eşimm

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
113
Eşim işi bırakalı 2 hafta oldu neredeyse ama bu durum beni aşırı derecede zorluyor. Evi mahvetti 2 haftada. Evde her yer her yerde. Anlatılcak gibi değil. Zaten az çok tahmin edersiniz evi. İşten geliyorum birde onun arkasını topluyorum. Artık iyice çökmüş gibi hissediyorum.

Dün eve geldim hemen yatıp uyucam dedim. yatak odasına bir girdim ki ne göreyim korniş yerde. ne oldu kornişe dedim camdan arabaya bakarken yere indi ama kızma hazır düşmüşken perdeyi de yıkadım demesin mi. ne yaptın sen dedim. kaçta yıkadın nasıl yıkadın. perdeyi bir çıkardım ağzı burnu kaymış. 60 da yıkamış günlük programda perdeyi kendine getirene kadar bir sürü uğraştım. dur kornişi yapayım dedi. on yerden delik açtı en sonunda oldu ama her yer toz içinde kaldı. süpürge açıldı mecburen. Ben süpürdüm ona da sildirdim.

1 saat önce resim atmış kvdem de kahve günü varmış oda kahve içiyor. Resmen kadınlarla kahve günü yapıyor adam şen dul şaban gibi. Afiyet olsun sen afiyetle iç kahveni benim yerime de ben çalışıp eve para getiririm dedim sinirle. Bişey yazmadı.

Ya artık deliricem. Heryerden çorap toplamaktan bıktım. Mutfak masasında çorabın ne işi var. Eve geliyorum dağ gibi bulaşık. Lavabo temizliğini zaten anlatmak istemiyorum. Gece yatmak bilmiyor sabah kalkmak bilmiyor

Patronu aradı gel diye tam üç kere. Ben tükürdüğümü yalamam gurursuz değilim dedi gitmedi. Üstüne de istifa dilekçesi yazdı. . Birde benden çocuk istiyor. Tam çocuk konusunda yumuşuyorum hop birsey yapıyor. bugun ku resım atması benı çok üzdü ya.

az önce yazmıs ben hafta onu ava gidicem iki gün yokum. 300 lira ayırdım onun içinde haberin olsun.

Bİlmiyorum nabayım ya

çok afedersin şuna çok güldüm kızma bana lütfen

Çok kötü ya,ben olsam çıldırırım sanırım.İşe ne zaman dönecek peki,araştırıyor mu? Alışırsa fena

Bazı erkekler gerçekten cinnetlik Uzun bir süre çocuk yapmazsın diye düşünüyorum ve seni anlıyorum ortalık dağınıkken duramıyorsun dur ama dağıttığını toplamayı bilsin diye sadece gözüne sok.başka bir şey yapma.
ayrıca şuan kafa dinlemek istiyor belli iş aramak vs yok ama bu duruma alışırsa vay haline.

Şen dul şaban mi
Cok sinir bozucu gercekten, tekrar calismayi ne zaman dusunecek?
Umarim su kocasi 4 yıldır çalışmayan arkadaşa dönmez sonunuz zira esiniz pek keyif aliyor gibi gorunuyor bu durumdan.
Ama yeniden calisacaksa kisa bir sure dinlenmek istiyorsa birazcik disinizi sıkmaya çalışın.

sizin kazancınız çok iyi heralde ona güveniyor
ne zaman iş aramaya başlamayı düşünüyor

aynen duramıyorum durabılsem ev dağınıkken yatıp uyayamıyorum kendime sınır oluyorum

gamsızlık biraz üst seviyelere çıkmış belli ki. tavrını net belli et. ben bu şekilde yaşamak istemiyorum de. bize anlattığın gibi ona anlat. sen tüm bunları yaşamak zorunda değilsin.

Bana da çok tatli geldi anlatımınız.
Kahve günü falan.
Ama izinde sanmıştım inş bir an once tekrar calismaya başlar

Evde oturuyorsa iş bölümü yapın madem.
Mesela o bulaşıkları falan yıkasın,çamaşırları makinaya falan atsın boş boş dağıtacağına.

direkt aklıma o bayan geliyor zaten irkiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…