Aynen bende oyle dusunuyorum.inan yemegim utum herseyi Hadi yine Ben yapiyim tek sussun.yardimi biraktim artik cenesi durmuyor Kuma gibi.millete bakiyorum ozeniyorum bende gencimSoyletmeyeceksiniz. Boyle seyler soyledigi zaman bunlari duymaktan hoslanmadiginizi soyleyin. Ayrica yorumlardan esinizin ev islerini ve cocuk bakimini sadece sizin gorevinizmis gibi gordugunu anliyorum. Dogru mu? Eliniz degmisken ona da tepki gosterin. Bu isler paylasilacak. Ev onun da evi, cocuk onun da cocugu...
Aynen oyle bindi7 sene çok fazla. Daha öncesinde ağzının payını vermeliydin. ( eşler arası saygıdan yanayım ama bu tiplere değil)
Mesela seni elestirdiginde " seni ilgilendirmez, anneliği senden öğrenecek değilim, ev hanimligini ve temizliğini de senden öğrenecek değilim, begenmiyorsan buyur kendin yap....." gibi keskin cümlelerle kocanın ağzı açılmadan kapatacaksın. Eğer savunmaya geçersen ( çocuk durmuyor, ev işi bitmiyor...) vay haline. Iyice tepene biner, haberin olsun.
Tek ev isi degil bi kiyafet alirim yakistimi der beni ne kadar uzuyor.yakismasa bile oyle denirmi cok kirici.evlenmeseydin o zaman demi.her yolu denedim agzinin payinida verdim.sustum bekledimde ayni hep.Açik açik konustunuz mu?
Begenmiyorsa yardin etsin beyefendi.
Anca eleştirmeyi bilirler ..
Balık baştan kokar en başta onun her şeyine evet demeyecektin her şeyi kusursuz yapmayacaktın üç gündür beş cümle konuşma varsa aranızda artık durum kronikleşmiş bu hale gelene kadar neden karşınıza alıp beklentilerinizi söylemedinizki çok geç kalmışsınız fakat en kısa zamanda sağlıklı bir iletişim kurma adına ciddi ciddi konuşun düşüncelerinizi içinize atıp büyütmekten kat kat iyidirArkadaslar 7 yillik evliyim.esim her zaman beni elestirir.mesela temizlik yaparim ne cok yapiyosun ev biraz daginik olur hani temizdin.cocuk durmaz bakamiyosun.vs.psikolojik siddet diyebiliriz.asagulama hor gorme.dayanamiyorum artik.3 gundur 5 cumleden fazla konusmadik.ve bunlari inanin durduk yere yapiyor.ne yapmaliyim
Ayrica cokta cimriTek ev isi degil bi kiyafet alirim yakistimi der beni ne kadar uzuyor.yakismasa bile oyle denirmi cok kirici.evlenmeseydin o zaman demi.her yolu denedim agzinin payinida verdim.sustum bekledimde ayni hep.
O zaman siz de surekli onu elestirinTek ev isi degil bi kiyafet alirim yakistimi der beni ne kadar uzuyor.yakismasa bile oyle denirmi cok kirici.evlenmeseydin o zaman demi.her yolu denedim agzinin payinida verdim.sustum bekledimde ayni hep.
Konustum.kac Kere sende soyle benden beklentilerini dedim.ne yi torpulememi istersin dedim.cvp veremedi.inanin tek bisey diyemedi.alingansin diyor genelde nasil alinmayim 1 susmuyo 2 susmuyo herseye bisey.agzima bakmiyor.Balık baştan kokar en başta onun her şeyine evet demeyecektin her şeyi kusursuz yapmayacaktın üç gündür beş cümle konuşma varsa aranızda artık durum kronikleşmiş bu hale gelene kadar neden karşınıza alıp beklentilerinizi söylemedinizki çok geç kalmışsınız fakat en kısa zamanda sağlıklı bir iletişim kurma adına ciddi ciddi konuşun düşüncelerinizi içinize atıp büyütmekten kat kat iyidir
İş çok dayanılmaz raddeye geldiyse şayet çalışmıyorsanız ilk önce işe girin ve boşanınKonustum.kac Kere sende soyle benden beklentilerini dedim.ne yi torpulememi istersin dedim.cvp veremedi.inanin tek bisey diyemedi.alingansin diyor genelde nasil alinmayim 1 susmuyo 2 susmuyo herseye bisey.agzima bakmiyor.
Ya masala haftasonu suraya gidelim dedim.ben plan yaptim dedi Cikti Gitti.kaldim bi basima insan bi sorar cumadan.yada bi konusuruz.yok CBegenmiyorsan kalk sen yap, cocuk senin de cocugun al bak, cok biliyorsan sen yap gibi seyler soyleyin. Ezdirmeyin kendinizi. Yan gelip yattigi yerden sizi yonlendirmesine izin vermeyin
Size deger vermiyor. Evlenmis olmak icin evlenmis. Evde esim olsun coluk cocugum olsun diye yaniYa masala haftasonu suraya gidelim dedim.ben plan yaptim dedi Cikti Gitti.kaldim bi basima insan bi sorar cumadan.yada bi konusuruz.yok C
Hangi bi derdime yanayim 2 kucuk kizim.annemler bize dokunmayan yilan bin yasasin modundalar.askari ucretle nasil yapcam.arkamda kimse yok.kimseyede guvenmek istemiyorum zatenİş çok dayanılmaz raddeye geldiyse şayet çalışmıyorsanız ilk önce işe girin ve boşanın
Aynen degerim yok.cok uzuluyorum.arkadaslarimi vs goruyorum mutlu.keske benide seven deger veren biri olsaydiSize deger vermiyor. Evlenmis olmak icin evlenmis. Evde esim olsun coluk cocugum olsun diye yani
Çocuklar için nafaka bağlatın kimsenin arkasın da kimse yok ben de zamanında boşandım benim de arkamda kimse yoktu tek çocuğum yoktu ama olmayınca olmuyor kimse kimseye gebe mecbur değilHangi bi derdime yanayim 2 kucuk kizim.annemler bize dokunmayan yilan bin yasasin modundalar.askari ucretle nasil yapcam.arkamda kimse yok.kimseyede guvenmek istemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?