eşimm

Simdi delirdigum

ben 26 eşim 27 yaşında. benim eşimde de ilerleme yok değil artık şifon çekebiliyoruz. Klozet kapağını açık bırakmıyoruz. biz 1 yıl 3 ay oldu evleneli. yavaş yavaş şimdi kirlileri kirli sepetine atmayı alışıcaz.

Allah senin de yardımcın olsun.

Canim Allah yardimcin olsun ama sana tavsiem eve gdince is yapma sende dagit sen dagitinca ona tuhaf geleck ve roller degisecek. Simdi isten cikmanin ve kafa dinlemenin vakti gibi dsunuyo kendisi ama daha snra farkina varicak. Isteyken ara sunu yaptinmi falan die soyle yada aksam arkdslr geleck evi toprlrmsn de biraz harekete gecer belki

Ne yazık ki değişmeyecek :) Allah sana da sabır versin şimdiden

Fazla yüklenmeyin ya günahtır adamcağıza, kademe kademe, hissettirmeden, inceden

Sende calismicam birakiyorum işi de. Mecbur caliscak ya erkek evde işsizse kesinlikle cok kotu bisey.. sen dul sabana cok guldum ya.. bakilinca baya eglenceli biri gibisin yani herifinde olaylari komige vurup devam ettiriyo sanki..kahve gununde kahve icmek de ne yaa
Allahim sabir..

Guzelce karsina otur konus tek tek acikca icinden gelenleri. Daha cokta olmamis evleneli vallaha ne diyim..
Kocaniz salmis cayira apranaxx kayira.

Eşin işe başlayana kadar baya bir apranaxxx stokla:)
Zor bir durum Allah yardımcın olsun

Cumartesi pazar olsun istrmiyorum ev savas alani. Annelerinin rvindede boyle daginik olmuslar mi acaba. Nazlari daginikliklari anca karilarina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…