki şöyle ortalık açılsın

benimki alışmış sıkış mıkış yaşamaya az değişiklik yap diyince fıttırıyor....

ulan oruçlusun tamamda neden kendi canın isteyince geziyorsun tozuyorsun...

üstüne gitme

inat yapmam dedi mi öldürsen yapmaz cinsten heralde

isterse sahura kadar yatsın

uyusun büyür belki -tatlicadiarzu-

bir erkekte inat ve huysuzluğun ne demek olduğunu iyi bilirim. sakin ol arkadaşım. madem inadını ve iyi tarafını yakaladığın zaman iyi sonuç aldığını biliyorsun,ozaman butür isteklerimizi iyi anlarındayken dile getirmemiz gerekiyor.şimdi oruçluymuş zaten yani belliki gergin ve o gerginliği atmak için gezmiş olmalı.sana hakveriyorum tabi ama anlayışlı olmak herzaman biz bayanlara düşüyor malesef.sende bunlara takılmayıp seni rahatlatıp,keyif alacağın şeyler yap.iftardan sonra herşey yoluna girmiş olacaktır.

asilama tutmuyor diye dert yanma arkadasim sen !!

sen ne diye is yapiyorsun ki yatman gerekirken ????

hemde agir kaldirmak istiyorsun sonrada asilamam tutmadi diye agliyorsun

tutmaz tabi ..

kendine dikkat et

kocanada sinir olmamak elde degil bu tedavide eslerin birbirine destk olmasi moralini yuksek tutmasi gerekir

orucu kendine tutuyor havasını size atıyor ..iyi valla...ben oruçluyum..ben dokunulmazım..masa için bile surat yapıyor. Belkide başka bi sorunu var masayı bahane ediyor..yemekten sonra belli olur..belkide kendisi gelir hadi cekeyim ben diye..

üstüne gitme

inat yapmam dedi mi öldürsen yapmaz cinsten heralde

isterse sahura kadar yatsın

uyusun büyür belki -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol:

HAKLISIN ÇOK KÜÇÜKTÜ

ZATEN YATSINDA AZ DAHA BÜYÜSÜN..
Onu boşverde sen niye iş yapıyorsunki.
Hiç bişey kaldırmaman lazımyasakkelime

NE BİLİM YA STRESDEN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM DOKTORUM KAFANA HİÇ Bİ ŞEY TAKMA AŞILAMA YAPTIRDIĞINI UNUT GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN DİYOR..

ONDAN İŞE GÜCE VERDİM KENDİMİ....

FAZLA AĞIR KALDIRMIYORUM YOK YOK KALDIRIRMIYIM

EVET İNAT BİZİM GERİ.....

HİÇ ŞUAN HİÇ BİŞİ UMRUNDA DEĞİL YATMIŞ UYUYOR HORLAMASI DAHİ

ŞUAN KULAKLARIMA GELİYOR......OFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFF

YESİNDE AKLI BAŞINA GELSİN.......

HAKLISIN CANIM YA

YOK YOK AĞIR KALDIRMIYORUM KALDIRIRMIYIM HİÇ

HANİ DOKTOR DİYORYA AKLINDAN SİL AŞILAMAYI BAŞKA ŞEYLERLE İLGİLEN BAŞKA ŞEYLER DÜŞÜN DİYE AYNEN BENDE ÖLE

YAPİM DEDİM..

AMA BENİM DANA ÖYLE DEĞİLKİ ...GERİ..........GERRRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

UYUYOR YA ..klava:klava:

artık hiç umrumda değil

bak o keyfinde yattı uyuyor odada hiç derdi tasası yok ben ne diye dert tasa edeyim...

Masayıda çekmesin umrumda değil....

Baştan çekicekti hevesmi kaldıki bendee

sen napıyorsun bir düşü, boşver işi gücü eşinin kaprisini sen kendine bak.kafanı dağıtmak için kitap oku roman oku vakit geçir, temizlik ne yaaaa
olurmu hiç öyle şey
al eline bir kitap öyle dağıt kafanı
eşinide kendi haline bırak surat asar asar düzelir
sen umursamazsan daha çabuk düzelir
inşallah hamilesindir....

Ablacım ne bu kadar uzatıyosunz bu meseleyi ya :)

E enişteme bir başka zaman deseydin, mesela iftar vaktinden sonra falan..

kiyamamm canim ya seni cok iyi anliyorum tatlim ama ilerde yasi n daha olgunlasip bu gunler gectiginde ya ben niye boyle davranmisim diyeceksin cunku bende sana benzer seyleri yasadim ve oturup aglardim , ben asilama yasamadim ama 2tane kiz dan sonra ( esimn ailesinden cok buyuk laflar hakaretler uze bilmek icin aklina ne gelirse onlari yaptilar 2 kizim var diyede ondan 2 kizdan sonra diyorum) bir oglum olacakti ama cocuk 5 aylik olunca bebek indi ve 5 santim aciklik vardi 2 hafta hastanede yatdim ciktikdan sonrada kesinlikle yataktan kalmiyacaksin dedi doktor ama eve geldim evde iki cocuk kucukler esim dersen cocuklardan pasakli :bbo: boyle aglaya aglaya yatiyorum kalkiyorum esim ise gitmeden ona yalvariyorum ne olur oturdugumuz yeri bari supurgeye cektir ama adam daha dun superdum diyordu :1shok: inan 3 ay peynir ekmek yiyerek gecirdim eskiden buralarda sozum ona avrupada biz turklerin yemek yiyebilecegi lokanta bile yoktu simdi cok varda :1shok: esimin ailesi tum hepsi burda olmasina ragmen biri gelip ne kapimi acti ne bir tas corba getirdi kaynanam gelir birde cay kahbe hizmet beklerdi , uzun oldu ama vallahi gene dertlendim :1shok: Allahim o kadarda cok istiyorumki oglumu kucagima almayi birsey olacak diye cok korkuyorum ama yenilmiyorum etraf heryer gozume batiyordu en son gene 1 hafta hastanede yatdim ciktim eve bir geldim heryer rezil allahim esim ben gunlerdir uykususum sabaha kadar cocuklar ustunu acmis kis gunuydu onlar actikca bu ustunu ortecegim diye uyuyamamis kafamçokkarıştı:roflol: yatak odasina cikti yatdi allahim ben hem aglarim hem temizlik yaparim (ay ne yapacam simdiki aklim olsaydi saatlerce temizlik yaparmiydi) sancidan duramiyorum esimin ruhu bile duymuyor sinirden adami oldure bilirimde gece bir kanama bende allahim ben niye temizlik yaptim cocugum oluyor aglaya aglaya hastaneye geri gitdik Allahima cok sukur simdi oglum 13 yasinda ama hala aklima gelince yaw ne yapacaktim evi kurtmu basmistida kendimi bu kadar germistim diye hatirlarim amann canim butun gunler gelir gecer sen pskolojini yuksek tut ve evide salla gitsin a.s:1hug:

Vallahi cok uzun oldu ama kusura bakmayin gene cenem dustu

Siz aşılama sonrası kendinize iyi bakın, masayı falan boşverin. Adam oruçluymuş belki canı istemedi o anda, neden bu kadar büyüttünüz ki, masa orada olsa ne olur olmasa ne olur. Ne karşınızdakinin canını sıkın ne de kendinizin, heleki bu günlerde kendinize çok iyi bakmanız gerekir.

umarım aşılamanız tutar..:Saruboceq:
tek derdiniz masa olur inşallah bırakın kalsın orda siz de sıkıntıdan masaya fln takılıyosunuz sanırım
ayrıca annenize aile içi yaşanan herşeyi yansıtmak iyimidir bilemiyorum

arkadaşım aşılama olmuşsun.sen şöyle yatıp kasım aksım kassana kendini.sen ağırdan satmazsan kendini oda üstüne düşmez senin.bazen düşüncesiz oluyo erkekler.o düşünmüyosa sen düşündürüceksin.

sıkma canını masada orda dursun sen gerginsin eşin böyle diyince dahada gerildin oluyor bazen öyle şeyler
kalsın masa yerinde hele az zaman geçsin bi daha söylersin
bi de keşke annene anlatmasaydın yarın eşin senin gönlünü alır ama annen seni üzdüğü için kırgın kalır çok ciddi bşey olmazsa söyleme ben söylemem ben eşimle barışırım da annem kırgın kalır diye araya soğukluk girmesin istemem ttabi benim görüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…