eşimm

Heleki benimle aynı fikirde olanlar da varmış
Seni sevgiyle kucaklıyorum hemfikir dostum

bende ona kızıyorum. adam aradı özür diledi nabsın ayagına mı kapansın. muhasebecıyım ve muhasebecı olanlar bılır geberıyorum yorgunluktan hele ay sonu ölü gibi ölüyorum sorumluluklarımız var elektrık su var tedavı goruyoruz tedavı masrafları var pazarlık alınması lazım. sabah yatakta bır uyuyusu nasıl geriniyor anlatamam bu soguk havada kalkıyorum ıse gelıyorum sadece saygı istiyorum ya. evi temizlemesin bulasık yıkamasın sadece dağınık olması yeter.

evlendiğimizden beridir bu şekilde aşırı derecede dağınık pis anlattırmaya başlatmayın valla buralar yıkılır.

Bunu konuşun bence.
Ben erkeklerin çalışmamasını garipsemiyorum açıkçası.Ama çalışmıyorsa da karşı tarafa zorluk çıkarmamalı ve yardım etmeli ev işleri konusunda falan.Bence konuşarak aşılabilecek bir konu.

Genelde kendimi atar bunları kirli sepetine?
Yani eğer öyleyse şanslısınız..
Ben her harükarda topluyorumda

Ama mutfak masasındaki çorabı ilkkez duydum

kanepeye yatıyor yattıgı yerden fırlatıyor nereye gıderse bırı mutfak masasında diğeri televizyonun ustunde.

Haklısınız bana göre haksız oldugunuz tek nokta . sen kahve iç ben çalışırım . demeniz olmuş .

Benim eşim çalışıyor hemde baya uzun saatler . akşam kızımı uyutup evi topluyorum gece eşim bir geliyor , toplasan 3 saat uyumadan zaman geçiriyor evde ama evin heryerini dağıtmayı bir şekilde başarıyor .

Çoraplar bizde de heryerde . .
Çekmeceden bir şey alır cekmeceyi geri kapatmaz o derece...

En azından senin ki geçici bir süreç . benim ki 6 yıldır bekliyorum ne geçti ne değişti . .

Bu erkeklere noluyor? Benim babam işten çıktığı gün evde resmen yas olurdu yüzünden anlardık ki işten çıkmış yine.. Sofrada lokmalar boğazımıza dizilirdi. Eşin niye bu kadar rahat senin parana mı güveniyor? Çok yanlış yaptığı

apranaxx hahaha ya kusura bakma ama öyle tatlı anlatmışsın ki kahkaha atarak okudum gözümde eşini canlandırdım da kornişi düşürüyor sonra perdeyi yıkıyor buruş buruş ediyor ondan sonra annesine kahve gününe gidiyor mutfak masasına çorabını bırakıyor

bence ona talimat ver ''o bulaşıkları yıka ben gelmeden'' ya da ''evi bi sil süpür yap bugün'' işyerindeyken böyle mesajlar at.

ya da ''bugün çok yorgunum benim gelmeme yiyecek bişeyler hazırla'' falan de. yapmazsa da kopar kıyameti. bi süre sonra bunalır çıkar iş arar belki. sabaha kadar oturmasına müsade etme onu almadan yatağa gitme. yani ev hayatı rahat gelmesin ona. öyle alışmasın.

aynen ya yeni nesil erkekler neden böyle? hiç unutmam bundan seneler önce babamı işten çıkarmışlardı. eve geldi ağzını bıçak açmıyor acayip canı sıkkın. günlerce sabahın köründe kalkar akşama kadar iş arardı görüşmelere giderdi onu bunu arar haber bırakırdı, oraya buraya başvuru yapardı.
bulunduğumuz şehirde bi otel inşaatı vardı daha açılmamıştı bile. o otel kabul etti, inşaat biter bitmez başlayacaksın diye. inşaatı bitene kadar da memlekete gitti akrabasının yanında çalıştı para gönderdi.

ben babamın işsiz olupta evde oturduğunu hiç hatırlamam.

Aynen valla canım babam kahrolurdu tabi biz de

Benim ki o kadar toplamasına rağmen yine beğenmem söylenirim bu kadar dağınıklık sinir patlaması sebebim olur heraldee

Benim eşim de evde kaldığı an evin altını ustune getirir.bir kere 2 günlüğüne evde yoktum bir geldim,evi tahmin edemezsiniz.haliya meyve suyu devrilmiş bardaktan o bile devrik halde halıda duruyor.daginiklik neyse de issiz kalmaktan rahatsız değil mi.bu sıkıntı valla inşallah iş bulur yakın zamanda.bu arada yazdıkların beni de guldurdu

Ben açılan konuya göre cvp yazdım, çağırılmış gitmemiş kısmı ilk bölümde yer almıyordu efenimm, biyandan oğlum elimden tlfu çekiştirdiği için dikkatli takip edemiyorum kusuruma bakmayın :)
Acaba neden gitmiyor buda var tabii..
Takip ederseniz onuda bildirin lutfen

Okuyunca kendime şaştım, bu ne kibarlık..
Ban korkusu sardı sanırım efenimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…