Eşimle tatildeki tartışmamız...içimden atamadım...

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
güncel : arkadaşlar eşim başka bir çocukla kesiştiğimi alenen söyleyip bana küfür etti diyorum neden hala benim üzerime geliyorsunuz bunu bir açıklar mısınız?

Eşimle tatile gittik.Çok güzel eğleniyorduk çok mutluyduk.Biraz içmişti çok keyifliydi.El ele tutuştuk yürüyerek güle eğlene gezmeye,yemek yemeye çıktık.Eşim alalade bir küfür etti ortaya.Hiç hoşuma gitmedi bu yüzden;
- Bu aralar küfür etmeye başladın.
-Bu aralar keyifliyim ne olmuş yani 1-2 kere edince?!
-Eskiden dikkat ederdin yanımda etmezdin.
-Normalde de etmiyorum zaten.Beni parmağında oynatmaya çalışıyorsun sürekli yönlendiriyorsun.
-Bu küfürün neyini savunuyorsun anlayamadım etme işte sevmiyorum.
-Sana mı ediyorum ortaya ediyorum.Annen baban hep inatlaşıyormuş ya sen de onları örnek almışsın aynı şeyi yapıyorsun.
-O zaman iyi bir aile kızı alsaydın beğenmiyorsan.Annemi babamı ne karıştırıyorsun?Ben senin yaralarından vuruyor muyum?
Annem babam boşandığı için bu konuşmasına çok alındım.Yani önüme bu şekilde çıkarması beni çok yaraladı suratım asıldı.Yemek yedik biraz ilgilenmeye çalıştı düzelemedim.Ama gözlerim çok doldu tuttum kendimi çaktırmamaya çalıştım.Annemi de babamı da ayrı ayrı çok seviyorum.Zor zamanlar geçirdik,anlaşamazlardı.Eşime bunların ayrıntılarını sevgililik zamanında anlatmadım.Ama evlenince babam ayrı anlatıyor,annem ayrı anlatıyor derken öğrendi işte.Şimdi de aklında demek ki annesi babası böyle ki bundan oldu diye kendini masum görme yoluna gidiyor.Mesela o da öz annesini küçükken kaybetti üvey anneyle büyüdü.Ben desem ki anne sevgisi görmemişsin ki ne anlarsın sevgiden diye hoşuna gider mi onun...ama asla yapmam,yapamam ki.O nasıl yapıyor anlamıyorum.
Sonrasında bir fasıla gittik.4-5 adam çalgı aletleri tef falan çalıyor,masa masa dolaşıyordu.E ben de eşime alınmıştım ona pek bakmıyordum.Çalanlara bakıyordum,etrafa bakıyordum.Eşim ilk başlar benle baya ilgiliydi sonra bir baktım kendi kendine sinirlenmiş suratı asılmış.Ne oldu dedim balık yiyince bir şeyler mi oldu.Yok bir şey diyip durdu.Neyse sonra yanımızdakilerle tanıştık sohbet ettik derken eşim yine düzeldi ama ben düzelemedim.Sonra otele odaya çıktık.Ben de dedim bir şeyler içeyim nerde diye sordum.Yürü git miden bulanıyo sonra senle uğraşamam dedi.Ben sustum ama kaynar sular döküldü başımdan bu konuşma tarzından dolayı.Nefret ettim ondan içten içe o an.Keşke dedim olmasa hayatımda defolup gitse.Balkona geçtim ama onun olduğu köşeye oturmadım.Arkam dönük oturdum.
-Sen böyle yap böyle devam et.Sen niye o tef çalan çocuğa bakıyordun he neden karşında ben varken oraya bakıyordun.Kaç kere döndüm baktım çocuk bizim masaya bakıyor sen beni ne duruma düşürüyorsun?çocuğu mu kesiyorsun gözümün önünde GÖZÜNÜ S.... SENİN...Beni delirtme aneksanamun beni delirtme.Bana beğenmiyorsan git diyip duruyorsun daha önce de yaptın bunu.Ben sana hayatta böyle bir şey diyemem konuyu hemen ayrılığa getiriyorsun...Her şey söylenir bunlar söylenmez.Kocana biraz saygın olsun.
-Sonunda bana küfür de ettin bunu unutma..terbiyesiz.
Tarzı devam etti konuşmalarımız.Ben ailemden beni vurduğunu kırgın olduğum için ona bakmadığımı o çocukla bir kere bile göz göze gelmediğimi söyledim.Yarın bu tatil bitiyor gidiyoruz dedi.İyi dedim gidelim benimle de muhatap olma dedim bundan sonra.Sonra ben sustukça sürekli buraya bak diyip bir şeyler söylüyor.Sürekli konuşuyo.Doldum ağladım geldi yanıma sakin konuşmaya çalıştı.Git yat diyorum sen de gel sen de gel derken yattık sarıldı.İstemedim dedim sarılma yarın surat asmıcam tatil de berbat olmayacak dedim.Ve öyle de yaptım.Ertesi gün durup dururken sürekli özür diledi.Biz niye tartıştık ki diyip durdu.Sonra akşama doğru saçımı okşarken gözlerimi de sevdi ben bu gözlere mi küfür ettim ben bu gözlere kıyabilir miyim seni kırdığım için çok özür dilerim dedi.O gün içi rahat etmedi her zamankinden daha da yumuşaktı.Ama şimdi aklıma geldikçe tekrar tekrar kırılıyorum ona.Ve biliyorum bir kere küfür etti artık bana bundan sonra eminim eder.Evlilikte istediğim en önemli şey saygıydı benim.Ama bir tartışma aramızda saygı olmadığını gösterdi sanki bana.

Son düzenleme:
Adam haklı. Fazla naz aşık usandırır. Yeni evlisiniz belli ki, şimdi gelir özür diler barışırsınız ama zaman geçtikçe bıkacak adam bu nazdan kapristen.

Küfürden ben de hoşlanmam ama adamın kafası iyi, keyfi yerinde ağzından bir iki bişey çıktı diye olayı buraya getirmek fazla.

siz gereksiiz yere küfür konusunda uzatmissiniz.Surat asikligi cok moral bozucu bir sey.Su yazdiklarinizdan gereksiz yere üstelediginizi cikarttim.Tatilin keyfini cikarin.
Ne deseydim peki...et mi deseydım.Sanki bana küfürü savunarak o uzatıyormuş gibi geldi

Ne bileyim o an etme demiş bulundum.Bilseydim uzayacağını bu kadar ağzımı açmazdım.

Zorla tatilinizi gecenizi berbat etmişsiniz . Uzattıkça uzatmışsınız , nedir yani saatlerce süren surat asıklığı , iyi yine gitmiş sizinle yemeğe , ben olsam hiç gitmezdim .
Eski konulardan vurmak asla adetim değil ama konularınızda sürekli her kavganızı ‘görümcenize’ bağlıyorsunuz , demek ki o olmadığında da gereksiz kavgalar edebiliyorsunuz . Herkes eder kavga , restleşir ama gereksiz şeyleri uzattığınızda olan yine size olur . Duydunuz küfürü rahatlamışsınızdır .

Ne deseydim peki...et mi deseydım.Sanki bana küfürü savunarak o uzatıyormuş gibi geldi

Hiç tepki vermeseydiniz mesela, ya da uzatmasaydınız. İnsan kocasıyla tatildeyken böyle şeylere takılmamalı. Hayır uzatan siz olmuşsunuz, adam saatlerce uğraşmış asık suratınızı düzeltmek için ama siz düzelemedim de düzelemedim.

Bakin baska bir arkadas da yazmis.Adam cakir keyif bu anda söylenen küfrü duymazliktan gelecektiniz.Gercekten iyi niyetle söylüyorum dikkat edin bu tür söylenmeleriniz bir gün bardagi tasirmasin.Anlattiklarinizdan esinizin gayet ilimli oldugu fikrine kapildim.

Siz daha çok rahatlamışsınız gibi geldi bana oh olsun der gibi.Sağ olun yorumunuz için.

Uzatmazdım ama neden ailemi karıştırıyor bu çok kırıcı çok üzücü bir şey

Feminist bir yaklaşım olmamış.

Yani bir küfür etme demem gerçekten bu kadar büyük hata mı...sanırım ben anlayamıyorum duymazlıktan geldiklerim de oldu baktım ki ediyor herhalde dedim önüne geçmem lazım

Eşiniz çakır keyfiymiş hem ilk basta size etmemişki belki o an bşy olmuştur ne bileyim bi adam size bakıyordur ona etmıstr . yada aklına bşy gelmiştir etmiştir. çok sık eden biri mi küfür? yani değlse bi de tatildesnz .. ne bileyim tatil demek normal haytta yapamadıklarını bi nebze de olsa yapmak değil mi ? rahat hareket edebildiğin yer ve eşinz sizin yanınızda rahat edemeyecekse .. bilemedm ya basta küfür meselesini fazla abartmışsınız sonra konu gereksiz uzamış.

bazen nişanlmda benm yanımda eder mesela trafikte.. snra kbakma hayatım der açıkçası erkekler ediyor yani.. ama nişanlm çok fazla herseye eden biri yani ağzı bozuk biri olmadııgndan ben çok takılmıyorum buna.. ama çok ustuste oldugundan hayatım yetermı artık tamam diyorum guzellkle zaten biliyor hoşlanmadıgımı haklsn diyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…