Esimm den biktm

Bir sorabilir misiniz acaba eşinize madem sizi sürekli eleştiriyor, sizi beğenmiyor ise niye hala sizin yanınızda duruyor. Bence "beğenmiyorsan kalk kendin yap."tan ziyade beğenmezsen beğenme sana soran olmadı, senin fikrini takan yok." ya da "sanki senin fikrini soran oldu adama bak aklı yok fikri var." ya da "senin beğenip begenmemen zerre umurumda değil boşuna laf kalabalığı yapma" ya da "sen kendini ne saniyosun ki beğenmezsen beğenme." ya da "beğenmiyorsan çeker gidersin yok gitmeyeceksen de g*tünün üstünde adamakılli oturup susarsın." diyebilirsiniz en sonunda da.Yani ben evli değilim ama sizin yerinizde olsam böyle derdim hala bu adama karşı kibar oluyorsunuz gibi geldi bana ama karşınızdaki size karşı hiç de kibar değil. Sizi rencide ediyorsa siz de onu rencide edin gösterir o zaman gerçek yüzünü. Adamsa düzelir yok karaktersizse işi bel altına bindirir gururu incindi diye küfüre başlar.

Bir daha size gelen ilk eleştiride aa öyle mi benim yaptıklarımı beğenmiyor musun? Sen bana kurban ol. Boykot ediyorum bundan sonra işleri o zaman deyip bir daha elinizi sürmeyin. Ya otursun kendi yapsın ya gelsin özür dilesin siz yapın. Eve gelince de verin çocukları kucağına seni özledi çocukların deyin gidin odaya kitabınızı okuyun. 2 3 güne kafayı yer.

Kufurde editor.siddette var cocuklar in yaninda cocuklar bagiriyo agliyo

Bence keyfim ne zaman ne isterse onu yaparim de,hizmetcisi deilsin sonucta bigun cocuk emanet etsen tuvalete gitmeye vakit bulamaz ama lafa gelince dil papuc bu erkelerin.

Kadınlar kadınlığını, erkekler erkekliğini yapsın beyefendi hadi naş naş deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…