Esimm den biktm

Bir ömür çekilir mi bu dert?
Eş olmak, hayat arkadaşı olmak böyle birşey değil.
Eşiniz size değer verse bu kadar eleştirmez.

Ev işi, çocuk yetiştirmek sadece size ait de olmamalı zaten. Kaldı ki bunlar için eleştiri yapmak da esinizin haddi olmamalı, beğenmiyorsa kalksın kendi yapsın.

Evliliğin en başından bu tavizi vermemeniz gerekirdi ama konuşmak işe yaramıyorsa karşılık verin, beğenmiyorsan sen daha güzelini yapabilirsin deyin işler için. Çocuk için eleştiri yaparsa da ben annesiysem sende babasının çocuk sadece benim değil birşeyler eksik yanlış olduysa senin de suçun deyin.

Allah yardımcınız olsun.

Suan Resmen caresizlikten evliyim.mecbur biktim

Acaba bezdirme politikasi yapip kendi mi boşanmak istiyor gibi geldi aklima.Bu kadari da olmaz yani.Hem kendi kendine plan yapip geziyor,het seyinizi elestiriyor,cimri ,iltifati birakin kötü görünüp yakismadigini söylüyor...Bunu ya kişilik bozuklugu olan biri yapar ya da gercekten gitmeye kendi meyilli biri .Rabbim yardimciniz olsun

Yorumunuz icin cok tskler.denedim herseyi denedim ve sanirim yolun sonuna geldim.sindirdi beni.sadece ekmek vs al diye msj atiyorum.konusmuyorum bile artik gelmiyor icimden.

Amin cok tsk ederim.sunuda soyleyim herkes cevremdeki canayakin Candan Titiz ve guzel oldugumu soylerler.sadece soyledim.yanlis anlasilmayim ama cok duyarim bunlari.hayata kusturdu beni.biliyor annemlerin kendi sorunlarini beni gidemez diye eziyor.birde ele iyidir.desinlerci

En sinir olduğum adam tipi .başkalarına hümanist ,karısına karşi dayı ..Allah büyüktür ezeni de ezerler kardeş .böyle gitmez inanin

Ins .dedim I anlatayim rahatlayim dedim saglun
Size resmimi atabilsem keske begenmedigi beni bi gorseniz.gerci cirkinde olsa hepimixi Allah yaratti Boyle yapamax asagilaysmaz ama kendi halinede bskmiyorda bide beni begenmiyor

Size resmimi atabilsem keske begenmedigi beni bi gorseniz.gerci cirkinde olsa hepimixi Allah yaratti Boyle yapamax asagilaysmaz ama kendi halinede bskmiyorda bide beni begenmiyor
Belki de sizi kıskaniyordur ,kendinden üst görüyordur fiziksel olarak.Bir cok nedeni olabilir bu yaptiklarinin.yaptiklari normal değil cunku..

Sende onun her yaptığını eleştir..birşey dersede sende bana bunu yapıyorsun..anladın mı şimdi nasılmış dersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…