çekmeceden bi şey alınca geri kapatmamak... bana geçen yaşadığım bi olayı hatırlattı. nişanlımın evine gitmiştik ailece, yemekten sonra herkes bahçede oturuyordu, nişanlım da bizimle şehre gelecekti çantasını falan hazırlıyordu içerde. ben de yanına gittim, o hazırlıyor ben yanında dolaşıp konuşuyorum falan. ve şunu farkettim, çekmeceyi açıp bi şey alıyor ama çekmeceyi geri kapatmıyor, dolabını açıyor bi kıyafetini alıyor, ama onun üstündeki bütün kıyafetleri devirerek alıyor, yani alttaki kıyafeti tutup çekiyor üsttekiler devriliyor dolabı bile kapatmıyor geri.
çantasındaki eski kıyafeti çıkarıyor götürüp kirli sepetine atmak yerine bulunduğu odada yere fırlatıyor, gidip raftan şarj aletini alıyor ona kablosu takılan diğer şarj aleti yere düşüyor dönüpte onu geri rafa koymuyor.
en son çantasının ön gözünden çöp çıkardı buruşturulmuş kağıt, çikolata ambalajı falan... onları da yatağın üzerine attı. artık dayanamadım aldım geri çantasına koydum çöpleri. ''ya çıkarma ya da git çöpe at bu ne deminden beri napıyorsun sen'' dedim. ama benim bu cümlem onu değiştirmeyecek, evlenince de böyle olacak