- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 133
- 38
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Yani bir küfür etme demem gerçekten bu kadar büyük hata mı...sanırım ben anlayamıyorumduymazlıktan geldiklerim de oldu baktım ki ediyor herhalde dedim önüne geçmem lazım
Uzatmazdım ama neden ailemi karıştırıyor bu çok kırıcı çok üzücü bir şey
Feminist bir yaklaşım olmamış.
Gerçekten gözünü s..erim mi dedi eşin?!?! Oha çok ayıp ..!!
Ben tepkinizi haklı buldum
Siz tepki göstermenize rağmen birde size küfür etmiş
Üstelik ailenizi katmış rahatsız hissettiğimiz şeylere elbette tepki vermeliyiz
İşte siz uzattığınız için iş oraya kadar geliyor. incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu için gereksiz uzatınca adamın siniri bozulmuş, aileden vurmuş ki bence çok kötü bir şey de söylememiş siz fazla alıngansınız. Ama anlıyorum hassas olduğunuz konu, biliyor olması ve dikkat etmesi gerekirdi ama olan olmuş, hata yapmış, özür dilemiş telafi etmeye çalışmış ama siz uzattıkça uzatmışsınız. Çok ciddi söylüyorum böyle devam ederseniz kocanızı uzaklaştıracaksınız kendinizden ilerleyen zamanlarda. Evlilik idare etme sanatıdır.
Ben sizi haklı buldum. Küfür etme diye uyardığınızda sizi aileden vurmamalıydı. Bana da yapsa eşim bende gayet suratımı asardım. Ailem hakkında kimse hiç bir şey diyemez. Hele ki hassas noktalar varsa. Ve devamında edilen küfür affedilecek gibi değil. Ben olsam uzun bir süre yüz vermem o ettiği küfürü burnundan fitil fitil getiririm. En nefret ettiğim şeydir eşlerin birbirine küfür ederek konuşması. Siz yine bişey olmadan surat asmadan devam etmişsiniz.
Sakin oldugunuz bir zaman eşinize bu konudaki rahatsızlığınızı tekrar söyleyinaynen o küfür sonunda dolandı beni buldu.böylece bu kadar dikkat ederken kocamdan da ilk küfürümü yemiş oldum.artık geçmiş olsun
Bence kesinlikle bi ültimatom vermen lazım..!! Bi daha bana küfredersen bilmem ne olur tarzında tehdit et.. bi kendine gelsin!!evet maalesef
O da beni uzaklaştırıyor her şey karşılıklı.Ben küfür etme dediğimde küfürünü savunmak yerine şuan tatildeyiz hayatım şimdilik hoş gör deseydi ben de uzatmazdım.Yürü git senle uğraşamam,gözünü s...,çocuğu mu kesiyorsun lafları da beni ondan uzaklaştırıyor.Hayırlısı
Kesinlikle katiliyorum ..Icince aklı başından gidenler mümkünse içmesin. Kafası güzelmiş.. eee?
Bence içindekileri dökmüş.
Insanlar ya sarhoşken ya da anestezi sonrası içindekileri olduğu gibi döker ya, o hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?