- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Suan Resmen caresizlikten evliyim.mecbur biktimSusturacaksın arkadaşım kalk yap o zaman kalk bak o zaman diye ışık hızıyla cevap verip tıkayacaksın ağzına lafı.Bön bön bakacak suratına Ne oldu bu kadına neler söylüyor diye.Zamanla önce o kadar işin altından kalktığın için sana saygı duymayı sonra susmayı sonrada yardım etmeyi öğrenecek.Kadının herşeye gücü yeter.Yeter ki inansın Ve istesin.Erkek ya yardım edecek ya karışmayacak ikisini de öğrenmeyip birde susmayan erkek için yapılacak çok da hayırlı şeyler geçmiyor aklımdan ama önce tüm yolları denemek lazım direk pes etmek olmaz.
Evet Boyle.annem kafayi yemis o diyor.naptigini bilmiuor diyor.ne biliyim sastimDaha öncede böyle miydi
Yorumunuz icin cok tskler.denedim herseyi denedim ve sanirim yolun sonuna geldim.sindirdi beni.sadece ekmek vs al diye msj atiyorum.konusmuyorum bile artik gelmiyor icimden.Bir ömür çekilir mi bu dert?
Eş olmak, hayat arkadaşı olmak böyle birşey değil.
Eşiniz size değer verse bu kadar eleştirmez.
Ev işi, çocuk yetiştirmek sadece size ait de olmamalı zaten. Kaldı ki bunlar için eleştiri yapmak da esinizin haddi olmamalı, beğenmiyorsa kalksın kendi yapsın.
Evliliğin en başından bu tavizi vermemeniz gerekirdi ama konuşmak işe yaramıyorsa karşılık verin, beğenmiyorsan sen daha güzelini yapabilirsin deyin işler için. Çocuk için eleştiri yaparsa da ben annesiysem sende babasının çocuk sadece benim değil birşeyler eksik yanlış olduysa senin de suçun deyin.
Allah yardımcınız olsun.
Amin cok tsk ederim.sunuda soyleyim herkes cevremdeki canayakin Candan Titiz ve guzel oldugumu soylerler.sadece soyledim.yanlis anlasilmayim ama cok duyarim bunlari.hayata kusturdu beni.biliyor annemlerin kendi sorunlarini beni gidemez diye eziyor.birde ele iyidir.desinlerciAcaba bezdirme politikasi yapip kendi mi boşanmak istiyor gibi geldi aklima.Bu kadari da olmaz yani.Hem kendi kendine plan yapip geziyor,het seyinizi elestiriyor,cimri ,iltifati birakin kötü görünüp yakismadigini söylüyor...Bunu ya kişilik bozuklugu olan biri yapar ya da gercekten gitmeye kendi meyilli biri .Rabbim yardimciniz olsun
En sinir olduğum adam tipi .başkalarına hümanist ,karısına karşi dayı ..Allah büyüktür ezeni de ezerler kardeş .böyle gitmez inaninAmin cok tsk ederim.sunuda soyleyim herkes cevremdeki canayakin Candan Titiz ve guzel oldugumu soylerler.sadece soyledim.yanlis anlasilmayim ama cok duyarim bunlari.hayata kusturdu beni.biliyor annemlerin kendi sorunlarini beni gidemez diye eziyor.birde ele iyidir.desinlerci
Ins .dedim I anlatayim rahatlayim dedim saglunEn sinir olduğum adam tipi .başkalarına hümanist ,karısına karşi dayı ..Allah büyüktür ezeni de ezerler kardeş .böyle gitmez inanin
Size resmimi atabilsem keske begenmedigi beni bi gorseniz.gerci cirkinde olsa hepimixi Allah yaratti Boyle yapamax asagilaysmaz ama kendi halinede bskmiyorda bide beni begenmiyorIns .dedim I anlatayim rahatlayim dedim saglun
Belki de sizi kıskaniyordur ,kendinden üst görüyordur fiziksel olarak.Bir cok nedeni olabilir bu yaptiklarinin.yaptiklari normal değil cunku..Size resmimi atabilsem keske begenmedigi beni bi gorseniz.gerci cirkinde olsa hepimixi Allah yaratti Boyle yapamax asagilaysmaz ama kendi halinede bskmiyorda bide beni begenmiyor
Evet normal degil iyi bir isi var.aklinca beni begenmiyor.hasba varyemezBelki de sizi kıskaniyordur ,kendinden üst görüyordur fiziksel olarak.Bir cok nedeni olabilir bu yaptiklarinin.yaptiklari normal değil cunku..
Annemde diyor begenmiyorsa cocuga bakici evede yardimci tutsun diyorkendi temizlesin, çocuğa kendi baksın.
Aynen oyle.herkes eviyle iyi olsun.millete CNNm cicim.abi hala dayi.bana surat asagilama degersizlik hissiterkedilmeyi dibine kadar hakeden bir erkek daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?