arkadaşım aşılama olmuşsun.sen şöyle yatıp kasım aksım kassana kendini.sen ağırdan satmazsan kendini oda üstüne düşmez senin.bazen düşüncesiz oluyo erkekler.o düşünmüyosa sen düşündürüceksin.[/QUOTE]
Vallahi super dogru bir sozz harikasin canima.s.
ay kaldırmayın masayı dursun orada bunun için tartışılırmı yaa. belli ki canı bişeylere sıkkın erkekler bizler gibi değiller dertlerini içlerine atarlar. bırak yapma sende otur yanına sarıl. valla benim eşimde iş yapmak istemesin hem kendi yapmaz banada yaptırmaz sarmaşır film izleriz bizde nabalım.
kusura bakma ama canım erkek milleti safi öküz.ben de dün sevgilimden ayrıldım.evlenince beni adam yerine bile koymazdı.romantizm yok iki tatlı laf yok bir sürpriz yok.zaten cebinde akrepleriyle yaşıyor.para sorunu yok doktor.ama biyere gideriz fiyatlara bakar önce pahalı der.ne yiyesim geliyor yanında ne içesim.kaldıki ben de çoğu zaman hesap öderim.bir iftar yapalım dedim benim zorumla.bi yeri ayarlayamadı onu bile ben ayarladım.teli kapatırken ii tmm hadi hadi diye kapatır.yani bunla evlendiğimi düşünemiyorum dün bana beni sürekli eleştiriyorsun işine gelmiyorsa git dedi arkama bile bakmadan çektim geldim.üstümden yük kaltı ohhhh be huzuru buldum.giyimden kuşamdan anlamazdı adam kılığına soktum.
benimki de ondan canım
evde parmağını kımıldatmak istemez. ben de hamileyim (darısı başına, inşallah bu sefer tutar bebişin seni) ağır iş yapmamaya çalışıyorum, ilk bebeğimizi kaybettik; kanepeyi aç diyorum yok, suyu(5lt) getir diyorum yok. beyefendi sadece bilgisayar başında oturacak ya da yatacak.
kusura bakma ama canım erkek milleti safi öküz.ben de dün sevgilimden ayrıldım.evlenince beni adam yerine bile koymazdı.romantizm yok iki tatlı laf yok bir sürpriz yok.zaten cebinde akrepleriyle yaşıyor.para sorunu yok doktor.ama biyere gideriz fiyatlara bakar önce pahalı der.ne yiyesim geliyor yanında ne içesim.kaldıki ben de çoğu zaman hesap öderim.bir iftar yapalım dedim benim zorumla.bi yeri ayarlayamadı onu bile ben ayarladım.teli kapatırken ii tmm hadi hadi diye kapatır.yani bunla evlendiğimi düşünemiyorum dün bana beni sürekli eleştiriyorsun işine gelmiyorsa git dedi arkama bile bakmadan çektim geldim.üstümden yük kaltı ohhhh be huzuru buldum.giyimden kuşamdan anlamazdı adam kılığına soktum.
KIZLAR BıR BUÇUK YILLIK EVLıYıM..senağlamasenağlama
ve aslında eşimle çok iyi anlaşırım ..eşimin yaşı benden büyük yani bazı konularda o alttan alması gerekirken ben alttan alırım....senağlama
biliyorsunuz bu ay 2. aşılamamı oldum...:CüvCüv:
evde iş yapıyorum ama pek ağır iş yapmıyorum düşer diye ....sanki tuttuda...senağlamasenağlama
neyse ben bugün evi temizliyorum..:gitme::gitme:
benim antrede masa var eşime dedimki bu antrede durmasın gel bunu oturma odasına alalım....
hayır dedi hemen............
ben orucum şimdi iş yapamam dedi....
bende çıldırdım az önce canın sıkılıyor diye dışarı çıkıp saatlerce gezdin....
susamadınmı o zaman peki ben bi şey diyince çıldırıyosun dedim...senağlamasenağlama
benim canım o masanın orda olmasını istiyor dedi yani lafı eveledi geveledi sanki haklı gibi
çıktı balkonda oturuyor.......
ahanda şimdi balkondan içeri geçti yatak odasına gitti yatmaya .....
benim yanına gidip konuşmamı istiyor surat asmasına bakılırsa ....
ne yapim şimdi kızlar bıktım ya bıktım.....
ben aöf de okuyorum hafta sonu sınav var bide desinki şu karıma yardım edim yok o yatsın atlara baksın...klava: klava: klava:
bu bilgisayarı kim bulduysa yedi sülalesini öpeyimmmmmmmmmm????????
benim herif de başından kalkmaz, bu gün sabah 4 de yattı,başladı horlamaya,tabi benim uyku gitti, ben kalktım,,
bilgisayar nöbetini devraldım yani sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?