Esimm den biktm

lazlom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
325
125
53
Arkadaslar 7 yillik evliyim.esim her zaman beni elestirir.mesela temizlik yaparim ne cok yapiyosun ev biraz daginik olur hani temizdin.cocuk durmaz bakamiyosun.vs.psikolojik siddet diyebiliriz.asagulama hor gorme.dayanamiyorum artik.3 gundur 5 cumleden fazla konusmadik.ve bunlari inanin durduk yere yapiyor.ne yapmaliyim

Soyletmeyeceksiniz. Boyle seyler soyledigi zaman bunlari duymaktan hoslanmadiginizi soyleyin. Ayrica yorumlardan esinizin ev islerini ve cocuk bakimini sadece sizin gorevinizmis gibi gordugunu anliyorum. Dogru mu? Eliniz degmisken ona da tepki gosterin. Bu isler paylasilacak. Ev onun da evi, cocuk onun da cocugu...

Aynen bende oyle dusunuyorum.inan yemegim utum herseyi Hadi yine Ben yapiyim tek sussun.yardimi biraktim artik cenesi durmuyor Kuma gibi.millete bakiyorum ozeniyorum bende gencim

7 sene çok fazla. Daha öncesinde ağzının payını vermeliydin. ( eşler arası saygıdan yanayım ama bu tiplere değil)
Mesela seni elestirdiginde " seni ilgilendirmez, anneliği senden öğrenecek değilim, ev hanimligini ve temizliğini de senden öğrenecek değilim, begenmiyorsan buyur kendin yap....." gibi keskin cümlelerle kocanın ağzı açılmadan kapatacaksın. Eğer savunmaya geçersen ( çocuk durmuyor, ev işi bitmiyor...) vay haline. Iyice tepene biner, haberin olsun.

Aynen oyle bindi

Açik açik konustunuz mu?
Begenmiyorsa yardin etsin beyefendi.
Anca eleştirmeyi bilirler ..
Tek ev isi degil bi kiyafet alirim yakistimi der beni ne kadar uzuyor.yakismasa bile oyle denirmi cok kirici.evlenmeseydin o zaman demi.her yolu denedim agzinin payinida verdim.sustum bekledimde ayni hep.

Balık baştan kokar en başta onun her şeyine evet demeyecektin her şeyi kusursuz yapmayacaktın üç gündür beş cümle konuşma varsa aranızda artık durum kronikleşmiş bu hale gelene kadar neden karşınıza alıp beklentilerinizi söylemedinizki çok geç kalmışsınız fakat en kısa zamanda sağlıklı bir iletişim kurma adına ciddi ciddi konuşun düşüncelerinizi içinize atıp büyütmekten kat kat iyidir

Begenmiyorsan kalk sen yap, cocuk senin de cocugun al bak, cok biliyorsan sen yap gibi seyler soyleyin. Ezdirmeyin kendinizi. Yan gelip yattigi yerden sizi yonlendirmesine izin vermeyin

De ki ona, ne? Her bir şey dediğinde birkaç kez söyle? Tekrarlasın. Sonra demek farkındasın ne dediğinin bende beyninle çenen arasında bağlantı yok sandım

Konustum.kac Kere sende soyle benden beklentilerini dedim.ne yi torpulememi istersin dedim.cvp veremedi.inanin tek bisey diyemedi.alingansin diyor genelde nasil alinmayim 1 susmuyo 2 susmuyo herseye bisey.agzima bakmiyor.

Konustum.kac Kere sende soyle benden beklentilerini dedim.ne yi torpulememi istersin dedim.cvp veremedi.inanin tek bisey diyemedi.alingansin diyor genelde nasil alinmayim 1 susmuyo 2 susmuyo herseye bisey.agzima bakmiyor.
İş çok dayanılmaz raddeye geldiyse şayet çalışmıyorsanız ilk önce işe girin ve boşanın

Begenmiyorsan kalk sen yap, cocuk senin de cocugun al bak, cok biliyorsan sen yap gibi seyler soyleyin. Ezdirmeyin kendinizi. Yan gelip yattigi yerden sizi yonlendirmesine izin vermeyin
Ya masala haftasonu suraya gidelim dedim.ben plan yaptim dedi Cikti Gitti.kaldim bi basima insan bi sorar cumadan.yada bi konusuruz.yok C

İş çok dayanılmaz raddeye geldiyse şayet çalışmıyorsanız ilk önce işe girin ve boşanın
Hangi bi derdime yanayim 2 kucuk kizim.annemler bize dokunmayan yilan bin yasasin modundalar.askari ucretle nasil yapcam.arkamda kimse yok.kimseyede guvenmek istemiyorum zaten

Hangi bi derdime yanayim 2 kucuk kizim.annemler bize dokunmayan yilan bin yasasin modundalar.askari ucretle nasil yapcam.arkamda kimse yok.kimseyede guvenmek istemiyorum zaten
Çocuklar için nafaka bağlatın kimsenin arkasın da kimse yok ben de zamanında boşandım benim de arkamda kimse yoktu tek çocuğum yoktu ama olmayınca olmuyor kimse kimseye gebe mecbur değil

Susturacaksın arkadaşım kalk yap o zaman kalk bak o zaman diye ışık hızıyla cevap verip tıkayacaksın ağzına lafı.Bön bön bakacak suratına Ne oldu bu kadına neler söylüyor diye.Zamanla önce o kadar işin altından kalktığın için sana saygı duymayı sonra susmayı sonrada yardım etmeyi öğrenecek.Kadının herşeye gücü yeter.Yeter ki inansın Ve istesin.Erkek ya yardım edecek ya karışmayacak ikisini de öğrenmeyip birde susmayan erkek için yapılacak çok da hayırlı şeyler geçmiyor aklımdan ama önce tüm yolları denemek lazım direk pes etmek olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…