- Konu Sahibi Aneksenamunnn
İkinizinde olgunlaşması gerek bence aramızda 2 yaş var ama ben olayı çok çocusu buldum. Umarım ikinizde hatalarınızdan ders alırsınız. Yoksa bu şekilde yıpranırsınız.Hayır 26 yaşındayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinizinde olgunlaşması gerek bence aramızda 2 yaş var ama ben olayı çok çocusu buldum. Umarım ikinizde hatalarınızdan ders alırsınız. Yoksa bu şekilde yıpranırsınız.Hayır 26 yaşındayım
Ben niye rahatlayayım ? Banane. Ama bazen insan zorla bir noktaya getirilir , eşinize de öyle yapmışsınız . Sanki ‘bana da etsin küfür daha da bir uzayayım kavgayı’ der gibi uzattıkça uzatmışsınız sonunda da duymuşsunuz . Bazen birşeyleri uzatmamayı bilmek gerek . Ya da sonuçlarına katlanmak gerek . Şimdiye kadar açtığınız hiç bir konuda haklı bir yanınızı göremedim . Neden sürekli eşiniz peşinizden koşsun istiyorsunuz bunu da anlamış değilim .Siz daha çok rahatlamışsınız gibi geldi bana oh olsun der gibi.Sağ olun yorumunuz için.
Gereksiz kavga çıkarmışsınız bırakın etsin insanları değiştiremezsiniz![]()
Yine bir kadın olarak sizin alttan almanız beklenmiş.
Surat asmanız eleştirilmiş.
Evet kadınlar surat aşar çünkü çoğu kadın erkeklerin söylediklerini söyleyemediği için surat asma yoluna gider.
Ben de senin gözünü s...m deseydin hiç suratını asmaya gerek kalmazdı. Ama bizler bunu yapamadığımız için ( ya da bazı kadınlar )surat asarak tepki veriyoruz.
Bu surat asmanın içeriği budur.
Benim babamda çatala bıçağa bile küfür eder ama ben rahatsız olmam hiçBabam çok küfür ederdi.Dayanamıyorum istemiyorum.Çocuğum da küfür duysun ilerde istemiyorum.Bunu evlenmeden önce konuştum onunla ama.Biliyordu
En başta hic sebepsiz küfür eden bir adama öfkelenmekte haklı konu sahibi arkadaşlar. Yapmayın ne olur ya.
Kimse kimsenin küfürlü ağzını çekmek zorunda da değil. Uyaran onun eşi hayat arkadaşı.Alttan almaısnı beklemedik, sorunu çıkaranın kendisi olduğunu belirttik. Adam direkt kaşlı gözlü küfüre girmemiş. Kadın surat asmaya başladıktan sonra gezilmiş tozulmuş, yemek yenmiş, fasıla gidilmiş, otele dönülmüş, balkon keyfi yapılmış yani en az 4 saat bu kadın surat asmış. Bu dört saat içinde de adamın defalarca barışma girişimi, özür dilemesi var. Benim kocam bana bu şekilde surat assa ilk bir saatte ortamı terk ederdim. Herkesin bir tahammül sınırı var, eşi dahi olsa kimse kimsenin kaprisini çekmek zorunda değil. Neymiş, adam küfür etmiş, vuralım kırbacı madem.
Küfürden nefret ederim.
Benim yanımda küfürlü konuşan insanın saygısından da şüphe ederim.
Haklısınız. Uzatan siz değil eşiniz.
Tamam hayatım ağzımdan kaçtı pardon falan dese bu olay bu kadar uzamaz,konu ailenize gelmez , sizde surat asmamış olurdunuz.
Olan olmuş artık. Hiç geriye dönüp konuyu tekrar açmayın,normal davranın. Bakalım pişman olmuş zaten. Bir daha olursa ona göre daha farklı davranırsınız.
Annem hep der ki istediğini söyleyen istemediğini işitir. Siz romantik bir tatilde istediğinizi söylemişsiniz, istemediğinizi işitmişsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda, çocuk falan düşünmeyin bari bir süre.
Bir de konuda bir şey dikkatimi çekti, eşi ilk küfür edip konu sahibi etme diye uyarınca “her şeyime karışıyorsun beni yönlendirmeye çalışıyorsun” gibi bir şeyler söylemiş. Yani bence adamın atarında başka bir şeyler de var gibi. Hani evet orda “tamam canım, özür dilerim, bir daha dikkat ederim” de diyebilirdi ama sanki patlamış gibi geldi bana. Yine de bilemeyiz. Ben de küfürden nefret ederim, ama her şeyin yordamı var bence inatla biraz raydan çıkmış her şey sanki.Bence bu konuda haklı değil zaten en başta. Adam kadına küfür etmemiş. Ben de ne babamdan ne abimden ne eşimden küfür duydum şimdiye kadar. Ama eşimin bir birey olduğunu, benim kurallarıma göre yaşayamayacağını biliyorum. Küfür etmek isterse eder, ben en fazla rahatsızlığımı dile getiririm bana küfür etmediği sürece. Triple, kavgayla, surat asmayla bir insanın yola geldiğini görmedim şimdiye kadar.
Sizi anlayabiliyorum. Bu durumun sürekli hale gelmemesi için elinizden geleni yapınEvet tatilde olmasaydık eğer düzelmezdim.Ama tatilimi yapmak istedim.İçime çok yer etti ama.
Ağzı ile içmiyor demek ki.6 senedir eşimle görüşüyoruz.Hiç etmezdi ben alışkın değilim o yüzden daha çok tepki verdim.Yani şimdiye kadar tuttun kendini şimdi niye koyuveriyorsun içme o zaman dimi?İşte Allahın sevmediği işleri yapınca huzur da kalmıyor.
Kimse kimsenin küfürlü ağzını çekmek zorunda da değil. Uyaran onun eşi hayat arkadaşı.
Pardon hayatım demek zor mu?
Konuyu ailesine getirirse ben 4 saat değil 44 saat surat asarım.
Sonra gözünü s...m ne demek?
Eşine bunu diyen adama ne demeli?
Evet herkesin bi tahammül noktası var. Ve surat asma ile gözünü bilmem ne yaparım arasında da dağlar kadar fark var.